Eşim kilo aldığım için bana TIR diyor

Hedefim 100 deyin sizde sen daha tır görmemişsin deyip verin cevabı

Kadında eşinin sözlerine sinirleniyorsa onuda ya belli etmeli yada söylemeli bence ...

Bu öküzleri hangi mezradan seçiyorsunuz?

Kendi yamuk çüküne baksın önce

Bu siteden nefret eder oldum su durumdan dolayi. Evet, ilk yorum ne gelirse oyle devam ediyor. Ilk yorum terbiyesiz adam tarzi bi sey olsaydi su anki sevgi kelebegi uyeler saydirirdi adama. Cok ilginc bir toplum olduk valla. Insanlar akillarini kullanmak yerine bi suruye takilmayi tercih ediyorlar.
Konudaki koca bal gibi de saygisiz. Bir degil, iki degil. Surekli surekli ayni tarz "espriler" neresi komik acaba

Espiriye herkes gülünce espiridir. Biri gülmüyorsa espiri olmaktan çıkıyor o. Bu kadar basit olay aslında. Konu sahibine yaa ne var espiri yapmış adam demek çok da iyi gelecek bir şey değil. Adam da zaten tepki görünce bunu yapacak, alıngansın hormonlar zart zort diye yaptığı ayılığı örtecek. Onun yerine neden siz yapıyosunuz ki bu işi?

o size tüm bunları söylerken susuyormusunuz birde nasıl söylerim diyemi soruyorsunuz direk söyleyin gitsin neden çekiniyorsunuz kırılacak diyemi

Kadın siteye kocasına sinirli bir şekilde geldi, konu açtı. Yorumları okuduktan sonra kocasının dudaklarına yapışmaya gidecek öyle adamı güzellediler.

Kadın siteye kocasına sinirli bir şekilde geldi, konu açtı. Yorumları okuduktan sonra kocasının dudaklarına yapışmaya gidecek öyle adamı güzellediler.
Yapışsın ayol. Gel göbüşlerimizi tokuşturalım deyip öpüşmeyle bitirsinler.

Konu sahibi bundan rahatsızsa kocasına bunu demeli. Diyemiyorsa neden kocası? Ee madem diyemiyor, üstte yazdığım yapılsın.

direkt söyle

Kendi yamuk çüküne baksın önce
Kocama favori sözüm bu benim. Bana ne zaman bişey dese sen kendi yamuk çüküne bak diyorum. 2 kere sünnet olmuş yamuk olmasından korkuyo dkdhdl. Takıntılıdır biraz benimki, bi yarım saat tuvalette yamuk mu anlamaya çalışıyo yemin ettiriyo yamuk mu diye

Harbımı turunc ahahhshshshshhs bebegı uyutuyordum kahkaha attım Bır kere bıle demedım henüz eşime demem gerek ahshshhshshsh

Ama işte konu sahibi bak bız eslerımıze bunu dıyebılıyoruz. Aranızda normalde olan ilişki önemli. Size normalde bu tarz şakalar yapar mıydı? Yani bu durum ciddi dusuncelerımı yolsa herzmanki tavrı mı bu önemli.

Yani aslında ben hamile olmadan önce de zayıflığımla dalga geçerdi ama ona alınmazdım hiç kendimi bildim bileli herkes zayıflığımla dalga geçiyor alışkınım zaten sanki o normalmiş de şişman olmak normal değilmiş gibi buna taktım kafayı aslında eşim şaka yapıyor ben hamilelikten böyle alıngan oldum belki de. Ama ben de ona artık sen çocuk yetiştir karnında o zaman göreyim hamile olmamış halin koca göbek diyorum

İşte bakın sizde ona diyormuşsunuz. Hamılelıkten alınganlık yapmıssınız. İlişki dinamiğınız bu yondeyse sorun etmeyın stres yapmayın boyle ufak şeyleri. Kocayı guzellemeyın dıye yazanlar en ufak şeye boşan diyip kendı kocalarının her haltına göz yumanlar onlara aldırmayın. Yani ben hamıleyken eşim bana mınıbus alalımmı baska türlü sığmayacan arabaya diyordu toplamda 13 kılo almıstım. 6 kıloyu son 2 haftada tansıyondan sısmıstım ona rağmen neler diyordu bana. Yere bısey atıp hadı al alabılıyosan dıyodu shshhzhs Bız normalde bırbırımızle herseyı rahat söyleyip konustugumuz ıcın dert etmedım hıc. Hatta bi kere hormonlardan sanırım kekim pişmedi dıye aglamıstım vıdeoaya alıp dalga gecıp aileme atmıstı. Bu ota boka aglıyor yardıma gelın dıyordu hahahhshs sorun yapmayın.

Ya tabi canım, biz bunun üstünden şaka yaoabiliyoruz

Ben gerçekten kötü niyetli görmedim. Eşinizi siz tanırsınız, ne amaçla yaptığını siz bilirsiniz, her evliliğin dinamiği farklı..Ama siz rahatsiz olduğunuzu söylemenize rağmen hala ısrarla devam ediyorsa o zaman ayıp etmiş olur..
..

Hamileliğimde balık kokusundan nefret etmeye başladım gidip balık almış. Pişirirken ooo lambır lumbur tıra da balık geliyor diye şarkı söylüyor
Adamın söyledikleri bir yana asıl saygısızlık ve düşüncesizlik bu bence. Siz balık kokusundan rahatsız oluyorsunuz ama paşazade bey boğazından vazgeçemeyip eve balık getirip pişiriyor. Canı çok istiyorsa dışarıda yesin gelsin. Sizin rahatsız olacağınızı bile bile eve getirip pişirmesi üstüne dalga geçercesine şarkı söylemesi hiç hoş değil.
Söylediği sözlere gelecek olursak bir kere söyler tamam şaka dersiniz, iki kere söyler tamam şaka dersiniz ama sürekli sürekli söylüyorsa ve siz ona gülerek, laf atarak karşılık vermiyorsanız ama o devam ettiriyorsa saygısızlıktır, düşüncesizliktir. Siz şakasına eşlik etseniz takılıyor size derim de rahatsızsınız belli, surat ifadenizden bu rahatsızlığı anlaması gerekli. Açık açık rahatsız olduğunuzu söyleyin. Baktınız devam ediyor sizde onunla dalga geçip gülün. Alta kalmayın, kırılacak mı diye düşünmeyin. O sizi düşünüyor mu? Sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…