Esim kendinden sogutuyor

Eşim yemeğe düşkün değildir,ama düzenli yer,mesela kahvaltı mutlaka yapar.Bende vaktinde hazırlarım.Fakat C CeYz in eşi gibi yeseydi,bende tiksinirdim yani,eşimden değil,yeme şeklinden.Kusacak kadar yemek te nedir.Bence de doktor yolları çoktan görünmüş...

eşim incecik bir adam,
geçen hafta tatildeydik biraz fazla kaçırdı, spor da yapmadı yedi içti yattı tam anlamıyla, hafif göbek yaptı (1.85 boy, 78 kilo) bugün hadi spora diye başının etini yedim, akşam yemeğini de 6 da protein+salata olarak yedirdim,
yani karışıyorum evet, çünkü erkekte göbekten nefret ediyorum, neden hem itici bulduğum bir fiziksel özelliğe tamamen keyfi bir şekilde sahip olsun, hem de sağlığını bozsun ki?
sizin yerinizde olsam çoktan tepki vermiştim, bence spora yönlendirin, insan spor yapınca verdiği emeğe acıyıp kendini durduruyor.

Böyle bir şey için soğuma olmaz ki, ama kendisine dikkat etmeli konuştunuz mu hiç ?

Oy ben kocamın göbeeeeeni yerim yavv,bu yüzden adamdan sogulurmu .. haaa tabiki sağlığı için gerekli ihtarlari ve kısıtlamaları yapıyorum o ayrı ama bosama ve soğuma sebebi değil adam seviyo demekki ,benimki sofraya otururken kemeri gevşetiyo ay

Kocamin sagligi icin onunla kavga edicek kadar cok seviyorsam sogumam bir kere. Ben en cok mutsuzken yemek yerim. Bayada yerim yani. Belki hayatinda bir sorunu vardir. Yasi kac bilmiyorum, belki yasiyla ilgili bir alip veremedigi vardir. Koyvermesi icin bir sebebi vardir illa ki. Yada gercekten saglik sorunu vardir onu yemege iten. Belkide sadece yemek yemek mutlu ettigi icin yiyordur ki bence de cok guzel

ne kadar süredir böyle?

her zaman yeyip spor mu yapıyordu?

yoksa hem yemeye başlayıp hem de sporu mu bıraktı?
Bir kaç aydir böyle. Spora geçen senelerde gidiyordu coktandir gitmiyor. Ben midesinin kuculdugunu fazla yemegi kaldirmadigini,o yuzden de kustugu soyluyorum. Haklisin diyor ama degisen bisey yok. Çok ustelersem de tartisiyoruz. Bir ara limonlu su iciyordu,ekmek de yemiyor. Bakti ki göbek gitmiyor saldi

kustuğu için kesinlikle bir doktora başvurmalısnız.
nasıl ikna edeceksiniz bilmiyorum ama çok kolay gelsin.

Yiyip yiyip kusması iğrenç ama onun dışında bence anormallik yok. Biz daha haftaiçindrn cumartesi nereye kahvaltıya gitsek,akşama yemeği nerde yesek,mangalamı gitsek modundayız. Gece yarısı ciğer yiyelim diyen tipim ben,bana anormal gelmedi eşin :) yiyen adamdan zarar gelmez boşver.

O öküz gibi yesin maşallah yarasın diyenler kocaları 50 yaşından sonra şeker kalp yüzünden hastane hastane gezerken görecekler nasıl da yaradığını.

İnsan ne yerse odur. Sağlıksız beslenmek kadar itici bir şey varsa bir de üstüne kocaman göbek yapmaktır galiba. Kocana açık açık söyle bu halinin seni soguttugunu.

Bu kdr abartili olmasada benmkide ayni. Bedava herseye kosar yani. Bende bedavaciligindan ve yalanlarindan biktim. Laf anlamiyolar ne desen ne kdr sinir olsan bos. Adamin aklina iliski gelmiyo ama yemek olmazsa sorun oluyo. Sabah 1 aksam 1 ekmek yiyo. Eve giderken tek dusundugu ekmek. 2 ekmek alalim diyorum. Eee aksamda yicez sabahta yicez diyo. Ben ekmek yiyen biri degilim ki 2 ekmek neyine yetmiyo. Nerdeyse makarnayi bile ekmek arasi yapip yicek o durumda yani. Gobekten dolayi zaten dusuk donla geziyo hep yukari cekemedigi icin ama artik biraktim dunyayi yesin banane. Ben gucum yettigi kdr yaparim gerisi ona kalmis. Koltuklari yesin doymazsa. Zaten sinirliym bu aralar ona buda ustune tuz biber oldu bak sinirlenmem icin bosver gitsin. Can bogazdan gelir ama bogazdanda gider. Kendi dusunsun.

kocasıyla severek evlenmeyenler sonra böyle eften püften şeylere takıyor işte.
ne demek yan durunda 8 aylık gibi duran erkeği kim ister?
gayet de öyle erkeklerle evlenen ve çok mutlu insanlar var. ama bunun için sevgi lazım. adam göbek yaptı diye soğuyacaksanız iyi günden kötü günde atılan imzanın da anlamı yok.

sağlık da işin bahanesi.
gerçekten sağlığı düşünsen bunları yazmazdın.

ne diyeyim, kocana üzüldüm.

Kocami sevip sevmedigimi yada severek evlendigimi ikna etmeye ugrasmayacagim valla. Evet dis gorunuse onem veririm,ben nasil dikkat ediyorsam o da etsin ama bundan dolayi da sogumam. Ne demek istedigimi anlayanlar nasil anladi da siz anlamiyosunuz? Keyfi olarak tikiyor kendini diyorum kusuyor, ben soyleyince dinlemiyor ve beni sogutuyor diyorum bu kadar.

dış görünüme önem veriyorsanız ona göre eş seçseydiniz.
iyi adam diye beğenmediğiniz kişilerle evlenip dert yanmak anlamsız.
keyfi olarak yesin adam neden karışma derdindesiniz. kusuyorsa da kendi bileceği iş. sigara gibi öyle ha deyince bırakılmaz bu işler. dayatma, zorlamayla da olmaz.

Konu esimi begenmemem degil once onu bir idrak edin sonra konusalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…