Eşim kilo aldığım için bana TIR diyor

Siz de espriyle yanit verin, gulun eglenin. Cok tatli geliyor kulaga

Siz hic alinmayin o ayi kendine baksin ama Allah affetsin cok guldum aynilarini eski esime soyleyecegim simdi

İyi de ilişkilerinin dinamiğini, adamın duygularını bilmiyoruz ki. Siz çok kasıntı bi insansınız sanırım. Birinin yanında demediği sürece neden rencide etmiş olsun. Bende aksine konu sahibinin o kadar da rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Ciddi anlamda rahatsız olan bi insan daha sert uyarır insanın takılası varsa da kursağında bırakırdı. O hamilelikten dolayı fazla hassas bence.

Bende sizin gibi düşünüyorum dalgaya alanların aksine. Kadının özel ve güzel hissetmesi gereken hassas bir dönemde kendince komik olduğunu sandığı cümlelerle eşini ne kadar kırdığının farkında değil. Gebe kalmadım sürecin hassasiyetlerini bilmediğim halde bu cümleler bana hiç hoş gelmedi. Bir kadınla asla kilo sakalasmasi yapılmamalı . Hele de gebeyse...

Hamileliğimde balık kokusundan nefret etmeye başladım gidip balık almış. Pişirirken ooo lambır lumbur tıra da balık geliyor diye şarkı söylüyor
Bu cümleler bana göre komik espriler değil. Hadsiz cümleler

Tır şimdi sana çarpacak deyin. Şaka bir yana eşiniz sevgi dolu bir adamsa birlikte gülün geçin

Siz sinirlenip surat asarsanız, belli ki daha çok üstünüze gelecek susmucak
Gülüp geçerseniz veya haddini bildirirseniz ancak çözüme ulaşabilirsiniz

Kapat çeneni çakarım ağzının ortasına diyeceksin

Ben kendime diyordum bunlari, eşim demezdi başına gelecekleri bildiğinden, hoşlanmadığını söyle

Bu adama' birdaha çocuk dogurmayin sinir oldum

Ay ahah çok güldüm bence de öncesinde nasıl bir kişilik bilmiyorum ama sizinle takılıyor olabilir
2 kere gebelik geçirdim o hallerime ben yedikçe karnım büyüdükçe gülüp eğlendik eşimle en güzel zamanlar tadını çıkarın siz de gülün geçin ama tabi bu size aşağılama ve rendice edici şekilde geliyorsa söyleyin eşinizi tanıyan sizsiniz ne demek istediğini en iyi siz bilirsiniz

Ben doğurdum 10 ay oldu 10 kilo verdim hala kiloluyum diye hala tırım ona göre hiç umursama. En azından çorabını giymene yardım ediyormuş bi de 6 aylıkken. Benimki ona bile yardım etmedi
Bu adamlara çocuk yapmayın ya.adamı baba yapmayı göze alıyorsun, lâyik görüyorsun tavırlara bak.

Bu adamlara çocuk yapmayın ya.adamı baba yapmayı göze alıyorsun, lâyik görüyorsun tavırlara bak.
Çocuktan önce böyle davranmıyordu bu kadar çocuk için kaç sene bekleyenler var yazık günah yani içimden insan çıktı resmen el insaf birazda iyi davran kalp kırma

ay çok güldüm özür dilerim.
Eşinizin espiri anlayışı bana çok yakın. Ben de biraz zorbalayarak severim o yüzden bana garip gelmedi eşiniz.

hamilelikten dolayı mı alıngansınız ? Normalde de şaka kaldıramayan biri misiniz ?
Şaka kaldıramadığınızı bildiği halde yapıyorsa sorun tabi.

26 yaşındayım çok küçük de sayılmam önceden zayıf biriydim hamilelikle kilo alabildim sadece ama o da fazla geldi galiba eşime
öncelikle 50 kilo kimseye fazla gelmez orda bi anlaşalımm
Adam fazla geldiği için değil; nasılsa zayıfsın, tır lafının gerçek olmadığını espri olduğunu anlarsın diye rahat rahat sallıyor bence.

örnek veriyorum kızkardeşimin kombinini çok güzel bulsam dalga geçmek için b*k gibi olmuş derim, nasılsa gerçek olmadığı belli, şaka. Ama kötü giyinse öyle bir espri yapmam.

Eşinizin esprileri gayet eğlenceli bence, ben kendimle de sevdiklerimle de uğraşmayı severim. Ama yukarıda bahsettiğim ayrıntı çerçevesinde.

Evet galiba ben hamilelikten dolayı böyle alıngan oldum
doğru diyorsunuz ben onunla bir konuşayım galiba ben alınganlık yapıyorum

Bence hormonlardan dolayı bu kadar alınmışsınız. Benim eşim de böyle, kilo olarak değil ama kaşlarım kalındır benim eşim ne zaman mert ramazanoğlunu görse tvde, bana sana benziyo ferit korkan der çok güleriz bende ona takılırım neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki. Bana da zayıfım diye lakap takar erkeklerin geneli böyle bizim alındığımız şeyler onlara komik gelir o yüzden alınmayın

Adamında istediği bu hamileyken kafaya taksın düşünsün bana sarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…