Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Her erkek ayni degil arkadaslar...arkadasin kocasi okuz...ben de dogumdan sonra 80 kiloya kadar ciktim esim bir kere ima bile etmedi hatta ben diyet yapmaya calistikca beni engelledi benim gozumde hep guzelsin dedi insan kendi istiyorsa zayiflasin ama bazen istemeyebilirde misal ben biraz verdim suan hala kilolarim var kimine gore fazla bile gelebilir ama ben simdi diyet yapmak isyemiyrum kimse de bana baski yapamaz...sevgili konu sahibi kocana cok guzel haddini bildirmissjn bundan sonra baskalarinin yaninda yine derse sen de baskalarinn yaninda boz onu

Ağır yaşamlara bakıyorum da ,300 kiloluk kadınların,erkeklerin sevgilileri var.hemde yıllardır beraberler..bende ,eşime, ben 300 kilo olsam bakmasın bana diyorum...bak onlara ,sevgilileri bile var diyorum.....sen kilo almanın yolunu mu yapıyorsun diyor...herkes farklı

Hanımlar sakin olun lütfen.
Fazla kilo sağlık sorunlarına sebep oluyor, bu sebeple sağlığımız için kilo vermeliyiz ama 4 ay önce doğum yapmış bir kadına da kaba saba laflar söylenip incitilmez, bencilce kendisi için istemek yerine, eşinin sağlığını düşünerek konuşur insan, ki doğumdan 4 ay sonra da olmaz bu konuşma, beğenmeme kısmına da diyecek söz bulamıyorum çünkü demek ki bazı erkekler yaş alıp yüzümüz gözümüz kırışınca da beğenmeyecekler, kendileri sanki 20'lik delikanlı gibi kalıyorlar da, göbekleri çıkıp saçları dökülmüyor kırışmıyorlarmış gibi eşlerini beğenmemeye başlıyorlar.

Nedir bu özgüvenleri? Kendileri salsınlar, koltuktaki köşe yastığına dönsünler, eşlerine hoş görünmek için hiçbir şey yapmasınlar ama eşlerini de beğenmesinler, hadisinler oradan
Paşazadelerin gönlü hoş olsun diye hep kadınlar mı şekilden şekilde girecek, bugün zayıf beğeniyorum der, yarın kilolu, öbür gün sarışın beğenir, diğer gün uzun boylu.

Ne yapalım yani? Bizde neler neler istiyoruz ama eldeki kocalar bunlar, sesimiz çıkıyor mu?

Bence sen de cevabını fazlasıyla verdin
Artık onun gönlünü almasına fırsat ver
Onun sana söylediklerinde ne hissettiğini anlat kullandığı dilin kırıcı olduğunu söyle
Sen kendin diyosun nişanlıyken çok severdi diye
Eşinin çevresinde annesi ya da kızkardeşleri gibi doğumdan sonra çok kilo alanlar varsa adamın gözü korkmuş cahillikle söylemiş
Hatasını anlar diye düşünüyorum
Tekmeyi atıp çocuğumu koklatmama nasıl gelebiyosun göbekten:)

O kadar kendini yıpratıp üzülme

O özür dilenene, o gönül alınana kadar insanın aklına neler neler geliyor. Benim geliyor. Ben de dellenince böyle oluyorum.

Erkekler 9 ay bir çocugu karnında taşıyıp, üstüne bir de doğum yapsa suratlariyla ,en kıllı ve çirkin bölgeleri yer degistirirdi net..
Erkekleri hamile kalıp doğum yapmış düşünemiyorum, hepsi öyle midir bilmem ama benim tanıyıp bildiklerimin hepsi grip olunca dahi ölüyorum moduna giriyorlar, 2 dakika ilgilenmeyin ölüyorum bakanım yok diye ağlayacak durumda oluyorlar ne hikmetse
Bir de hamile kalsalar aman Allah'ım aylarca yattıkları yerden kalkmaz, naz yaparlar, doğumları tarihe geçer, askerlik anısı gibi torunlarına dahi anlatırlar yıllarca

Bir de ben hamilelik ve emzirme dönemlerinde bebeğin annenin duygularını hissettiğine inanıyorum
Neyle karşılaşırsan karşılaş relax olmaya bak
Bebeğin huzurla büyüsğn sen de sağlıkla zayıfla:)

Doğurmadığı halde doğum stresi çeken gördüm burda.

