Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Dedi adriana lima

Kilolu insan sevmediğinizi söylemenin yeri tam da bu konuydu zaten, bravo
Kendisini çok zayıf olduğunu vurgulamak isteyip bu konuyu kurban seçmiş. Benim bir halta yaramayan babam da kilolu insanları eleştirirdi kendi çöplük gibi karakterine bakmadan. Niye? Böyle insanlar için sadece dış görünüş önemli. Kesin dışarda kilolu birini görünce hasta mi, neyi var diye düşünmeden iki lokma az yesen ne dolar diye burun kıvırıyordur. Yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ne ayıp ne kadar düşüncesiz bir davranış. Bebek yeni sütünüzün devamı ve ikinizin de sağlığı için siz zayıflamak istiyorum deseniz onun dur bakalım daha erken demesi lazımken, yaptıklarına bakın. Siz bakış açınızı değiştirin o sizin özgüveninizi zedeleyeceğine siz onun bu davranışlarıyla insanlığını sorgulatın. Susmayın karşısına geçin ben bu kiloları veririm ama senin bu yaptıklarını hiç unutmam, tanıdığım insan değilmişsin sen deyin. Siz değil o kendisini sorgulasın, ben ne dedim desin. Özgüveninizi böyle biri için kaybetmeyin. Bu ne özgüven anlamak mümkün değil, kendisi dünya yakışıklısı mı ki olsa bile ne farkeder, eşine yeni doğum yapmış bir anneye ben kilolu kadın sevmem diyor. Çalışan kadınsınız, Allah aşkına böyle dünya kendi etrafında dönüyor sanan biri için kendinize saygınızı yitirmeyin. Düşüncesiz kaba olduğunu ona hissettirin. Bakın görün o savunmaya geçecek. Bu laflarından sonra diyete falan başlarsanız ben ne istesem yaptırırım ona düşüncesi oluşacak kafasında. Yapmayın. Haklı olan sizsiniz o kendini düzeltmeye çalışsın.

Hep o anaları babaları yüzünden. Doğduktan itibaren bi gazlar bi gazlar '' Aslan oğlum, paşa oğlum, kızlar ç.künü yesin. '' falan. Paslı tenekeye benziyor herif, havalar Brad Pitt te yok.

1.75lik kara kıllı Brad Pittler kendilerine dönüp bakmazlar hiç amma manken ararlar

Arkadaşlar;hepimiz kadınız dönem dönem kilo alınır,verilir....
Mühim olan insanların birbirine her şart ve koşulda destek olması ,gerçekten eş olabilmektir.
Korkarım bu devirde bu insani özelliklere sahip erkek bulmak güç.
Kadın olarak hep güzel,fit,seksi,bakımlı geyşalar olmak zorundaymışız gibi baskı uyguluyorlar bize sanki kendileri çok üstün özelliklere sahipmiş gibi.

Ya bu canına yandığımın türk erkeklerindeki özgüven ne olacak? Anası paşa yapmış kızlar kölen olsun demiş bunlar da yiyip yiyip yan gelip yatmış anca kıllarını uzatmış. Ne bi kültür var ne bir incelik var bi b.ktan da anlamazlar. sonra anne olmuş kadına üstelik kendi çocuğunun annesine hakaret etmeyi hak görürler. Göbeğinden şeyin görünmüyor ne demek ya. Hayatım asıl seninkini görmek için mikroskop lazım biz sana bişe diyomuyuz diyeceksin buna. Sonra da emzirme dönemi bitince ennn fit haline dönüp kapısına boşanma celbini yollayacaksın.

O kadar olsa neyse.
Güzel, fit, bakımlı, çalışkan ve çalışan, kültürlü, dünyadan haberdar, iyi para kazanıp ev gelir gider dengesinde birikime yer ayıran, muhteşem yemek becerileri olan, evi şipşak yarım saatte bal dök yala yapan, misafire hizmette kusursuz, en yüce ana, sütü duvara fışkırtan, kırışmayan ve hem de bunların hepsi ‘paket program’ yani içinde yaradılıştan olan kadınlar olmak zorundayız.

Yoksa hepimiz tütü kakayız.

Bilgisizlik alanında master yapmış eşiniz var.Allah korusun başınıza ağır bir hastalık gelse sizi terkeder bu adam.Ağır konuştuğum için kusura bakmayın ama böyle durumlarda yumuşak konuşmaya gerek yok.Bundan rahatsızsa bile size bunu başka bir üslupla söylemesi gerekirdi.Üstelik bunları diyen erkeklerin de hiçbiri yakışıklı falan değil.

İşte konu sahibi bizlere ‘siz kilo seviyor musunuz, ne düşünüyorsunuz’ diye sorsa, o cevabı vermeye herkesin hakkı olur.
Sormamış ki, kadın başkasının bedeninden bir bilgi almak yerine dış görüntüsü sebebiyle eşinden duygusal şiddet görüyor, iç döküyor, konu kilo değil eşinden gördüğü muamele.
Olan sadece bu.

Ben kocamı sevmiyorum diye konu açsam ve biri gelip ‘ayyy benim kocam hiç böyle değil maşallah çok iyi evliliğimiz var çok seviyorum’ dese, resmen aynı şey.
Konu dışı vurun kahpeye sendromu.

