O kadar detay yazmisim tek onu cimbizliyorsun,sanki baslikla tek o bagdasiyor.Pes valla. Neyse ban yemeye niyetim yok. Iyi gecelero yüzden mi 7-8 aylık gibi erkeği kim ister dedin konunda?
O kadar detay yazmisim tek onu cimbizliyorsun,sanki baslikla tek o bagdasiyor.Pes valla. Neyse ban yemeye niyetim yok. Iyi geceler
Cok komiksin gercekten. Esim 15 yildir hayatimda ve hiç bir zaman zayif bir adam olmadi,aç konularima bir bak kilosuna ne zaman takmisim. Yiyip kusmak normalse insallah ayni durum basina gelir ve boyle ithamlara maruz kalirsin o zaman.gerçek detaylarda gizlidir. derdin kocanın fiziksel görünümü ama sağlığı için kusuyor vs diye bunu gizleme derdindesin.
C CeYz selam.gerçek detaylarda gizlidir. derdin kocanın fiziksel görünümü ama sağlığı için kusuyor vs diye bunu gizleme derdindesin.
Cok komiksin gercekten. Esim 15 yildir hayatimda ve hiç bir zaman zayif bir adam olmadi,aç konularima bir bak kilosuna ne zaman takmisim. Yiyip kusmak normalse insallah ayni durum basina gelir ve boyle ithamlara maruz kalirsin o zaman.
Selam Minel. Suan bebek emzirdigim için uzun yazamiyorum ama sordugun soru çok yerinde oldu. Çok yeseydi,40-50 gun boyunca hergun kussaydi, benim gozume gozu aç bir turlu doymayan imaji cizseydi,gittigi yerlerde hep bunun plani yapmaya devam etseydi yine sogurdum
Yav he hee.eee biriken duygular bir şekilde çıkıyor işte.
ortamlarda kusuyor ondan endişelendim dersin kim bilecek değil mi :)
[/QUOTE]Selam. Suan bebek emzirdigim için uzun yazamiyorum ama sordugun soru çok yerinde oldu. Çok yeseydi,40-50 gun boyunca hergun kussaydi, benim gozume gozu aç bir turlu doymayan imaji cizseydi,gittigi yerlerde hep bunun plani yapmaya devam etseydi yine sogurdum
Haklısın.Benim eşim de 2 kişilik bazen 3 kişilik yer.Yüzüne söyleyemesem de sinir olurum.çünkü çok yediği için sanırım ter kokusu fare ölüsü gibi.Reflüsü var. Uyurken ağzından bir damla aksa yastık kılıfına oda kokuyor valla artık yakınlaşmak bile istemez oldum o dereceEsim o kadar bogazina duskun birine donustu ki artik benim uyarilarimi bile umursamiyor.Aklima gelenleri yazacagim;
Ramazanda her aksam kitliktan cikmis gibi yedi her seferinde istifar etti.
Bir aksam arkadasimiza davetliydik,ayni gun halasi da cagirdi. Onlarin yoresel yemekleri meshurdur sirf o yuzden arkadasi baska gune kaydirip halasina gittik,orda da 3 kisilik yemek yedi.Herkes kalkti o ve 3 kuzeni hala yiyor diye espri konusu oldular.
Yine baska bir gun teyzesi cagirdi,kizlarin atesi vardi diye gitmek istemedim. Tum gun doktora goturmemisim,onun da gitmesine engel olmak için bilerek aksami beklememisim diye saatlerce benimle tartisti.
Surekli mangal mi yaksak demesi,biri cagirdiginda isin ucunda yemek varsa ne yapip edip gitmeye calismasi... Tatil koyu arastirirken ben havuza,denize,animasyona yani genel konsepte bakarken onun restauranta odaklanmasi. Bardagi tasiran son damlaysa; (önceden gidip memnun kaldigimiz ayni otele gidecegiz). Bana dun gece diyor ki,orada gece yemegi varmiymis kendisi unutmus da.
Önceden böyle degildi. Her hafta hali saha maci yapiyor,eskiden spora da giderdi simdi gitmiyor. Yapma etme sagligini dusun demekten, bazen kavga etmekten yoruldum. Bayramda bizi uzun zamandir gormeyen bir ablayi gorduk. Esim icin 'O xmiydi? Ya o nasil bir göbek yapmis oyle'dedi. Babannem sakayla karisik 'Torunum zayif, siz hiç yanyana olmusmusunuz bu ne göbek'dedi. Ya ben olsam bu laflarini agizlarina tikamak için bile olsa kendime hakim olurum.
Size sormak istedigim,siz karisiyor musunuz yoksa umursamiyor musunuz? Kimse sevdiginin (Allah korusun) karacigeri yag baglamasini yada baska seylerle karsilasmasini istemez nasil göz yumulabilir ki. Ya da arkasi donukken gayet fit duran ama yan donunce 7-8 aylik gibi gozuken bir kocayi kim ister?Beni ondan sogutan da artik beni dinlemiyor. Karnin degil gozun aç senin diye suratina suratina bagirasim var yapsam mi?
Bu yüzden boşanan biri biliyorum. Ben gerekirse kavga ederim hiç çekilecek birşey değil koca göbek benim için yemek amaç değil araçtır bunu karıştıran kocam ise haddini bildiririm bilmiyorsada o kendi yoluns ben kendi yoluma... 45den sonra hastanelerde gezmek için evlenmedim sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?