Esim kendinden sogutuyor

O kadar detay yazmisim tek onu cimbizliyorsun,sanki baslikla tek o bagdasiyor.Pes valla. Neyse ban yemeye niyetim yok. Iyi geceler

gerçek detaylarda gizlidir. derdin kocanın fiziksel görünümü ama sağlığı için kusuyor vs diye bunu gizleme derdindesin.

gerçek detaylarda gizlidir. derdin kocanın fiziksel görünümü ama sağlığı için kusuyor vs diye bunu gizleme derdindesin.
Cok komiksin gercekten. Esim 15 yildir hayatimda ve hiç bir zaman zayif bir adam olmadi,aç konularima bir bak kilosuna ne zaman takmisim. Yiyip kusmak normalse insallah ayni durum basina gelir ve boyle ithamlara maruz kalirsin o zaman.

C CeYz selam.
Üzgünüm ama ben de tam olarak bu arkadaş gibi anladım

Başta gayet tatlı geldi yemek için programlar yapan adam.
Ben de arada çok kaçırdığım zaman kusuyorum. Dediğin gibi sanki miden kaldırmıyor. Ama bu her gün her gün oluyorsa gerçekten bir doktora gitmeli.

Ama o arkadan fit, yandan bakınca göbekli kısmını okuyunca çok üzüldüm. Bariz bir şekilde adamın şuanki fiziksel halini beğenmediğinden böyle baskılıyorsun gibi. Yani yine çok yeseydi ama göbeği olmasaydı yine soğur muydun?

Bunun tersini düşününce, yani evlendikten sonra kilo alan kadınlar(ki ben de böyle oldum) eşleri tarafından beğenilmezse ne kadar kırıcı oluyorsa, bir erkek için de durum aynı bence.

Şöyle ki sen 2kg aldığın zaman sana müdahale eden bir adamsa sen de yapabilirsin. Yoksa adam seni her halinle seviyorsa, seninki çok incitici olur.

Cok komiksin gercekten. Esim 15 yildir hayatimda ve hiç bir zaman zayif bir adam olmadi,aç konularima bir bak kilosuna ne zaman takmisim. Yiyip kusmak normalse insallah ayni durum basina gelir ve boyle ithamlara maruz kalirsin o zaman.

eee biriken duygular bir şekilde çıkıyor işte.
ortamlarda kusuyor ondan endişelendim dersin kim bilecek değil mi :)

C CeYz selam.
yine çok yeseydi ama göbeği olmasaydı yine soğur muydun?
Selam Minel. Suan bebek emzirdigim için uzun yazamiyorum ama sordugun soru çok yerinde oldu. Çok yeseydi,40-50 gun boyunca hergun kussaydi, benim gozume gozu aç bir turlu doymayan imaji cizseydi,gittigi yerlerde hep bunun plani yapmaya devam etseydi yine sogurdum

[/QUOTE]
Bi insan 40 50 gün üst üste her gün nasıl kusar ki?
Yani öyle ayda bir başına gelir insanın.
Sen acaba kilosunu takıyorsun diye, özellikle kendini kusturuyor olmasın?

O çok yediğin için kusma illeti o kadar beter ki, bir gün başına gelince 3 gün doğru dürüst yiyemiyorsun. Onda nasıl oluyor öyle.

.

Son düzenleme:
Bende sanırım gittiğimiz yerlerde 3 kişilik yemek yiyip masadan kalkmamasından utanırdım. Aç gözlü gibi hayatında hiç yemek görmemiş gibi. Bu da beni soğuturdu.

Ayrıca göbek de ilişki sırasında zorluk çıkarıyor. İleriki hayatında kalp damar rahatsızlığı, şeker, tansiyon vs hepsi olur yani.

Bi insan 40 50 gün üst üste her gün nasıl kusar ki?
Yani öyle ayda bir başına gelir insanın.
Sen acaba kilosunu takıyorsun diye, özellikle kendini kusturuyor olmasın?

