Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Herkes kendine dikkat etmeli, canı 100 kg olmak istedi diye olup, sonra da beğenmiyorsa karşımdaki çekip gitsin mantığı bana uymuyor. Konu sahibi de zaten bu tip bir hanım değil. Doğum nedeniyle almış ve eminim zamanı gelince verecektir. Her zaman kendime dikkat etmeye çalışırım, yanımdaki kimsenin de dikkat etmesinden memnuniyet duyarım.

Arkadaşlar yorumları okurken kanım donuyor 4 aylık bebegi olan ve hala lohusa olan biranneye ee 4 ay olmuş sen de diyete baslami diyen saçma sapan yorumlar yapan olmuş lütfen olumlu şeyler yazalım üzmeyelim annemzi

Kilonuzu kafaya takmayın lütfen. Daha 4 ay olmuş doğum yapalı üstelikte sezeryan. Bende doğum yaptigimda kilomu kafama çok taktım.emzirirken ağır sporda olmuyor.
Bir uygulama vardı. Sabah akşam 5dklik egzersiz yapıyordum. Ama kilom azalmıyordu çünkü yemeği azalsam sütüm azalıyordu. Şimdi bebeğim 15 aylık diyet spor olmamasına rağmen kilom gitti. Çünkü bebek çok hareketli.
Şu süreçte ekstra kilo almamaya çalışın. Bebek ek gıdaya geçince kilo vermeye çalışın bence erken . Bunu da kendiniz için yapın. Pis adamı kafaya takmayın. Şuan bana uygun olabilirsin belki ama zayıflarsam seni beğenmem deyin.kendine çeki düzen versin.

Katılmıyorum. Ben de standart güzellik kalıplarını kendimce yakalayıp uymaya çalıştığım halde katılmıyorum. Doğal saç rengimi yakıştırır eşim ama ben bukalemun gibi takıldım bi dönem. O zaman o beğenmiyor diye boyamayayım mı? Yani herhangi bi davranış için izin istemiyorsam. Görünüşümle ilgili de yorum istemem.

Konu sahibi ile ilgili yazmadım o kısmı genel görüşlerimizi konuşuyoruz artık. Standart güzellik algısı, kişisel güzellik algısı filan.

Bunu diyenler doğum yapmamış belliki. Arkadaşlar bebek emzirirken 1.5 2saat birşey yemezsen elin ayağın titriyor. Bebeğim 15 aylık gece bir kaç defa emziriyorum sabaha kadar duramıyorum. Gece atıştırıyorum hala
Arkadaşlar yorumları okurken kanım donuyor 4 aylık bebegi olan ve hala lohusa olan biranneye ee 4 ay olmuş sen de diyete baslami diyen saçma sapan yorumlar yapan olmuş lütfen olumlu şeyler yazalım

Aynen
Benim de bebeğim 15 aylık inanın 9 aylık hamilelktn 20 kilo daha fazlayım şuan. Sağlıkla bebeklerimiz doğmuş onun keyfini yasayacgniza aile olarak takldklari şeylere erkeklerin.
Benim gibi 20 kgda almayın ama eşim dün akşam dedi sen kendini hazir hissdnce ben de spora baslycgm hamile iken o da kilo aldı sırf ben vermedim diye vermedi de.

Arkadaşlar yorumları okurken kanım donuyor 4 aylık bebegi olan ve hala lohusa olan biranneye ee 4 ay olmuş sen de diyete baslami diyen saçma sapan yorumlar yapan olmuş lütfen olumlu şeyler yazalım üzmeyelim annemzi
Zayıf hamile kaldım 52 ile 73 le doguma girdim.
Zaten 5 kilosu falan dogumda gittiği halde kalanı 1 yılda verdim.4 aylık anneyken biri diyet yap dese onu da yerim.Hic affetmem

Üstüne kendileri Türk kadınına egolu tripli damgası vurmaya çalışır. Maşallah kendilerinde ego kimsede yok

Türk erkekleri berbatttttt .. biliyorsunuzdur Almanya'da yaşıyorum, burda aile dostumuzun kızı var pratisyen doktor. Gayet güzel bir kız, burda bir tıp fakültesinden mezun, ailesi de çok düzgün insanlar.

Neyse kız bir forumda gezerken biriyle tanışmış adam tanışalım demiş bizim kız da peki demiş Adam direkt boy kilo sormuşBizimki de saf mı salak mı artık yazmış adam da sen sanki biraz balıketlisin şusun busun yazmış direkt engelle dedim .Mis gibi doktorsun bu ezik abazaya mi kaldin ne isin vardi niye konustun dedim basina gelenleri hak etti yani bizim kiz

Bizim erkeklerdeki özgüvene bitiyorum, tip yok, boy yok, eğitim zaten yok, kültür yok, centilmenlik yok ... görüdüğüm en kaliteli erkekler İsviçreli erkekler her bakımdan tip, eğitim ve kültür olarak yemin ediyorum adamlar o kadar mütevazi ki..bizimkiler hem niteliksiz hem de kendilerini nimetten sayıyor.

Süpersiniz. Olması gereken bu nezaket,zerafet. Keyfinizden almadınız kilolarınızı. Eşinizin yaklaşımı da çok güzel.

Evet benim eşim yabancı kafam rahat

8 ay kusunca sürekli kilo bile vermstm ilk 3 ay hatta ay o günler son ay aşırı ödem oldum aslnda kilo olsaydı 7 günde 10 kg gitmezdi ki bebeğim 2660gr minnoş doğdu erken gelince
Oyy kıyamam simdi 15 aylık falan dimi?Agustos annelerindendiniz:)
Saglıklla büyüsün insallah

Bacım konuyla alakası yok ama en eşine sadık en iyi erkekler nereden çıkıyor?Bir de zenciler iyi bir seçenek mi?
NOT:Yakında yabancılarla dolu bir ile taşınacağımda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…