Eşim kilo aldığım için bana TIR diyor

Söyle bir agzini ac gözünü yum o Tibet nün haddini bir bildir karninda onun cocugu var lan aaaa nasil sinirlendim bak

Olay basit çünkü. İnsan eşini sever de zorbalar da. Niyeti kötü olmadıktan sonra sorun yok. Yok güzellik sorumluluğu yok bilmem ne. Siz abartıyorsunuz. Konudaki adamda nası bi kötü niyet buldunuz onu da anlamadım

Konu sahibini sınavlarda 90 alıp neden 100 almadım diye ağlayan sınıfın inek öğrencilerine benzettim.

Adamdan ciddi ciddi çekiniyor heralde, 50 kilo olsam bana tır diyen adama hayvan gibi gülmekten üzülüp kırılmaya vaktim kalmazdı.

Bilmiyorum hormonlarımın bana bir oyunu mu ama ben gerçekten üzülüyorum hiç böyle şeyler söylemezdi ben zayıfken
Su an doğum yaptığım kilomdayim ve hamile degilim:) neler diyor neler ama altta kalanın canı ciksin
Bazen çok acımasızlar ama belki şaka yapıyorlar ciddi değiller ama böyle insanın yüzüne yüzüne söyleyince bi garip oluyor üzücü yani
Konu sahibini sınavlarda 90 alıp neden 100 almadım diye ağlayan sınıfın inek öğrencilerine benzettim.
Neden acaba ? Ben hep zayıftım kimse kilomla dalga geçmemişti aksine zayıf derlerdi ilk kez kilolu olmamla dalga geçiliyor kaldıramıyor olamaz mıyım ?
Adamdan ciddi ciddi çekiniyor heralde, 50 kilo olsam bana tır diyen adama hayvan gibi gülmekten üzülüp kırılmaya vaktim kalmazdı.
Ama işte ben hep zayıftım ilk kez birisi kilomla ilgili böyle konuşuyor çok kötü hissettiriyor kendimi kilolu olmasam da kilolu gibi görmeye başladım

Ama işte ben hep zayıftım ilk kez birisi kilomla ilgili böyle konuşuyor çok kötü hissettiriyor kendimi kilolu olmasam da kilolu gibi görmeye başladım
Yok baya korkuyosunuz siz. Yoksa kendisi de iki katınızmış. Ağzınızı açamıyosunuz bu konuda, başkası olsa elli kere yüzüne vurmuştu.

Öncesinde 40 kiloydum şimdi 50 kiloyum o kadar şişman da değilim diye düşünüyorum

Doğuma 90 la gittim 90la sedyeden düşürecekler diye ödüm koptu (boyum 178) Allah aşkına sizde kilolu olmadığınızın farkındasınız niye alınıyorsunuz espriyle cevaplayın gitsin

Doğuma 90 la gittim 90la sedyeden düşürecekler diye ödüm koptu (boyum 178) Allah aşkına sizde kilolu olmadığınızın farkındasınız niye alınıyorsunuz espriyle cevaplayın gitsin
Ya hani birine inatla sen şöylesin böylesin dersen artık o kişi öyle olduğunu düşünür ya o hesap bende kilolu olmadığımı bilmeme rağmen inatla Hergün şişman diyince kendimi kilolu görmeye başladım e hamileyim dolayısıyla şu an diyet de yapamam öyle kaldım işte

Korkudan değil de fazla empati yapıyorum onu üzecek bir şey söylerim diye korkuyorum o bunu düşünmemesine rağmen ben düşünüyorum işte
Bu da korku bir yerde. Elinizden kayıp gidecekmiş gibi davranıyorsunuz.

Eşler arasında şakalaşabilir ama karşındaki kişinin üzüldüğünü bilerek devam etmek art niyet taşıyor bence.
Konu sahibi, 50 kilo olmuş hamilelikte kocası ise iki katıymış. Genel erkek huyu bu, karısının zayıf olduğunu gayet iyi biliyor ama kendi açığını kapatmak için eline fırsat geçmiş ve kullanıyor. Ben fiziksel özelliklerle dalga geçmenin komple saçma bir şey olduğuna inanıyorum. Kocam şişmanlasa ve bu hoşuma gitmese tır gibi olmuşsun demem mesela, rencide etmem.
Konu sahibi rahatsız oluyor ki kocasının tavrından konu açmış, espri olsa o da güler geçerdi. Geçemiyor ve sinirleniyorsa adamın şaka yapmadığını biliyor demek ki.

Kusura bakmayın lütfen pehlivan sözüne çok güldüm
Kırıldığınızı söyleyin dümdüz nasılı mı var? Kırılıyorum böyle konuşman beni incitiyor deyin.

6 aylık hamileyim kimseye fırsat vermeden kendi kendimle dalga geçiyorum kocanız da belli ki takılıyor size hormonlardan dolayı üzülüyor olabilirsiniz uygun bir dille alındığınızı söyleyin

Böyle tiplerle evlenip bir de onları baba yaptığınız için totoları arşa değiyor bir kadın tarafından seçilmiş oldukları için... Halbuki sümük atılmayacak insanlar oldukları güldürmeyen şakalarından belli... Ayrıca merak etmeyin böyle dan dun konuşan tipler sandığınız kadar narin değiller, lafınızı yapıştırın en azından.

Ben 54 kiloyum ve çok zayıfım siz 50 kilo ile nasıl şişman oluyorsunuz. Eşiniz sizi bu kilo ile tır gibi görünüyorsa algı sorunu var demek ki.
Bence adam karısı kilolu olmadığı için tır diyor, yoksa demezdi bence. O komik bir şey dediğini sanıyor işte. Klasik erkek kafası.

Konu sahibi "ben tırsam sen de tır şoförü ol, sür beni" diyormuş. Adam da diyormuş " ulen sürdük ya, karnındaki ne" diye karşılık veriyormuş. Zohahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…