O çok yediğin için kusma illeti o kadar beter ki, bir gün başına gelince 3 gün doğru dürüst yiyemiyorsun. Onda nasıl oluyor öyle.[/QUOTE]
Ben de bir anlasam. Ben çok cesit yapmiyorum ona ragmen beni dinlemez 2tabak yer ama o gun halasinda çorba, fasulye, firinda kofte-patates-biber-patlican karisimi bir yemek,dolma,pilav,tavuk yedi. Herkes kalktiktan sonra karisimdan ve pilav tavuktan birer tabak daha yediler ustune baklavalari ucurdu. Nasil kusmasin Minel00

Yesin napıcan boşver bidahami gelecek dünyaya
Şaka tabi bi yerde dur demesi lazım obeziteye kadar gider sonra Allah korusun.

Bence paikolojık bir sorunu var siz bi doktora götürün onu. Başka bir şeyi bahane edin önce bi kan tahlili falan yaptırın normal çıkarsa siz psikoloğa gidip onun adına bi danışın gerek görürse eşinizi götürün. Bence bu gözüaçlıgın bir sebebi var

Sağlık sorunu olmadığı sürece ben yediğine hiç karışmam hatta daha çok yesin isterim istediği kadar göbekli olsun her haliyle sevdiğim adamdır bence çevrenin dediklerinden etkileniyorsun
Bu arada çok yiyip kusma ile ilgili bulimia nevroza araştırırsan iyi olur kusma kısmı düşündürücü

İnsanların eşlerini bu sebepten eleştirmesi hoş değil.. Babannenizde ayıp etmiş sanki... Kibarca sağlığı konusunda uyarın.. Çünkü bu davranışlarınız onda inatlaşmak neden olabilir.. Yapıcı olmakta fayda vardır her zaman.. Kocamı seversem her türlü severim

Bı gaziantepli olarak ben eşinizin yemek yaklaşımını çok normal buldum
Yemek yerken bile yarın ne yesek diye konuşuruz biz
Şekeri yoksa obez değilse yesin ne güzel yemek secse daha zor olurdu
Siz yeme dedikçe daha çok yer bence benim bile karnım açıktı

Bu yüzden boşanan biri biliyorum. Ben gerekirse kavga ederim hiç çekilecek birşey değil koca göbek benim için yemek amaç değil araçtır bunu karıştıran kocam ise haddini bildiririm bilmiyorsada o kendi yoluns ben kendi yoluma... 45den sonra hastanelerde gezmek için evlenmedim sonuçta.

Haklısın.Benim eşim de 2 kişilik bazen 3 kişilik yer.Yüzüne söyleyemesem de sinir olurum.çünkü çok yediği için sanırım ter kokusu fare ölüsü gibi.Reflüsü var. Uyurken ağzından bir damla aksa yastık kılıfına oda kokuyor valla artık yakınlaşmak bile istemez oldum o derece
Çok yediğini söyleyince kabul etmez çünkü kilo almıyor yediklerini eritiyor.
Sizin dış görünüş de kaymış sağlıktan filan dem vurabilirsiniz.

iyi de yemek yemese de 45'den sonra ya da 45'den önce de hastanelerde gezme ihtimalin var.
duyan da sadece çok yiyenler hasta oluyor zanneder.
demek kocan bir sebepten hasta olsa çekip gideceksin.. yazık.

Agopun kazı gibi o ne öyle ya kusacak kadar, bende olsam soğurum kociş muhabbeti yapamıcam hiç,birbirimizi de yönlendiririz bayram bitti biz tekrar karataya dönüyoruz, boy kilo oranına dikkat ederiz ikimizde,çiftler birbirine güzel görünmeye çalışmalı, amaaaan nasıl olsa evliyiz dendiği anda biter o iş,bitmese de zoraki devam eder ayda yılda bir cinsellik öylesine bir evlilik şeklini alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…