Eşim kendimi yetersiz hissettiriyor

Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir

İslamiyette kadına hizmetçi gibi davranıp tepesine çıkmak da yok, hele ki kadına onu yap bunu yap diyip hakaret etmek bağırmak hiç hiç yok. Bence buraya hiç İslam falan yazmayın adamın yaptıkları tam bir fiyasko çünkü.

Bi de herseyi islamiyete baglamayin yahu!! Heleki dini inancini bilmediginiz insanlara islamiyet soyle islamiyet boyle hic demeyin, belki karsinizdaki insan icin soylediklerininiz bi karsiligi yok

Ayda bir mi?
Her hafta sonu, yazın işine göre akşamları bile çıkarabilir çocuğunuzu tek dışarı, çıkarmalı.
Adama bak ya ayda biri bile kabul etmedi.
Şam babası,birde size laf ediyor.

Kocanın mi yolacaksin saçını başını? Edep yahu islamiyette kadının kocasına nasıl saygı duyması gerektiğini bilmiyormusun . Konuşulur gerekirse küsülur halledilir
Siz ve sizin gibi cahil cüheylanın yetiştirdiği çocuklar kızlarımızı böyle üzüyor işte. Lütfen susun

Saat kaç oldu hala kahvaltı yapmadım
Kendime bişeyler ısıtırken bi yandan makineyi boşaltıyorum
Aslında yapma demi otur keyfine bak ama gene ben yapacağım bildiğim için yap diyorum kendime
Üzgünüm ama bu adamı bu hale siz getirmişsiniz. Ayda bir bile bakmıyorsa ortada ciddi bir sorun vardır.

Eskiden sizin gibi kafaya takiyordum,evin temizliği için yetişemediğimden.
Artik biraz saldim gözüm görmez oldu.
Eşimde ayni sizin eşiniz gibi biraz dişarda eğleniyim batar ,fesatlik yapar.
Aslinda yüzeysel şekilde temiz yani b.k götürmüyor ve eşim bana messi evine dönderdin dedi .
Bende sinirlendim ben yapmiyorsan sen yap seninde elin var dedim.
Gercekten bazi erkek karisinin dişarda olmasinda rahatsiz oluyor.

Boşver konuşsun sen kizinla aktiveteler yapmaya bak ,ne kadar bol zaman gecirsen kizinla o kadar bağiniz güclenir.

Hepinize çok teşekkür ederim. Görmediğim şeyleri gösterdiniz bana
Şuan kendimi daha iyi hissediyorum.

Eşimle konuştuk biraz beni anladığını söyledi
Dikkat edeceğini söyledi
Umarım cidden anlamıştır.

Çok haklısın. Hiçbişey bizden önemli değil
Benim evimde pis bir ev değil zaten ne kadar silip süpürsen de gene tozlanıyor yaz günü heryer açık

Eşim akşamları sıkıntı yapıyor gündüz bişey demez

Aman zaten bu şeye de ayrı gıcığım ben gelmişim 28 yaşıma ne zaman nerde olacağımı bilebilirim yAni neyin doğru olduğunu biliyorum

Ama eşimin köyünde kadınlara hiç değer vermiyorlar hep 2. Planda
Kahve önünden cami önünden bile geçemiyorlar düşünün camdan aşağıya bağıramaz birini çağırmak için
Eşim de öyle görmüş bazı şeyleri düzeltebiliyorum ama bazı şeyler düzelmiyor

Madem anlamış ilk fırsatta çocuğu alıp parka götürsü, oyun alanına götürüsün baba olarak sizde biraz nefes alın.
Ve cidden yormayın kendinizi ev işleri için. Olduğunu kadar, eşiniz de yediği yemeğin, içtiği sisegii kaldırsın bir zahmet. Bu konuda da net olun.

