Hanfendi emziriyorsa ki emzirmese bile diyet yapın 4 ay olmuş demek lohusa birkadın icin olumlu bir öneri mi?üzüldüm...dört ay olmuş yavaştan diyeye başlayın sizde ama onun için değil kendiniz icin...
Herkes kendine dikkat etmeli, canı 100 kg olmak istedi diye olup, sonra da beğenmiyorsa karşımdaki çekip gitsin mantığı bana uymuyor. Konu sahibi de zaten bu tip bir hanım değil. Doğum nedeniyle almış ve eminim zamanı gelince verecektir. Her zaman kendime dikkat etmeye çalışırım, yanımdaki kimsenin de dikkat etmesinden memnuniyet duyarım.Şimdi şöyle bi şey var. Sırf tamamen canım istedi diye 100 kilo olurum. Fikrini sormadığım kimsenin buna yorum yapma hakkı yok. Standart görünüşe sahip değilim diye söz söyleme hakkı yok. Çünkü burda keşke sağlığınız için verseniz gibi bir şey denmiyor. Yaa tabi kendini salarsan bunları hakedersin deniyor. Hem de yeni doğum yapmış emziren bi kadının konusunda. Çok alakasız. Kimse karısının ya da kocasının dilediği güzellik sınırlarında kalmak zorunda değil. Dilediğimiz gibi oluruz. Kimse talep edemez. Beğemeyen de çeker gider.
Katılmıyorum. Ben de standart güzellik kalıplarını kendimce yakalayıp uymaya çalıştığım halde katılmıyorum. Doğal saç rengimi yakıştırır eşim ama ben bukalemun gibi takıldım bi dönem. O zaman o beğenmiyor diye boyamayayım mı? Yani herhangi bi davranış için izin istemiyorsam. Görünüşümle ilgili de yorum istemem.Yok oyle bi dunya, mesela ben kilolu adam seviyorum diyelim adam evlendikten sonra saglikla ilgili bi zorunluluk olmadigi halde zayiflasa ben kilo al derim, ayni sey bununla. Adam da kadin da karsilikli birbirine hos gorunmeli bence. Saglik, dogum vb istisnalar haric tabi
Konu sahibi ile ilgili yazmadım o kısmı genel görüşlerimizi konuşuyoruz artık. Standart güzellik algısı, kişisel güzellik algısı filan.Herkes kendine dikkat etmeli, canı 100 kg olmak istedi diye olup, sonra da beğenmiyorsa karşımdaki çekip gitsin mantığı bana uymuyor. Konu sahibi de zaten bu tip bir hanım değil. Doğum nedeniyle almış ve eminim zamanı gelince verecektir. Her zaman kendime dikkat etmeye çalışırım, yanımdaki kimsenin de dikkat etmesinden memnuniyet duyarım.
Arkadaşlar yorumları okurken kanım donuyor 4 aylık bebegi olan ve hala lohusa olan biranneye ee 4 ay olmuş sen de diyete baslami diyen saçma sapan yorumlar yapan olmuş lütfen olumlu şeyler yazalım
AynenHerkes kendine dikkat etmeli, canı 100 kg olmak istedi diye olup, sonra da beğenmiyorsa karşımdaki çekip gitsin mantığı bana uymuyor. Konu sahibi de zaten bu tip bir hanım değil. Doğum nedeniyle almış ve eminim zamanı gelince verecektir. Her zaman kendime dikkat etmeye çalışırım, yanımdaki kimsenin de dikkat etmesinden memnuniyet duyarım.
Benim de bebeğim 15 aylık inanın 9 aylık hamilelktn 20 kilo daha fazlayım şuan. Sağlıkla bebeklerimiz doğmuş onun keyfini yasayacgniza aile olarak takldklari şeylere erkeklerin.Kilonuzu kafaya takmayın lütfen. Daha 4 ay olmuş doğum yapalı üstelikte sezeryan. Bende doğum yaptigimda kilomu kafama çok taktım.emzirirken ağır sporda olmuyor.
Bir uygulama vardı. Sabah akşam 5dklik egzersiz yapıyordum. Ama kilom azalmıyordu çünkü yemeği azalsam sütüm azalıyordu. Şimdi bebeğim 15 aylık diyet spor olmamasına rağmen kilom gitti. Çünkü bebek çok hareketli.
Şu süreçte ekstra kilo almamaya çalışın. Bebek ek gıdaya geçince kilo vermeye çalışın bence erken . Bunu da kendiniz için yapın. Pis adamı kafaya takmayın. Şuan bana uygun olabilirsin belki ama zayıflarsam seni beğenmem deyin.kendine çeki düzen versin.
