Yeğenine karşı da öyle. Bu zamana kadar ne isterse almış, hiçbir şeyi eksik olmasın istemiş, bisikletten oyuncaşına, kıyafetine, harçlığına kadar herşeyi ama her şeyi veriyor ne isterse alıyor. Her gittiğimizde önce yeğenini arayıp ne istersin diye soruyoe ne isterse onu alıyor. Şimdi bir yeğeni daha oldu bakalım aynısını ona da yapabilecek mi, yarın bir gün bizim çocuğumuz olduğunda yeğeni onu da kıskanacak, yeğenine kendi çocuğuymuş gibi davranıyoe, evimize yeğeninin filan resimlerini çıkartır asar ben de çıldırıyorum artık kendi yeğenlerimin resmini çıkartıp asacağım bundan sonra.
Kendisine bu hediye vs konusunda yeğeni için şöyle dedim, canım yeğenin ne derse ne isterse hep aldın, hiç almam alamam demedin, her istediğini yapıyor ve alıyorsun, yarın bir gün büyüdüğünde de alışkanlık haline getirecek bunu ve isteyecek şuanda alışkanlık haline getirmiş istiyor sürekli, çocuğumuz olduğunda da aynısını yapabilecek misin, çocuğumuz olacak, x in de kardeşi var ikisine de aynı şeyleri yapabilecek misin, sonra daha kötü olacak dedim.