Eşim kilo aldığım için bana TIR diyor

Hihihiihih ya bana şaka yapıyor gibi geldi ama işte hamilelik hormonlarıyla alınıyoruz her şeye. Gerçekten çok üzülüyorsanız söyleyin bence, dikkat edecektir.
Ben azcık geniş kalçalı olduğumdan eşim bana balina kasa mercedesim diyor mesela hahqha öyle bi araba varmış mercedesde geniş kasalı erkekler biraz tuhaf tatlı bulduklarında tuhaf tabirler kullanıyorlar

Ben doğurdum 10 ay oldu 10 kilo verdim hala kiloluyum diye hala tırım ona göre hiç umursama. En azından çorabını giymene yardım ediyormuş bi de 6 aylıkken. Benimki ona bile yardım etmedi
Maşallah size bebeğinize umarım hep mutlu olursunuz. Neden kiloya bu kadar takıyorlar ki kendi kilolarına bakmıyorlar ama sanki mankenler de biz kiloluymuşuz gibi

Allah yüzünüzü güldürsün. Sağ salim kavuşun bebeğinize inşallah. Benim eşim de bana benzer şeyler söyledi. Ayaklarımla çok dalga geçti. Ben de hep katıldım espirilerine Üzmeyin kendinizi hepsi geçici

Bence eşinizin mizacı bu ya. Hamilelik öncesi nasıldınız bilmiyorum ama herşeyi şakaya vuran biri gibi. Hormonlardan alınganlık ediyor olabilirsiniz.
Ya da belki de dümdüz öküzdür.

Doğumuma 2 gün kala kocam bana tekerlek gibi yuvarlanıyosun demişti. Bunlar komik olduğunu sanıyor bazen

Ne kadar kaba ve saygısız bir yaratık.

Kilonuzda bir şey yok.Bazı erkekler böyle sevgilerini şaka yoluyla göstere biliyorlar,ben neden bilmiyorum eşinizi kötü biri olarak görmedim.En harika erkek bile bazen böyle IQ su düşük espiri yapabiliyor....Benim eşimde çok kilo aldığım dönemde ev içinde gezerken çocuklara"Aman yoldan çekilin anneniz ezebilir diyordu Bende onları değil ama seni ezebilirim diye poposunu tekmeliyordum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…