Sevgili konu sahibine gelince. Canım kendini üzme ben hamileliğimde 10 kilo aldım doğumdan iki ay sonra eski kiloma dönmüştüm ancak daha sonra çalışmaya başladım ve yeme düzenimi bozdum aldığım bir iki kiloyu vereyim derken fazlasıyla aldım ve bir sene sonra neredeyse hamilelik kiloma dönecektim. Sonra diyetisyene gittim ve rahatlıkla kilomu verdim. Eğer kilo vermeyi kendin için gerçekten istiyorsan bence diyetisyen eşliğinde diyete başla. Ben çok pişmanım keşke kendi kafama göre diyet yapmak yerine en başta diyetisyene gitseymişim diye. Çünkü kilo verememenin altında başka sebepler olabiliyor. Bir de şu boğazını tutsan hemen verirsin diyen densizlere sinir oluyorum. Sen verebiliyor olabilirsin arkadaşım herkes senin gibi harika genlere sahip demek ki!!
Ben çok dikkat ettim şöyle yaptım böyle yaptım hiç çatlağım olmadı insan kendine bakmalı...bık bık bık diye konuşanları dinleme doktorum bile söyledi en pahalı kremi dahi kullansan genetik olarak yatkınsan çatlaktan kaçışın yok. O yüzden çatlak konusunda da kendini üzme.

Şey gibi bu "Kocamla boşanıyoruz, çocuk yok, süreç nasıl işler" konusuna "Boşanınca olan çocuklara oluyor hep" yazmak gibi, karşılıklı tartışmaya dönmesi bence gereksiz, söylemiş geçmiş. Hani şey der ne bileyim "Kilolu kadınlar da kadınım demesin kendine" tarzı bi şey işte o zaman dayanamaz üç beş bi şey söyleme ihtiyacı hisseder insan. Kilolu birini görünce nasıl düşünüp ne hissettiğini yazmış geçmiş, konu, onda bunu yazma ihtiyacını hissettirmiş. Linçe dönecekmiş neredeyse, gerek var mı cidden bu kadarına? Ben de kiloluyum şu an, ideal kilomun 10 üzeriyim bana dokunmadı öyle denmesi, sevmeyebilir, böyle düşünebilir ee noldu? Bi hakaret, iğneleme yok ki Film.

Bence eşiniz istiyor diye kendinizi değiştirmeyin. Kiloda verilir saçta değişir giyim kuşamda değişir bunlar çok kolay şeyler. Ama siz istiyorsanız. Eşinize kusurlarını vurmakla çok iyi etmişsiniz. Bu tiplerin canını en çok cebindeki parasını harcatacak yakarsınız. Alın kredi kartı veya banka kartını gidin hunharca alışveriş yapın. Evinize hergün gelecek bir kadın alın. Spor salonlarına yazılın. Diyetisyene gidin. Çocuğun sorumluluğunu eşinize de yükleyin. Gece o da kalksın baksın çocuğa.

Üstüne kendileri Türk kadınına egolu tripli damgası vurmaya çalışır. Maşallah kendilerinde ego kimsede yok

Hah aynen öyle.
Söyledin bu fikrin tamam da özellikle ‘ne farkınız kaldı’ dedim çünkü bu da duygusal olarak hezimete uğrayan kadına bir şiddet.
Verdiği kocası da haklı, ağzını tutsaydı türü cevapla olay koptu.

Mesela bana göre sen dünya güzelisin, ve ciddiyim eşsiz bir güzelliğin var, ne kilo fazlan var ne bir estetik müdahaleye ihtiyacın.
Sen kendinden memnun olmadığın için bunları düşünüyorsun; x kişisi, toplum baskısı ya da koca zulmü ile böyle düşünsen herkese yine söverim şahsen.

İnsan kendi bedeninden mesuldür baby, nasıl mutluysa öyle olmalı.
Sağlık adına elbet uyarılar, önlemler düşünülür söylenir ama kilo konusunda fazlaca zorbalığa uğruyor kadınlar.
Zaten 3 gündür kadın diyetteymiş, üzgün ve bu söylenen ‘ağzını tut, yağ bağlama, emziriyorsun diye dünyayı yeme’ gibi söylem gerçekten zorbalığın dibi.

Ben de kiloluyum daha bugüne kadar hayatımda kimse ağzına açamadı fena çarparım, kocam olacak deyyuz bir kere girmeye çalıştı o topa ‘ben 2 çocuk çıkardım bak ürünüm ortada, sen ne çıkardın göbeğinden, anca bo... ‘ dediğim andan itibaren cesaret dahi edemedi

Sen unutabildin mi eşinin sana dediklerini? Sana yapılınca iyi, paşaya yapılınca mı kötü? Ben cinsellik konusunda sağlam bi laf soktum, evet unutamadı ama düşünmeye başladı şükür. Sustukça kendilerini bişey sanıyorlar.

Onun sana söyledikleri, hissettirdikleri ne olacak Leyl, sen unutuyor musun onları ?.
Unutmaz sanmam. Ama o adamın yemeğini yapar donunu yıkar. Kahrını çeker. Ama paşa 5000 yıl önceki yediği lafın acısını gıdım gıdım çıkarır. Onlarda öyle malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…