- 24 Ocak 2023
- 910
- 1.280
- 43
- 32
- Konu Sahibi yamanlarinhunkar
-
Ben onu kırmak istemiyorum ama galiba kırmam lazımGayet pat diye söyleyin. O size söylerken düşünmüyor siz neden düşünüyorsunuz ?
Öncesinde 40 kiloydum şimdi 50 kiloyum o kadar şişman da değilim diye düşünüyorumHamilelik öncesi ve bekarlıkta kaç kiloydunuz? Bi de üzülüyorsanız söyleyin yahu bu şakadan hoşlanmıyorum diye.
Maşallah size bebeğinize umarım hep mutlu olursunuz. Neden kiloya bu kadar takıyorlar ki kendi kilolarına bakmıyorlar ama sanki mankenler de biz kiloluymuşuz gibiBen doğurdum 10 ay oldu 10 kilo verdim hala kiloluyum diye hala tırım ona göre hiç umursama. En azından çorabını giymene yardım ediyormuş bi de 6 aylıkken. Benimki ona bile yardım etmedi
Çok ağır olmaz mı böyle söylesemBu tır sana bir çarpar feleğini şaşırırsın bir daha bu tarz bir şey söylersen deyin.
Maalesef sürekli yapıyor bunuKonu sahibi çok tatlısın canını sıkmaEşin olacak densiz de saygısız biri. Hep böyle boş boş konuşur mu?
Çocuk gelin misin?Öncesinde 40 kiloydum şimdi 50 kiloyum o kadar şişman da değilim diye düşünüyorum
Anlıyorum seni, şakanın da bir adabı olmalı. Konuş mutlaka rahatsız oluyorum de. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın İnşallahMaalesef sürekli yapıyor bunu
Kız benim sadece kemiklerim bile 40 dan fazla yaNiye ya 30da zayıf olmaz mıyız
Boyun 140 falansa 40 kg olursun tabii niye olmasin.Niye ya 30da zayıf olmaz mıyız
Bence eşinizin mizacı bu ya. Hamilelik öncesi nasıldınız bilmiyorum ama herşeyi şakaya vuran biri gibi. Hormonlardan alınganlık ediyor olabilirsiniz.Arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
50 kilo kadına tır mı diyor allahımmm erkekleri yok et yaÖncesinde 40 kiloydum şimdi 50 kiloyum o kadar şişman da değilim diye düşünüyorum
Doğumuma 2 gün kala kocam bana tekerlek gibi yuvarlanıyosun demişti. Bunlar komik olduğunu sanıyor bazenArkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
Yok Ben 65 kiloyumBoyun 140 falansa 40 kg olursun tabii niye olmasin.
Ne kadar kaba ve saygısız bir yaratık.Arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?