Üzülme değer bilmeyenler için sen oğlum sağlıklı olsun gerisini koyver gitsin bu arada çatlak kremi öneren var mi

Asla bir başkası istedi diye bu yola girişmem. 85 kiloya kadar çıktım, tiroit kanseri teşhisi ile ameliyat oldum 2 evlat doğurdum hem yırtık oldu hem kilo hem göbek hem sarkma. Eğer eşim bana kendine biraz bak deseydi kel kafasından gider kıllı vücudundan çıkar sarı dişlerinden başlar sigara kokan boyunlarında bitirirdim. Bunu söylemek böyle hadsizce olamaz. Her insan kendini sağlıklı ve güzel hissettiği kiloda olabilir. 70 kiloya düştüm eşim başımın etini yiyor tamam artık çok zayıfladın diyor. Çok zayıf dediği de 70 yani.. karışma diyorum ben kendimi mutlu hissettiğim sağlıklı hissettiğim kiloya düşeceğim. Bu şekilde mutlu iseniz kocanız olacak sığıra laf düşmez. Hayır kilo vereceğim diyorsanız da asla acele etmeyin. Bebeğinizle en güzel zamanlar keyfini sürün bol su için zamanla gideceğini göreceksiniz. Sizi de bebeğinizi de kucaklıyorum

Doğurmadığı halde doğum stresi çeken gördüm burda.
İşte anlamıyorum Katipyarisi, kadın fit olacak, kadın bakımlı olacak, kadın hamile kalınca gık demeyecek, lohusalığında sesi çıkmayacak, kayınvalide misafir kim geldiyse ağırlayacak, hasta olmayacak, çocuklarına bakacak, eşinin arkasında duracak, yüzünü asmayacak, sormayacak, konuşmayacak, sabırlı ve cefakar olacak.

Hep kadından bir şeyler bekleniyor ama söz konusu erkekse çalışıyor yorgundur, eh biraz kilo almış ne olacak, saçı dökülebilir, dizi çıkmış eşofman giyebilir, hastadır olabilir, eeee erkeğe bahane çok ama bize niye yok?

Sanırsın erkek her akşam işten gelince eşine karşı kibarlıktan kırılıyor, takım elbiseyle yeni traşlı yüzüyle akşam yemeğine oturuyor, hepsi kaslı fit vücutlu mübarekler.

Yahu kaç tanesi bugün nasılsın karıcığım diye soruyor ? Daha kapıdan içeri adımını atıyor, yüzünüze bile bakmadan ne yemek var diyor çoğu, sana da merhaba kocacığım, sorduğun için sağol iyiyim sen nasılsın? Yemek biter atar kendini koltuğa elinde ya telefon ya kumanda, çerez ister, çay kahve ister, çocuk ağlar ilgilenmez, kadının bir kere yüzüne bakmaz, sonra ben seni beğenmiyorum, hı!?? Af buyur ne dedin sen
Baktın mı sen pilavları dolmaları hüpletirken şişen göbeğine de beni beğenmiyorsun

Bana da konu sahibi kendini fazla üzdü gibi geldi
Gün gelir çocuklarına bu öküz babanız bana böyle demişti vaktinde diye gülüp anlatırlar
Bence iyi yapıyor. Böyle böyle yola geliyorlar, yumuşaklık yaramıyor. Şimdi bu kararda devam ederse, ömrünün geri kalanında bu lafı duymaz.

Onun tipine her kötü konustugunda siz de kötü konuşun iyi tepki vermişsiniz aferin. Böyle böyle birakicak salakligi

onların eşleri devletten bakım parası aliyor ve eşlerinin zayıflamasını istemiyorlar

Yolluyorum da gitmiyor, kene gibi yapışık

Diğer konulardaki kocalı yorumlarıma mı denk geldiniz, hayırdır merak ettim.
Evet keskin çizgileriniz var gibi duruyor. Ayrıca zor birisiniz gibi.. Eşiniz sizden ürküyormuş gibi hissediyorum okuyunca bazen

onların eşleri devletten bakım parası aliyor ve eşlerinin zayıflamasını istemiyorlar
Olabilir çünkü o halde çalışılmaz.bende nereden buluyorlar parayı da bu kadar yiyorlar diyordumbelki biraz da zayıflarsa bana ihtiyacı olmaz düşüncesi de olabilir. .tek gördüğüm sensin diye bir film vardı.kadın kör,ameliyat oluyordu ve görüyordu.kocası ise beni terk edecek diye korktuğu için göz damlalarının içine şu koyuyordu. Kadının gözü iltihap olmuştu neredeyse gene kör olacaktı ki anladı durumu..kocasından gizli kullandı damlaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…