Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Kavga esnasında seninde burnun yamuk derseniz sadece misilleme yapmak için söylediğini zanneder normalde soyleyin mesela bir film izlerken ay şu adamin burnuna bak ne kadar kötü ben erkekte böyle burnu hiç beğenmiyorum gibi.
Ayrıca kilo verilir de karakter nasıl düzelir onu sorun siz önce

Ayni gidalari tuketiyoruz. Çok yemediginiz surece obezite yapan bir gıda yok, obeziteye musait vucut olmasi da obezite olacagi anlamina gelmez, esim de kiloya musait bir adamdir ama hiç kilolu olmadi biraz kilo almaya basladigini farketsin hemen yemesini icmesini dengeler.

Eskiden insanlar daha aktifti o yuzden yediklerini yakiyorlardi, o yuzden onca sey yiyip kilo almiyor olabilirler. Hem yakmayip hem yiyince kilo alinir. Ekstra bir saglik sorunu varsa onu bilemem.

Konu sahibi size gelince, eşlerin birbirini eleştirmesi ve isteklerde bulunmasi bana göre çoook normal. Ama sizin eşiniz bunu dalga gecerek yapiyor işte bu çok yanliş.
Bu konuda yapilacak şey kilo verip sonra onunla saglam bir konuşma yapmaktir, şuan sizi dikkate almiyor belli ki. Kilo verilir ama kalp kirilligi kalir.

Fark var, hakaret-iğneleme yok ki yahu o yorumda; kilo geçince konu çağrışım yapmış konu sahibini ayrı tutmuş genel bakışını yazmış kadın. "Vay ben de şöyle fitim, şöyle mükemmelim kilom şu hepsi kas popom sımsıkı daş kadın didiğin böyle olur" filan yazmamış ya da konu sahibinin kocası gibi "Göbeğinizden şeyiniz görünmüyo bu ne beğğ, etek değil sizin giydiğiniz, gemi yelkeni la" dememiş. Kadın genel bir hissi-düşüncesini yazmış, zerre rahatsız etmedi beni.

Onun haricinde iltifatların için çok tenk yu Filmim amma ben ben değilim bu sene bilhassa, zıvanadan çıktım, farkındayım da.
Kendimden memnun değilim, gıdımla bakışıyoruz aynada ve bu sene o gıdı (kilodan farklı) yaşımın da getirisiyle boynuma yuva yapmış halde. Biraz kilo verip bakacağım hala çene çizgimden eser yoksa, diyeceğim "Gerin beni", sizin oralara doğru da gelebilirim pandemi olayları biraz hafiflerse... Geçende sordum benim yaş aralığına öyle benim düşündüğüm gibi bi germe yapmıyorlarmış (Kadının karşısına geçip iki elimle kafamı kenarlardan çekerek -böyle yabsanız olma mı-dedimdi, öyle olmuyormuş ), kolajendi bilmem ne diyorlar onları uyarıyor, yok bi jawline dokunuşları filan öylesi yapıyorlarmış. Bakalım artık...

Son düzenleme:
Siz arada kocanızı evden falan yolluyorsunız diye düşünmeden edemiyorum

Evet o yüzden glikoz şurubu içeren gdo içeren gıdalardan uzak durun diyorlar değil mi? Glikoz şurubu ile şeker pancarı arasındaki farkı size tek tek anlatamam araştırırsanız bulabilirsiniz. Raf ömrünü uzatmak için içeriğine koyulan kimyasallar msgli paket gıdalar hiç hormon bozmuyor kilo alımına sebep olmuyor zaten. Hatta margarinler de damar tıkamıyor. Aynen böyle inanmaya devam edin.

O kadar çok biliyorsaniz yemeseydiniz onlari yahu. Şimdi ogrenip bana mi ogretiyorsunuz? Ben hayatimda kilo almiş biri degilim, yillardir da spor yapiyorum. Bana gelmiş gida ogretiyorsunuz.
Tamam suç sadece gidalarda...

İltifat değil, gerçek görüşüm, beğenim

Bu aralar şeye sardım, yüz yogası.
Bir dene gang, 2 haftada bile fazlaca farkeden video ve fotolara rastladım.
1 ayki sonuç ameliyattan iyi.
Maske sebepli inanılmaz gıdı alt yanak ve çene bölgemde sivilcelenme oldu ömrümde ilk bu, olmasa ben yapacağım mecbur krem yağla falan yapılıyor masajlar.
Sivilceleri hareketlendirip yaymayayım diye bekliyorum.

O kadar çok biliyorsaniz yemeseydiniz onlari yahu. Şimdi ogrenip bana mi ogretiyorsunuz? Ben hayatimda kilo almiş biri degilim, yillardir da spor yapiyorum. Bana gelmiş gida ogretiyorsunuz.
Tamam suç sadece gidalarda...
Ben şimdi öğrenmedim yalnız. İyi zayıf olduğunu söyledin hiç kilo da almamışsın görev tamamsa çekilebilirsin

Arkadaşım bebeğini emziriyor musun?
Evet ise bu neyin diyeti Allah aşkına?
İstediği kadar söylesin vır vır etsin kocan sen emzirirken diyet yapıldığını nerde gördün?
Bu günleri bir daha geri getiremezsin ama 2 yıl sonra istediğin kiloya gelirsin.
Önce yavrunu düşün ona verdiğin sütün kalitesini, bu sütü bozuk adam yüzünden düşürmene değer mi?