A
Ayy kalksin kendi toplasin. acilen ise donün bebisr bakicı bulun. Sizi hizmetci saniyor eşiniz. Anne kız keyif yapmissınız içine etmiş. O yaşta bebeğe tek bakmak kolaydı sanki

Keşke şu dini azıcık araştırıp öğrenseniz de millete öyle ahkam kesseniz . Daha çok insanları soğutuyorsunuz . Bence siz önce nasıl kadına saygı duyulur bir araştırın bakalım dinde sonra erkeğe saygıyı konuşalım . Kadın o evi temizlemek ya da yemek yapmak zorunda değil çocuğuna süt bile vermek zorunda değil . Nasıl saygı duyacak bu kadın dine göre bu adama o zaman ? Niyeyse hep erkeklere saygı ve hürmet anlatılıyor . Edepmis . Elime islak odun verseler de şu evde çocuk bakan evin her sorumlulugunu alan kadınlara psikolojik şiddet uygulayan erkekleri evire çevire dovsem.

A

Ayy kalksin kendi toplasin. acilen ise donün bebisr bakicı bulun. Sizi hizmetci saniyor eşiniz. Anne kız keyif yapmissınız içine etmiş. O yaşta bebeğe tek bakmak kolaydı sanki
O da biliyor bakmanın zor olduğunu o yüzden böyle yapıyor
Aslında kızımı odasına götürdüğünde kendisi oyun kuruyor seni de dahil ediyor oyuna
Ama eşim bunu yapmıyor zor geliyor
Ben kız oyunlarından anlamıyorum diyor
E diyorum araba oynamasını da seviyor araba oynayın

Eşiniz lise mezunu mu peki?

Sizce eşinizin size böyle sevgisiz davranmasının nedeni nedir? Işi mi çok stresli veya zor zamanlar mı yaşıyor? Yoksa seven insan böyle yapmaz siz de kendinizi ezdirmeyin bu şekilde. Yetişkin bir insana 9da eve geldi diye kızılamaz. Sizin gibi kadınlara çok üzülüyorum gerçekten kocalarınız kendi dengi gibi görmüyorlar adeta sekreteri gibi konumlanıyorsunuz. Meslek sahibi kadınlar olarak bunu kendinize nolur yapmayın ya

Eşin narsist maalesef seni özgüvensiz biri yapmaya çalışıyor Allah yardım etsin böyleleri ile bir ömür zor

Maddi olarak zorlanıyoruz o yüzden stresli son zamanlarda

Nerede sürtüyorsun dediği an haddini bildirirdim. Ama önceden de böyleyse ve bu davranışlarına rağmen onunla evlendiyseniz diyecek bir sey yok. Insanlar degismez çünkü. Bir birey olarak nerede hangi saatte bulunacaginiza kendiniz karar verirsiniz. Eşiniz de olsa afedersiniz b*k yemek düşer. Haddini bilsin. Evin temizliğinde rol almiyorsa da size yorumda bulunamaz. Sizi elestiremez. O calisiyor siz cocouk bakiyorsun. Ev işleri yemek de birlikte yapilmali. Yapmıyorsa da söz hakkı olmaz. Bırakın kafaya takmayın. İstediğiniz zaman temizleyin. Çocuğunuzla vakit geçirin. Çocuktan sinirinizi çıkarmayın. Onunla gecireceginiz vakti temizliğe ayirmayin. Büyüyene kadar biraz dağınıklık ve pislikten bir sey olmaz. Haftada 1 sil süpür çöpleri düzenli at. Mutfağı düzenli topla tamamdir. Benim küçük çocuk varken temizlik anlayışim budur. Kendinizi ezdirmeyin

Memleketten geliyor dedin eşini doldurup göndermesinler başına cnm senin hakkında olumsuz şeyler söylemiş olabilirler pis evine bakmıyor falan filan gibi nasıl insanlar bilmiyorum ama yinede günahlarını almayayım

Kesinlikle katılıyorum
Bana kendimi hizmetçi gibi hissettiriyor
Ama ben öyle bir insan değilim.

Demiyor ki bu kadın gece gündüz çocukla ilgileniyor kafa dağıtmış kırk yılda bir bişey demeyeyim
Yaa çok üzüldüm, bunları asla haketmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…