Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik

Böyle bir adamla seks yapman hata. Adinz sevişme bile denilmez. Restini çek. Ne ev işi ne yemek hicbisey yapma. Istediginide ye. Kendisi sanki Ryan Gosling.

Her ne yapıyorsanız önce kendi sağlığınızı ve çocuğunuzun sağlığını düşünün lütfen Allah evladınızla size hayırlı huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin
Kilo verdikten sonra da siz eşinizi beğenmemeye başlayın, bakalım hoşuna gidecek mi

Bu erk*kler neden kıllarla kaplı göbeklerinden elbise pamuğu çıkmıyormuşcasına bu derece özgüvenli ve hadsiz? Göbeğinden şeyin görünmüyor diyen bir adam için de ağlamayın, aynı şekilde aşağılayın.

Valla haklısınız da zararı hep kadın görüyor, yetersiz dendiği zaman adam daha iyi olmayacak aksine kadına daha çok eziyet verir gibime geliyor
Kadın pasif pasif kocasınin hakaretlerini dinleyip şikayet etmekten başka bişey yapmaz, kaderimse çekerim derse eziyet görür tabii. O eziyeti de kendisi seçmiştir.

Çok rahatladım kendisinide mükemmel olmadığını söylediğin için büyük ayıp etmiş cünkü kendi cocuk dogursunda gorsun terbiyesizlik bence yaptığı

Esiniz kilo verin istiyor da nabiyir,
Karicim sen spora git ben bebege bakarim diyor mu,
Diyetisyene gitmenizi oneriyor mu,
Evde yemekleri sizin diyetinize uygun yapiyor mu.

Bunlari yapiyorsa buyursun konussun.
Kaldi ki bunlari yapan bir adam olsa zaten daha kibar secerdi sozlerini, o yuzden yapmadigini dusunuyorum.

Sakin kendinizi eksik kusurlu hissetmeyin. Kadin bedeni zaten kilo almaya elverisli sekilde evrilmis, ozellikle hamilelik doneminde dengeli kilo almak sagliklidir. Daha bebeginiz ek gidaya bile gecmedigi icin yine suan vucudunuzda fazla kilo bulunmasi iyi bir seydir. 6 ayi doldurduktan sonra spora baslarsiniz. Bu asamada vucudunuzu dinlemeniz sart ama, sezaryan dogum ve herkesin iyilesme suresi farklidir, asla vucudunuzu iyilesmeden zorlamamalisiniz.

Merhaba suan banlisiniz baniniz açılınca ins yorumumu görürsünüz.. Kilo konusunda bir yorum yapmayacağım kişinin bünyesine göre değişen bir durum surekli yazdığınız yorumlarda kendimi hamileyim diye salmam demişsiniz dikkatimi çekti zaten hamileyken insan genelde kendini salmiyor doğumdan sonra saliyor başınıza ne gelecek inanın bilemezsiniz yada neyle sınanacaginizi belki öyle bir bebeğiniz olacakki 2 dk kucaginizdan inmeyecek elinizi yüzünüzü yıkamaya disinizi fırçalamaya vaktnz olmayacak benim gibi biri kendine aşık olan biri giyinip süslenip şıkrım şıkırdak gezen ben az evvel pijamalarla anneme çıktım cunku 5saniye durmuyor durmuyor saniyelerle yarışmak zorundayım eger bir saniye aynaya bakarsam o an aglama krizine girip evden çıkmami 1 saat geciktirebilirim. Simdi ben böyle bir bebeyle kendimi salmayip napayim???? Ya onun dediği olacak yada ben kendi bildiğimi okuyacağım diye bana o ani zehir zıkkım edecek. O yüzden fazla büyük konuşmayın derim belkide tecrübeli bir annesinzdir bu ilk bebeginiz değildir bilmiyorum bildiğim tek şey her bebek maelsef ayni degil. Size bir tavsiye vermek istedim eleştirmiyorum yanlış anlamayın bu arada Allah sizi evladinza kavuştursun.

Ya zaten hastalik falan hikaye yapıyorlar şişman insanlara bakışları bile iğrenç birseye bakar gibi bunların senin hastalığın umurlarinda değil bu hayatta kilolu insanlara yapılan eziyet kimseye yapılmıyor bide savunmaları ben senin iyiliğini düşünüyorum sanane kardeşim belki böyle mutluyum bunu 2 sene önceye kadar şişman olan bir kadın olarak yaziyorum bakışları hareketleri laf sokmalarını en iyi ben bilirim

Aynı hanımefendi konu sahibinin kocasına haklı dedi

Yok çok iyi demişsin bazıları kırıldığını aynı şekilde cevap vermeyince anlamıyorAğzına sağlık

Peki ya zayıflayınca bitti mi laf sokmaları ! Bitmez susmaz onlar. Ben de 2 yıl önce 14 kilo verdim. Soylenilenlerden bazıları
Ay daha fazla kilo verme yeter bu kadar.
Neden zayifladin bu kadar hasta mısın
Hatta abartıp hastalıklı gibisin iyice cirkinlestin kilo verme artık ...
Susmaz o elalem!
Konu sahibi eşinize söyleyin doğumdan sonra vücut kendini bir yilda ancak toparlıyor, ağzının payını vermişsiniz zaten Güle güle, sağlıkla büyütün bebeğinizi

Benim de boyum ve kilom arasındaki fark benzer insanlar da fiziğimin çok düzgün olduğunu söyler. Bizdeki prb de fizik ince narin olunca yüz de olduğundan çok küçük gösterince, mevcut yaş farkının katmerlenerek "babanız mı?" gibi söylemlerin oluşturduğu rahatsızlıktan sürekli topuklu giy, babet giyme, spor tayt giydiğinde iyice yaşın küçülüyor, incesin de ondan gibi söylemlere dönüşüyor. Aslında mutlu olması gerekirken takıntı yapıyor bunu belli etmemek için de benden değişim bekliyor. Anlayışla karşılıyorum ama büyük gostereyim diye ne ortamına uygunsuz kıyafet giyecek halim var ne de fazladan kilo alacak halim var.

Annem en çok zayıflamamı isteyenlerdendi simdide hastalanicam diye korkuyor çok zayıflamısım 50 kilo verdim bende ortalama :)

Çok hoşuma gitti sizde bir bakın

Eklentiler

• E62D49BC-FD52-46CC-BEEB-AECF5889EB42.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…