- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Kadın pasif pasif kocasınin hakaretlerini dinleyip şikayet etmekten başka bişey yapmaz, kaderimse çekerim derse eziyet görür tabii. O eziyeti de kendisi seçmiştir.Valla haklısınız da zararı hep kadın görüyor, yetersiz dendiği zaman adam daha iyi olmayacak aksine kadına daha çok eziyet verir gibime geliyor
Bunlar hep aman zayif kalayım,kocama guzel gozukeyim diye sadece ot yemektenyazik kafana
Merhaba suan banlisiniz baniniz açılınca ins yorumumu görürsünüz.. Kilo konusunda bir yorum yapmayacağım kişinin bünyesine göre değişen bir durum surekli yazdığınız yorumlarda kendimi hamileyim diye salmam demişsiniz dikkatimi çekti zaten hamileyken insan genelde kendini salmiyor doğumdan sonra saliyor başınıza ne gelecek inanın bilemezsiniz yada neyle sınanacaginizi belki öyle bir bebeğiniz olacakki 2 dk kucaginizdan inmeyecek elinizi yüzünüzü yıkamaya disinizi fırçalamaya vaktnz olmayacak benim gibi biri kendine aşık olan biri giyinip süslenip şıkrım şıkırdak gezen ben az evvel pijamalarla anneme çıktım cunku 5saniye durmuyor durmuyor saniyelerle yarışmak zorundayım eger bir saniye aynaya bakarsam o an aglama krizine girip evden çıkmami 1 saat geciktirebilirim. Simdi ben böyle bir bebeyle kendimi salmayip napayim???? Ya onun dediği olacak yada ben kendi bildiğimi okuyacağım diye bana o ani zehir zıkkım edecek. O yüzden fazla büyük konuşmayın derim belkide tecrübeli bir annesinzdir bu ilk bebeginiz değildir bilmiyorum bildiğim tek şey her bebek maelsef ayni degil. Size bir tavsiye vermek istedim eleştirmiyorum yanlış anlamayın bu arada Allah sizi evladinza kavuştursun.Dogumdan once yani su anda da kilolu degilim zaten dis gorunusume ozen gosteririm hamileyim diye salmam kendimi ama ozel durumu olanlari tenzih ettigimi belirttim israrla anlamiyorsunuz hamile emziren yeni dogum yapmis atiyorum kortizon kullaniyordur veya baska ozel durum bunlari tenzih ediyorum. Benim kastettigim altin gununde kisirlari borekleri yiyip sonra ay kocam bana kilolu dedi beni incitti diyenler icin
Tc kadınıda dahil bide bunu savunanlar pesTc erkeği bi kere de şaşırt be...
Ya zaten hastalik falan hikaye yapıyorlar şişman insanlara bakışları bile iğrenç birseye bakar gibi bunların senin hastalığın umurlarinda değilHastalıkları olabilir insanın
Ayrıca siz niye seviceksiniz ki kilolu bayanları salın bi insanları ya
Bende çok dikkat ederim kendime sporumu yaparım 34-36 beden biriyim ama herkes benim gibi olmak zorunda değil
Tiroidi var belki insulin direnci var yada depresyon tedavisi görüyor
Yada yemek yemeyi seviyor
Bize ne ki
İnsanlar bana kendini niye beğendirmek zorunda ?
Sizde hamilesiniz Doğumdan sonra göbeğiniz kalıcak belki göğüsleriniz sarkacak
Dikkat etsenizde vücudunuzda bozulmalar olucak elbet
Yada ilerleyen yaşlarınızda Allah sağlık versin de hastalanmayacağınız ne malum
Biz kendimizden sorumluyuz
Ben kendime bakarım
Banane elalemin kilosundan
Evet bende insanların kendine bakması spor yapması taraftarıyım
Ama yapamayan insanlar beni ilgilendirmez
Sizin kadın olduğunuza inanmak istemiyorum. Bir kadın diğer bir kadına bunu yapmaz çünkü. Utanın yazdıklarınızdan.Kalmadi arkadasim kocasi da hakli oldu mu??
Aynı hanımefendi konu sahibinin kocasına haklı dedi@tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaarVe cooook hakli bence
Yok çok iyi demişsin bazıları kırıldığını aynı şekilde cevap vermeyince anlamıyorDedim zaten herkes her seyi cok istiyor ama olmuyor dedim.Bende cok uzun bol kasli beyaz tenli siyah sacli ol isterdim ama nasipte sen ciktin.Burnun yamuk agzin kokuyor vucudun vr saniyorsun ama vucut yok yanimda kucuk duruyorsun zayifsin dedim .Bunlari derken de icim sizladi
Uzerine cok gelinince kinaye yaptiAynı hanımefendi konu sahibinin kocasına haklı dedi
Peki ya zayıflayınca bitti mi laf sokmaları ! Bitmez susmaz onlar. Ben de 2 yıl önce 14 kilo verdim. Soylenilenlerden bazılarıYa zaten hastalik falan hikaye yapıyorlar şişman insanlara bakışları bile iğrenç birseye bakar gibi bunların senin hastalığın umurlarinda değilbu hayatta kilolu insanlara yapılan eziyet kimseye yapılmıyor bide savunmaları ben senin iyiliğini düşünüyorum sanane kardeşim belki böyle mutluyum bunu 2 sene önceye kadar şişman olan bir kadın olarak yaziyorum bakışları hareketleri laf sokmalarını en iyi ben bilirim
Kinaye mi yaptı bilemeyeceğim ama dedikleri kesinlikle 4 ay önce doğum yapmış bir hanımefendiye söylenecek sözler değil.Uzerine cok gelinince kinaye yapti
Benim de boyum ve kilom arasındaki fark benzerTek bişey diyeceğim, boyum 1.72 kilom 52
İnsanlara göre manken gibi fiziğim var ama eşime göre çok zayıfım kemik gibiyim, kalçam yok bileğim çok ince vs..
Nasıl olsak da yaranamayız, erkekler nankördür. Lütfen üzülmeyin, kilo alınır da verilir de. Önemli olan sağlıktır, siz kendinizi beğenin yeter.
Annem en çok zayıflamamı isteyenlerdendi simdide hastalanicam diye korkuyor çok zayıflamısımPeki ya zayıflayınca bitti mi laf sokmaları ! Bitmez susmaz onlar. Ben de 2 yıl önce 14 kilo verdim. Soylenilenlerden bazıları
Ay daha fazla kilo verme yeter bu kadar.
Neden zayifladin bu kadar hasta mısın
Hatta abartıp hastalıklı gibisin iyice cirkinlestin kilo verme artık ...
Susmaz o elalem!
Konu sahibi eşinize söyleyin doğumdan sonra vücut kendini bir yilda ancak toparlıyor, ağzının payını vermişsiniz zatenGüle güle, sağlıkla büyütün bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?