- Konu Sahibi yamanlarinhunkar
-
Öncesinde 40 kiloydum şimdi 50 kiloyum o kadar şişman da değilim diye düşünüyorum
Yani ben mi fazla alınganım ? Neden öyle dediniz ki ?Amaan napmis adam sanki. Adam mı öldürmüş
26 yaşındayım çok küçük de sayılmam önceden zayıf biriydim hamilelikle kilo alabildim sadece ama o da fazla geldi galiba eşimeÇocuk gelin misin?
Dimi kendilerine hiç bakmazlar ama onun da göbeği var hem de hamile değil ben ona bir şey demiyorum buna rağmen50 kilo kadına tır mı diyor allahımmm erkekleri yok et yarahatsız oluyorum böyle söyleme de lütfen niye kendini üzüyorsun?
Ay öyle denir mi ya sanki doğurmak çocuk taşımak kolay biz ister miydik kilo almayı tabi istemezdik ama napalım bir insan yetiştiriyoruz vücudumuzda sonuçtaDoğumuma 2 gün kala kocam bana tekerlek gibi yuvarlanıyosun demişti. Bunlar komik olduğunu sanıyor bazen
Acaba artık beni beğenmiyor mu ? Bence de 50 çok değil ama 40 dan 50 ye gelince acaba beni şişman görüp iğrenmeye başlamış olabilir mi ofBen 54 kiloyum ve çok zayıfım siz 50 kilo ile nasıl şişman oluyorsunuz. Eşiniz sizi bu kilo ile tır gibi görünüyorsa algı sorunu var demek ki.
50 kilo için mi bunu diyor len en son 50 olduğumda ortaokuldaydım ahahaha ezerim onu.Acaba artık beni beğenmiyor mu ? Bence de 50 çok değil ama 40 dan 50 ye gelince acaba beni şişman görüp iğrenmeye başlamış olabilir mi of
Soyle elinin tersiyle gelişine bi yapıştır. Tirin freni tutmadı de.Arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
Acaba artık beni beğenmiyor mu ? Bence de 50 çok değil ama 40 dan 50 ye gelince acaba beni şişman görüp iğrenmeye başlamış olabilir mi of
Dimi kendilerine hiç bakmazlar ama onun da göbeği var hem de hamile değil ben ona bir şey demiyorum buna rağmen
Ben de ezicem galiba onu istiyor50 kilo için mi bunu diyor len en son 50 olduğumda ortaokuldaydım ahahaha ezerim onu.
Boyum da çok uzun değil 160ım ben de şişman olduğumu düşünmüyorum ama o böyle söyledikçe acaba şişman mıyım diye kendimi beğenmemeye başladımAllah aşkına bende mi sorun var? 50 kilo olan biri nasıl şişman görünebilir bilemedim. Boynuz çok mu kısa diyecektim ama 50 kilo olan birini şişman görünmesi için 100 cm olması lazım diye düşünüyorum.
Bunu yapcam bugün ama anlar mı sanmam gülüp geçer ben yine sinirlenirimO zaman soyunduğunda seninki kaç aylık desene ona
Nasıl ezicen göbeği varmış? Muhtemelen iki katınız falan.Ben de ezicem galiba onu istiyor
Boyum da çok uzun değil 160ım ben de şişman olduğumu düşünmüyorum ama o böyle söyledikçe acaba şişman mıyım diye kendimi beğenmemeye başladım
Bunu yapcam bugün ama anlar mı sanmam gülüp geçer ben yine sinirlenirim
Kilo almadım, göbeğim yüzünden dönemediğim içindi ama o an komiktiYani ben mi fazla alınganım ? Neden öyle dediniz ki ?
26 yaşındayım çok küçük de sayılmam önceden zayıf biriydim hamilelikle kilo alabildim sadece ama o da fazla geldi galiba eşime
Dimi kendilerine hiç bakmazlar ama onun da göbeği var hem de hamile değil ben ona bir şey demiyorum buna rağmen
Ay öyle denir mi ya sanki doğurmak çocuk taşımak kolay biz ister miydik kilo almayı tabi istemezdik ama napalım bir insan yetiştiriyoruz vücudumuzda sonuçta
Amin canım inşallah darısı da sana olsun sağlıkla doğsun bebişin. 50 kilo benim kemiklerimden hafif bu arada canımMaşallah size bebeğinize umarım hep mutlu olursunuz. Neden kiloya bu kadar takıyorlar ki kendi kilolarına bakmıyorlar ama sanki mankenler de biz kiloluymuşuz gibi
Komik ama 6 aylık hamilelik tır değildir ya.. Erkek milleti işte benimki benden kilolu.Arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
Eşim şaka yollu söylüyorsa ben de onunla güler geçerim ama amaç hakaretse onu ağlatırım. Bir de şunu anlamıyorum eşiniz size istediğini söylüyor, "siz rahatsız olduğumu nasıl söylerim" diye soruyorsunuz, basbayağı direk söylerim hoşlanmıyorsam..Arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?