Hanımefendi istediğini yapabilir tabiki ama emziren anneler de diyet yapabiliyor. sadece ona özel diyet yapılıyor. Bir sakıncası yok yani

Aglamiycan zaten boyle saydircan.. aglarsan daha xok ustune gelir.. birde sen dogur da seni de gorelim bakalim fit kalabilecek misin.. 9 ayda kac kilo olacaksin bakam.. niye agliyorsun ki

Tam kafasına tava indirmelik koca!
4 aylık anneuye en son söylenecek sey kilo.
Kendide fıcı gibidr eminim!
Böyle olur bu tipler.
Hic kendinizi strese sokmayın.
Suan önemli olan bebek ve siz.
Basklarına takılmayın.

Şimdi şöyle bi şey var. Sırf tamamen canım istedi diye 100 kilo olurum. Fikrini sormadığım kimsenin buna yorum yapma hakkı yok. Standart görünüşe sahip değilim diye söz söyleme hakkı yok. Çünkü burda keşke sağlığınız için verseniz gibi bir şey denmiyor. Yaa tabi kendini salarsan bunları hakedersin deniyor. Hem de yeni doğum yapmış emziren bi kadının konusunda. Çok alakasız. Kimse karısının ya da kocasının dilediği güzellik sınırlarında kalmak zorunda değil. Dilediğimiz gibi oluruz. Kimse talep edemez. Beğemeyen de çeker gider.

Valla karsinda kendine bakan temiz duzenli bakimli bir adam varsa hakediyor bence.. ayni seyleri beklemeyi tabi birde beklentisini tatli dille soyluyorsa..

Yüz yogası tavsiyesi taa buraya "Yaş alma işini kaldıramıyorum" tarzı bi konu açtığımda gelmişti o zaman öyle bi şeyin varlığından haberdar olmuştum ve arada ben böyle denk gelip kendimden dert yandığımda da aynı tavsiye geliyor, işe yaradığını herkes söylüyor da anam işte benim alışmadık totoda durmuyor bu tip konular. Belli bir rutinde her gün ayna karşısı o işi yapamam, iki yapsam beş yapmam, üç yapsam öbür hafta yapmam. Sıkıntı basıyor, daha kolaycıl şeylere yöneliyor kafam. Sporu dahi salonda bir noktaya kadar yapabiliyorum, yok, yollar boyu koşayım-bisiklet kullanayım farklı farklı yollar-insanlar göreyim öyle sıkılmam, öbür türlü sıkıntı geliyor paso bi yerde rutinde kalınca.
Ama çok söylüyorlar denemeye çalışacağım, sen de diyorsan kesin fark ediyordur.

Ya ben maskeyi takmaya (Yazın hariç) bayılıyorum Film, gıdımı-bıyığımı kapatıyor diye. Bu kadar tembellik olamaz yani.
Vaktinde çok akne problemi yaşadım, lise çağlarında, hala onların izleri durur. Tabi ben ekstra incelediğim için bana fazlaca görünüyorlar. Onlara da bi şeyler düşünür oldum, iz tedavisi filan, seneleer sonra.
Yok bu sene kendimle uğraşma hali geldi bana artık pandemiden kendime mi sardım, pandemiyle ekstra ultra çöktüm de şimdi mi ayıktım bilmiyorum..

Yapmak lazım bi şeyler, kimin ne dediğinden bağımsız, nasıl daha iyi hissedeceksek.
Öküz kocaların dördüze hamile gibi göbeklerini işaret ederek "Sen de bkum gibisin" demenin bir manası yok, kendimiz için nasıl iyi hissedeceksek onu yapmalıyız. Bir daha bu çağlara geri dönmeyeceğiz, bu yaşımda giyeceklerimi (ömrüm olursa) 65-70imde giyemeyeceğim, giysem de lezzetini ne kadar alacağım? Bu yaşta yaptırdığım saçlar yüzümde duruşu, o yaşta nasıl olacak?... Yani kendimiz için, sağlık için (ailede şeker hastalığı var, kilo alıp iyice tetiklemeye gerek yok), güzel yaş almak için bunları yapmalıyız. Sonradan "Keşke" diyecek bi şey bırakmamalıyız, eklem diz ağrıları, aşırı terlemeler, hepsi canımıza eziyet.

Yoksa toplum dayatmış bana 55 kilo, abi ben iri kemikli kadınım hayatta 55 kilo olamam en son lise 2de 55tim, VS mankeni de değilim napem? Bari olduğumun en iyisi olayım, hepimizin var bi -en iyi- potansiyeli onu yapalım, keyfimize bakalım.
(Niye destan yazdımsa artık, içerlemişim gıdıma çok, ver mehteranı )

Yok oyle bi dunya, mesela ben kilolu adam seviyorum diyelim adam evlendikten sonra saglikla ilgili bi zorunluluk olmadigi halde zayiflasa ben kilo al derim, ayni sey bununla. Adam da kadin da karsilikli birbirine hos gorunmeli bence. Saglik, dogum vb istisnalar haric tabi

Kilolular da sana bayiliyo zaten deseydin

anlayisiniz icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…