Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

İyi demişsiniz. Şu an diyet sütü azaltır ama protein ağırlıklı beslenebilirsiniz. Diyetisyen size güzel bir liste yapar

Bacım konuyla alakası yok ama en eşine sadık en iyi erkekler nereden çıkıyor?Bir de zenciler iyi bir seçenek mi?
NOT:Yakında yabancılarla dolu bir ile taşınacağımda.....
Zenci denmiyor ama siyahi yada Afrikalı derseniz daha tatliş olur. Yoksa bu söylemle o kişi eşiniz olamaz.

böyle adamları en hassas yerlerinden vurup yatakta başarısız olduklarını yüzlerine vurmak lazım. bir erkekleri sarsılsın da anlasınlar. cidden hakediyorlar öyle ağır lafları.
yeni doğum yapmış kadına denir mi böyle laf ya.. insan aksine psikolojik olarak nasıl destek olurum diye düşünür.

Tek bişey diyeceğim, boyum 1.72 kilom 52
İnsanlara göre manken gibi fiziğim var ama eşime göre çok zayıfım kemik gibiyim, kalçam yok bileğim çok ince vs..
Nasıl olsak da yaranamayız, erkekler nankördür. Lütfen üzülmeyin, kilo alınır da verilir de. Önemli olan sağlıktır, siz kendinizi beğenin yeter.

Sizin cevreniz hep fit insanlarla mi dolu? Cok merak ediyorum babaniz annenize kilolarindan dolayi hakaret etse babanizin yaninda durup "3 5 lokma icin ne haldesin kendine gel anne' mi derdiniz?

Gece hic uyuyamadim cok dusundum.Bu evliligi ev arkadasi seklinde yurutecegim.Asla yataga almayacagim .Gece salonda yattigi gibi devam etsin.Evin ihtiyaclari disinda konusmamaya karar verdim . He olurda bi aldatma girisimu olur vs o zaman tekmeyi yediricm ve oglumu asla koklatmam . Umrumda degil artik . Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Buraya yazmak iyi geldi.

Maalesef şu bir gerçek ki doğum gibi önemli bir konu dahi olsa bu erkekler kilo sevmiyor . Ben de zayıf bir insanım erkek arkadaşlarım fiziğime bayılırdı ama kilo al diye arada laf sokarlardı .ben bu erkekleri anlamadım zayıf olsak suç kilolu olsak suç kendi kıllı göbeklerine ,tipsizliklerine bakmıyorlar hiç konu sahibi iyi yapmışsın .öyle yapmak lazım sen de onu sözlerinle yerden yere vur .

ALLAH yardımcınız olsun(ayrıca bütün kadınlarında )

Şurada bir kadına eşi ben sarışın seviyorum sen esmersin git ten beyazlatma işlemi yap.
Saçını sürekli sarıya boya naber kara kafa bile derse adam linç edilir.
Yada tam senin göğüslerin küçük ben iri göğüslü kadın istiyorum git ameliyat yaptır dese aynı şekilde
Ama her ne hikmetse kilo konularında ağızlarına gelen her yorumu yapma hakkını kendinde buluyor insanlar
Kilo insanın kendi elinde olan bir şeyse şu devirde daha sarışın olmak, yada daha büyük memeli olmakta insanın kendi elinde

Son düzenleme:
Bir insanda vicdan yoksa ne yapsan bos
Konu sahibi ben ona bunlari bunlari soyledim ama soylerken icin parcalandi diyor cnku vicdanli bile bile uzucu konusmaktan uzuluyor . Karsidakinin umru mu Allah hidayet versin .

Kimse icin yasanilmaz yaranilmaz insanogluna
Cok zayiflari da begenmeyenler var bir yola girmis evlenmis bir hayati goguslemissiniz hergun eslerin brbrne ne kadr hakki geciyor karsilikli cok uzuluyorum boyle insanlari hassas noktalariyla uzenleri gordukce .

Arkadasn biri yazmis kilo verilir ama ahlak alinmaz diye okdr hosuma gittiki . Bir insanda vicdan yoksa merhamet yoksa agzinla kus tutsanda kilo degil baska yerden vurur bu sefer de .

