- 1 Kasım 2019
- 2.743
- 5.377
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Hanımlar yarın babalar günü, kayınpederime ve babama babalar günü hediyesi alacağız, eşim daha baba olmadı ama ona da hediye alma niyetim var. Eşimin de kıyafet vs ihtiyaçları vs var ama ben sonra alırım veya alırsam bi tane alırım ama kardeşime de babalar günü için hediye alalım diyor. Kendi ihtiyacını görmeyip, kardeşine babalar günü için hediye alması ne kadar mantıklı? İçinden gelir başka bir zaman alır ama şuan maddi olarak da sıkıntıdayken hem babalarımıza hedşye alacak hem de kendi ihtiyaçlsrı oldupu halde kendi ihtiyaçlarını hiçe sayıp kardeşini düşünmesi saçma. Anneler gününde o zaman ben de ablama, abimin eşine, eltime vs. hediye alayım veya abime de babalar günü hediyesi alayım. Eşim genelde böyle, önünden lokmasını alsalar gık demez. Kendi ihtiyaçalrı olduğunu söyler eder ama öteler ama konu özellikle kardeşine, yengesine gelince onlar demeden onları düşünür alır ama kendini görmeyio kendini by kadar değersiz görüp, hep başkaları için yaşaması da beni üzüyor. Biraz da kendisini düşünsün istiyorum ama yok, her seferinde ya kardeşini, yengesini,annesini babasını, yeğenini düşünüyor onlara alsın ama kendisine sonra alsa da olur, bu da beni üzüyor. Kendine değer vermesini istiyorum. Herkes kendini, kendi zevki sefasını düşünürken o onları düşünüyor.