Zayıf hamile kaldım 52 ile 73 le doguma girdim.Arkadaşlar yorumları okurken kanım donuyor 4 aylık bebegi olan ve hala lohusa olan biranneye ee 4 ay olmuş sen de diyete baslami diyen saçma sapan yorumlar yapan olmuş lütfen olumlu şeyler yazalım üzmeyelim annemzi
Kendimi buldum sizdeBunu diyenler doğum yapmamış belliki. Arkadaşlar bebek emzirirken 1.5 2saat birşey yemezsen elin ayağın titriyor. Bebeğim 15 aylık gece bir kaç defa emziriyorum sabaha kadar duramıyorum. Gece atıştırıyorum hala
Hahaha mantıklı şahsen ben de içimden öyle dedim deeeeZayıf hamile kaldım 52 ile 73 le doguma girdim.
Zaten 5 kilosu falan dogumda gittiği halde kalanı 1 yılda verdim.4 aylık anneyken biri diyet yap dese onu da yerim.Hic affetmem
Üstüne kendileri Türk kadınına egolu tripli damgası vurmaya çalışır. Maşallah kendilerinde ego kimsede yok
7. Gün 10 kilo vermiştim ben de ki 12 kilo almstm hamilelkteZayıf hamile kaldım 52 ile 73 le doguma girdim.
Zaten 5 kilosu falan dogumda gittiği halde kalanı 1 yılda verdim.4 aylık anneyken biri diyet yap dese onu da yerim.Hic affetmem
Süpersiniz. Olması gereken bu nezaket,zerafet. Keyfinizden almadınız kilolarınızı. Eşinizin yaklaşımı da çok güzel.Aynen
Benim de bebeğim 15 aylık inanın 9 aylık hamilelktn 20 kilo daha fazlayım şuan. Sağlıkla bebeklerimiz doğmuş onun keyfini yasayacgniza aile olarak takldklari şeylere erkeklerin.
Benim gibi 20 kgda almayın amaeşim dün akşam dedi sen kendini hazir hissdnce ben de spora baslycgm hamile iken o da kilo aldı sırf ben vermedim diye vermedi de.
Oy masallah ben ilk 5 ayda falan aldım 12 kiloyu7. Gün 10 kilo vermiştim ben de ki 12 kilo almstm hamilelkte
8 ay kusunca sürekli kilo bile vermstm ilk 3 ay hatta ay o günlerOy masallah ben ilk 5 ayda falan aldım 12 kiloyu
Evet benim eşim yabancı kafam rahatTürk erkekleri berbatttttt .. biliyorsunuzdur Almanya'da yaşıyorum, burda aile dostumuzun kızı var pratisyen doktor. Gayet güzel bir kız, burda bir tıp fakültesinden mezun, ailesi de çok düzgün insanlar.
Neyse kız bir forumda gezerken biriyle tanışmış adam tanışalım demiş bizim kız da peki demişAdam direkt boy kilo sormuş Bizimki de saf mı salak mı artık yazmış adam da sen sanki biraz balıketlisin şusun busun yazmış direkt engelle dedim .Mis gibi doktorsun bu ezik abazaya mi kaldin ne isin vardi niye konustun dedim basina gelenleri hak etti yani bizim kiz
Bizim erkeklerdeki özgüvene bitiyorum, tip yok, boy yok, eğitim zaten yok, kültür yok, centilmenlik yok ... görüdüğüm en kaliteli erkekler İsviçreli erkekler her bakımdan tip, eğitim ve kültür olarak yemin ediyorum adamlar o kadar mütevazi ki..bizimkiler hem niteliksiz hem de kendilerini nimetten sayıyor.
Oyy kıyamam simdi 15 aylık falan dimi?Agustos annelerindendiniz:)8 ay kusunca sürekli kilo bile vermstm ilk 3 ay hatta ay o günlerson ay aşırı ödem oldum aslnda kilo olsaydı 7 günde 10 kg gitmezdi ki bebeğim 2660gr minnoş doğdu erken gelince
Bacım konuyla alakası yok ama en eşine sadık en iyi erkekler nereden çıkıyor?Bir de zenciler iyi bir seçenek mi?Türk erkekleri berbatttttt .. biliyorsunuzdur Almanya'da yaşıyorum, burda aile dostumuzun kızı var pratisyen doktor. Gayet güzel bir kız, burda bir tıp fakültesinden mezun, ailesi de çok düzgün insanlar.
Neyse kız bir forumda gezerken biriyle tanışmış adam tanışalım demiş bizim kız da peki demişAdam direkt boy kilo sormuş Bizimki de saf mı salak mı artık yazmış adam da sen sanki biraz balıketlisin şusun busun yazmış direkt engelle dedim .Mis gibi doktorsun bu ezik abazaya mi kaldin ne isin vardi niye konustun dedim basina gelenleri hak etti yani bizim kiz
Bizim erkeklerdeki özgüvene bitiyorum, tip yok, boy yok, eğitim zaten yok, kültür yok, centilmenlik yok ... görüdüğüm en kaliteli erkekler İsviçreli erkekler her bakımdan tip, eğitim ve kültür olarak yemin ediyorum adamlar o kadar mütevazi ki..bizimkiler hem niteliksiz hem de kendilerini nimetten sayıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?