Bütün erkekler aynı değil canım ne münasebet. Bende yeni doğum yaptım 3 aylık benimkide. Bunda çok az kilo aldım ama ilk çocuğumda 20 kilo aldım. Eşim öylede bayılıyordu. Sonrasında 47 kiloya kadar düştüm onada aynı şekilde. Sorun erkekler değil yani hepsi aynı da değil. Sorun sizin eşiniz. Ben seven insanın bunlara takılacağını cidden düşünmüyorum. Her konuda değişim gösterebiliriz. Kilo alırsın,verirsin,saçını boyatırsın kötü olur kestirirsin kötü olur stres yaparsın suratını sivilce basar vs. Bu adam her konuda böyle yapacak muhtemelen. Bide karşısında özgüvenli olun. Kendinizi kötü hissetmeyin ki ona böyle bi fırsat doğmasın. Emzirirken insanlar çok kolay kilo verildiğini iddia ediyolar ama bence tam tersi emzirirken kilo verilmiyor. Ben şu an eski pantolonlarımın içine girebiliyorum ama eski vücuduma mı sahibim ? Hiç sanmıyorum. Kesinlikle daha yağlı duruyorum bence mesela. Önceden çok zayıf olduğum için şu an olduğum şekil beni daha mutlu ediyor herkeste bunun farkında bence onun için kalkıp ordan vuramazlar beni. Sizde dimdik durun boşverin milleti. Ve emin olun ilk doğumdan sonra o kilo o kadar kolay gidiyo ki. Sadece abartmayın yemenizi süt olsun diye. Ben ilk gebelikle 50den 70e çıktım. 1 yaşına gelmeden 47 kiloydum. Eğer kendiniz kilonuzu kafanıza takıyorsanız diye söylüyorum bunları. Veriliyor yani o kilo bi şekilde. Eşinize de onun size davrandığı gibi davranın. Kilosu yoktur belki ama en basiti öpünce sen kokuyorsun ya bu günlerde midem bulanıyor yaklaşınca filan diyin. Ben olsam yapardım yani. O benim psikolojimle oynamak istiyorsa karşılıklı dövüş olsun madem. Eşiniz yeni doğum yapan kadına nasıl yaklaşacağını bilmiyorsa kim ne derse desin her türlü hakediyor. Sinip kalmayın karşısında pat pat söyleyin.

Yahu burda mevzu baskasi icin yasamaktan ziyade kendisi icin zatif olmali insan. Ustelik birlikte yasaniyorsa karsilikli goze hos gelme durumu olmali

İşte anlam veremediğim içi boş bir ego var adamlarda
Zaten bu adamlarla yaşamak bir o kadar zorken birde sokakta gördüğü kilolu kadına kendi kafasından değer biçen, yeni doğum yapmış kadınları gözleriyle tartan Roma tanrıları ve tanrıçalarıyla (!) yaşamak zorunda kalıyoruz.

Yahu burda mevzu baskasi icin yasamaktan ziyade kendisi icin zatif olmali insan. Ustelik birlikte yasaniyorsa karsilikli goze hos gelme durumu olmali
Sürekli beğeniler değişiyor ama
Hayatında olduğum tüm erkeklerin ‘ilk esmer’ sevgilisi bendim.
Şimdi onlar sarışın seviyormuş, kocam dahil.
E beni beğendi ise, sıkıntı bende mi onda mı?
Keza zayıf olduğum dönemde şuanki kocam o zamanki sevgilim ‘ne olur kilo al böyle etli butlu olmak bayıldığım şeydir’ derdi.
Geçenlerde eski fotoğrafları gördü ‘oha bu sen misin, zayıfken böyle güzel olacağımı bilsem ölüm orucuna girerim’ dedi.
Bukalemun gibi şekil mi alacağım ben, malzeme bu beğenmeyen yallah

adamın beğenisi değişmiş, hep olmayanı istiyor

Her erkeğin aynı olduğu görüşüne de katılmıyorum. Ben evlendikten sonra ilk 2 yıl kilo aldım 60 ı gördüm. Hoş eski eşim de kilo aldı benimle beraber. Ama hiç olumsuz bir yorum duymadım kendisinden. Hatta fotolarda kilonun bana yakışmadığını fark ettiğimde kendisine beni böyle bir konuda uyarmadığı için kızdım. İnsanın mayası iyi olacak anlayacağınız. Ayrıca arkadaşlar hamile olun doğum yapın farketmez sağlıklı beslendikten sonra sağlık probleminiz yoksa kilo problemi yaşamazsınız. Etrafımda her gruptan örnek var.

Kocan için değil kendin için değiş kilo verilir azimle çok kişi tanıyorum kat kat göbekten eser kalmadı.. kendinizi üzmeyin öncelikle siz ne istiyor sunuz günü bilin zayıf olmak mi tabii herkes ister eğer istiyorsanız spora başlayın evde yapabilirsiniz sporunuzu youtube . Instagramda spor yapan çok onlardan ilham alabilirsiniz
Birde zumba yaparak zayıflayan var dans ederek
Kendinizi bir Öküz için üzmeyin. Yere düşen göz yaşlarınıza değmez

Aayyyy zevk aldiramiyorsun diyeceksin yatağın ortasinda
Sizin cevreniz hep fit insanlarla mi dolu? Cok merak ediyorum babaniz annenize kilolarindan dolayi hakaret etse babanizin yaninda durup "3 5 lokma icin ne haldesin kendine gel anne' mi derdiniz?
Cevap yazdiginiz kisi bir an once kilo alir insAllah da lokma hesabi yapar cevresindekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…