- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
İyi demişsiniz. Şu an diyet sütü azaltır ama protein ağırlıklı beslenebilirsiniz. Diyetisyen size güzel bir liste yaparSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Evet tam 15 aylık oldu ablasi adam gibi dolaşıp duruyorOyy kıyamam simdi 15 aylık falan dimi?Agustos annelerindendiniz:)
Saglıklla büyüsün insallah
Zenci denmiyor ama siyahi yada Afrikalı derseniz daha tatliş olur. Yoksa bu söylemle o kişi eşiniz olamaz.Bacım konuyla alakası yok ama en eşine sadık en iyi erkekler nereden çıkıyor?Bir de zenciler iyi bir seçenek mi?
NOT:Yakında yabancılarla dolu bir ile taşınacağımda.....
Tek bişey diyeceğim, boyum 1.72 kilom 52Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Sizin cevreniz hep fit insanlarla mi dolu? Cok merak ediyorum babaniz annenize kilolarindan dolayi hakaret etse babanizin yaninda durup "3 5 lokma icin ne haldesin kendine gel anne' mi derdiniz?Cok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
cnm acele ile yazdım doğru .Zenci denmiyor ama siyahi yada Afrikalı derseniz daha tatliş olur. Yoksa bu söylemle o kişi eşiniz olamaz.
ALLAH yardımcınız olsun(ayrıca bütün kadınlarında )Gece hic uyuyamadim cok dusundum.Bu evliligi ev arkadasi seklinde yurutecegim.Asla yataga almayacagim .Gece salonda yattigi gibi devam etsin.Evin ihtiyaclari disinda konusmamaya karar verdim . He olurda bi aldatma girisimu olur vs o zaman tekmeyi yediricm ve oglumu asla koklatmam . Umrumda degil artik . Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Buraya yazmak iyi geldi.
Şurada bir kadına eşi ben sarışın seviyorum sen esmersin git ten beyazlatma işlemi yap.Katılmıyorum. Ben de standart güzellik kalıplarını kendimce yakalayıp uymaya çalıştığım halde katılmıyorum. Doğal saç rengimi yakıştırır eşim ama ben bukalemun gibi takıldım bi dönem. O zaman o beğenmiyor diye boyamayayım mı? Yani herhangi bi davranış için izin istemiyorsam. Görünüşümle ilgili de yorum istemem.
Yahu burda mevzu baskasi icin yasamaktan ziyade kendisi icin zatif olmali insan. Ustelik birlikte yasaniyorsa karsilikli goze hos gelme durumu olmaliKatılmıyorum. Ben de standart güzellik kalıplarını kendimce yakalayıp uymaya çalıştığım halde katılmıyorum. Doğal saç rengimi yakıştırır eşim ama ben bukalemun gibi takıldım bi dönem. O zaman o beğenmiyor diye boyamayayım mı? Yani herhangi bi davranış için izin istemiyorsam. Görünüşümle ilgili de yorum istemem.
İşte anlam veremediğim içi boş bir ego var adamlardaTürk erkekleri berbatttttt .. biliyorsunuzdur Almanya'da yaşıyorum, burda aile dostumuzun kızı var pratisyen doktor. Gayet güzel bir kız, burda bir tıp fakültesinden mezun, ailesi de çok düzgün insanlar.
Neyse kız bir forumda gezerken biriyle tanışmış adam tanışalım demiş bizim kız da peki demişAdam direkt boy kilo sormuş Bizimki de saf mı salak mı artık yazmış adam da sen sanki biraz balıketlisin şusun busun yazmış direkt engelle dedim .Mis gibi doktorsun bu ezik abazaya mi kaldin ne isin vardi niye konustun dedim basina gelenleri hak etti yani bizim kiz
Bizim erkeklerdeki özgüvene bitiyorum, tip yok, boy yok, eğitim zaten yok, kültür yok, centilmenlik yok ... görüdüğüm en kaliteli erkekler İsviçreli erkekler her bakımdan tip, eğitim ve kültür olarak yemin ediyorum adamlar o kadar mütevazi ki..bizimkiler hem niteliksiz hem de kendilerini nimetten sayıyor.
Kendisi için kısmıma okey sonrası cıks.Yahu burda mevzu baskasi icin yasamaktan ziyade kendisi icin zatif olmali insan. Ustelik birlikte yasaniyorsa karsilikli goze hos gelme durumu olmali
Sürekli beğeniler değişiyor amaYahu burda mevzu baskasi icin yasamaktan ziyade kendisi icin zatif olmali insan. Ustelik birlikte yasaniyorsa karsilikli goze hos gelme durumu olmali
Aayyyy zevk aldiramiyorsun diyeceksin yatağın ortasindaböyle adamları en hassas yerlerinden vurup yatakta başarısız olduklarını yüzlerine vurmak lazım. bir erkekleri sarsılsın da anlasınlar. cidden hakediyorlar öyle ağır lafları.
yeni doğum yapmış kadına denir mi böyle laf ya.. insan aksine psikolojik olarak nasıl destek olurum diye düşünür.
Cevap yazdiginiz kisi bir an once kilo alir insAllah da lokma hesabi yapar cevresindekilerSizin cevreniz hep fit insanlarla mi dolu? Cok merak ediyorum babaniz annenize kilolarindan dolayi hakaret etse babanizin yaninda durup "3 5 lokma icin ne haldesin kendine gel anne' mi derdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?