Eşim kilo aldığım için bana TIR diyor

yamanlarinhunkar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
47
81
3
26
Arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?

Ben doğurdum 10 ay oldu 10 kilo verdim hala kiloluyum diye hala tırım ona göre hiç umursama. En azından çorabını giymene yardım ediyormuş bi de 6 aylıkken. Benimki ona bile yardım etmedi

Kusura bakmayın çok güldüm ya çok tatlısınız.Eşiniz bence bu halinizi çok tatlı bulmuş o yüzden size takılıyor siz de gülün geçin canım

Eee o bunları söylerken siz niye dut yemiş bülbül gibi susuyorsunuz?

Ne bu sürekli sizle dalga geçme hali , aklınca şaka espri mi yapıyormuş , siz gülüp geçemediğinize göre demek ki hoşunuza gitmiyor, sen kendi tipine bak de ben içimden insan çıkaracağım ,aynı şekilde dalga geç bakalım.

Eşiniz bunu gülerek söylüyorsa siz de gülüp tepesine çökün güreşelim mi die . Bence sizi seven bi eşiniz var . benimki de bana küçük tüpüm diyordu şimdi çocuklar doğdu küçük tüplerim diye seviyor yani şöyle düşününce kötü anlamda söylüyor olsaydı şu an evlatlarını öyle seviyor olmazdı

Ama gerçekten şakayı sevmiyorsanız yapma diyin direkt

Sesli güldüm Takılıyordur size

Hormonlardan böyle oluyor kadınlar diye düşünüyorum yorumunuza cevap verme sebebim, benim eşimde ilk hamilelik haberini verdiğimde sen civcivdin tavukmu oldun demişti, romantik kocam benim ya şimdi bir bebeğimiz kucağımızda biri karnımda eve gelince işte burası benim kümesim diyor göbeğimi gördükçe tekerlek gibi olmuş benim tavuğum ya diyor niye alınayım ya seviyor adam kendince enteresan cümlelerle

"Dikkat et de o tır seni ezmesin yiğido" deyip el ense çek.

Kesinlikle size katılıyorum.

Yaa çok tatlısınız umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız şaka yapıyor bence kendince bosverin erkekler bizim gibi hassas değil anlamıyorlar. Ama içinizde kalıyorsa siz de onunla dalga geçin senin saçlar da açılmaya mı başladı kel kalacaksın başımıza bu gidişle diyin

Konu sahibi yemin ederim bir haftadır yüzüm mahkeme duvarı gibi asıktı, ama o kadar çok güldüm ki buna
Bence eşiniz size takılıyor hoşuna gitmişsiniz ama eğer rahatsız oluyorsanız söyleyin tabii. Hamilelik hormonlarından olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…