- 6 Ekim 2020
- 120
- 572
- 53
- 34
Türk erkekleri berbatttttt .. biliyorsunuzdur Almanya'da yaşıyorum, burda aile dostumuzun kızı var pratisyen doktor. Gayet güzel bir kız, burda bir tıp fakültesinden mezun, ailesi de çok düzgün insanlar.
Neyse kız bir forumda gezerken biriyle tanışmış adam tanışalım demiş bizim kız da peki demişAdam direkt boy kilo sormuş Bizimki de saf mı salak mı artık yazmış adam da sen sanki biraz balıketlisin şusun busun yazmış direkt engelle dedim .Mis gibi doktorsun bu ezik abazaya mi kaldin ne isin vardi niye konustun dedim basina gelenleri hak etti yani bizim kiz
Bizim erkeklerdeki özgüvene bitiyorum, tip yok, boy yok, eğitim zaten yok, kültür yok, centilmenlik yok ... görüdüğüm en kaliteli erkekler İsviçreli erkekler her bakımdan tip, eğitim ve kültür olarak yemin ediyorum adamlar o kadar mütevazi ki..bizimkiler hem niteliksiz hem de kendilerini nimetten sayıyor.
Türk erkekleri berbatttttt .. biliyorsunuzdur Almanya'da yaşıyorum, burda aile dostumuzun kızı var pratisyen doktor. Gayet güzel bir kız, burda bir tıp fakültesinden mezun, ailesi de çok düzgün insanlar.
Neyse kız bir forumda gezerken biriyle tanışmış adam tanışalım demiş bizim kız da peki demişAdam direkt boy kilo sormuş Bizimki de saf mı salak mı artık yazmış adam da sen sanki biraz balıketlisin şusun busun yazmış direkt engelle dedim .Mis gibi doktorsun bu ezik abazaya mi kaldin ne isin vardi niye konustun dedim basina gelenleri hak etti yani bizim kiz
Bizim erkeklerdeki özgüvene bitiyorum, tip yok, boy yok, eğitim zaten yok, kültür yok, centilmenlik yok ... görüdüğüm en kaliteli erkekler İsviçreli erkekler her bakımdan tip, eğitim ve kültür olarak yemin ediyorum adamlar o kadar mütevazi ki..bizimkiler hem niteliksiz hem de kendilerini nimetten sayıyor.
Mesaj tekrarı.Sen onca sene oku,pratisyen hekim ol. Sonra tanışır tanışmaz boy kilo soran sığ bir andavala denk gel. Gerçekten büyük talihsizlik.
Ayrıca özgüven filan değil o. Olsa olsa kendini bilmezliktir.
Herkes kendine baksınYa zaten hastalik falan hikaye yapıyorlar şişman insanlara bakışları bile iğrenç birseye bakar gibi bunların senin hastalığın umurlarinda değilbu hayatta kilolu insanlara yapılan eziyet kimseye yapılmıyor bide savunmaları ben senin iyiliğini düşünüyorum sanane kardeşim belki böyle mutluyum bunu 2 sene önceye kadar şişman olan bir kadın olarak yaziyorum bakışları hareketleri laf sokmalarını en iyi ben bilirim
Nasil verdinizAnnem en çok zayıflamamı isteyenlerdendi simdide hastalanicam diye korkuyor çok zayıflamısım50 kilo verdim bende ortalama :)
Ben mide kücültme ameliyatı oldum 2 sene önceNasil verdiniz
Kilo almayın, anneye benzemeden güzel bir abla gibi gözüken süper bir anne olabileceğinizi eşiniz kabullensinBoyle bi tipte bende var. Baska hic birsey demez ama bi kilo alayim hemen laf carpmaya baslar. Ikizlerimden sonra sirf hirsimdan emzirme isi bitince 3 ayda 20 kilo kadar verdim. 47ye kadar dustum. Sonrasinda bakti ki cocuklarin yaninda cocuk gibiyim cocuklari benim dogurduguma inanmiyolar az kilo al anneye benze demeye basladi
Gecmis olsunBen mide kücültme ameliyatı oldum 2 sene önce
kaç kilosunuz şimdi. Ne güzel cesaret edebilmissinizBen mide kücültme ameliyatı oldum 2 sene önce
Tesekkur ederim. Zamanla ustune biraz aldim 50-52 arasi oynuyo. Minyonda gosteriyorum ozellikle buyuk oglum anne dediginde bu sizin mi diye sasiranlar var. Esimin yaninda dediklerinde icimin yaglari eriyo hemen donup kas goz yapiyorum sinir ediyorumKilo almayın, anneye benzemeden güzel bir abla gibi gözüken süper bir anne olabileceğinizi eşiniz kabullensin
68 69 civarıkaç kilosunuz şimdi. Ne güzel cesaret edebilmissiniz
En çok duyduğum laf, ‘rüzgarda uçmuyor musun sen..’ ‘kürdan gibisin’ saçma sapan espriler yani. Çok ilgilenmiyorum bu tür şeylerle, kendimden oldukça memnunum önemli olan da budur.Benim de boyum ve kilom arasındaki fark benzerinsanlar da fiziğimin çok düzgün olduğunu söyler. Bizdeki prb de fizik ince narin olunca yüz de olduğundan çok küçük gösterince, mevcut yaş farkının katmerlenerek "babanız mı?" gibi söylemlerin oluşturduğu rahatsızlıktan sürekli topuklu giy, babet giyme, spor tayt giydiğinde iyice yaşın küçülüyor, incesin de ondan gibi söylemlere dönüşüyor. Aslında mutlu olması gerekirken takıntı yapıyor bunu belli etmemek için de benden değişim bekliyor. Anlayışla karşılıyorum ama büyük gostereyim diye ne ortamına uygunsuz kıyafet giyecek halim var ne de fazladan kilo alacak halim var.
Nasıl verdin 50 kiloyu birara anlatsanAnnem en çok zayıflamamı isteyenlerdendi simdide hastalanicam diye korkuyor çok zayıflamısım50 kilo verdim bende ortalama :)
Ben de henüz anne olmadım. Ama çocukluğumdan beri hep ince olmuşumdur. Zaten yaş farkı varken bir de ince narin olunca, bnm nişanlımda kompleks haline geldi. Annem nişanlım ben dişçiye, alışverişe vs gidiyoruz "anne babanızla mı geldiniz diyorlar". Bizde zaman zaman sorun haline gelip alınganlığa kadar dönüşebiliyor bu durumTesekkur ederim. Zamanla ustune biraz aldim 50-52 arasi oynuyo. Minyonda gosteriyorum ozellikle buyuk oglum anne dediginde bu sizin mi diye sasiranlar var. Esimin yaninda dediklerinde icimin yaglari eriyo hemen donup kas goz yapiyorum sinir ediyorum
it herifi bu yüzden mi boşadınızBenim eski eşim de böyleydi. Doğum yaptım 62 kilo olunca neler neler dedi. Aynaya bak eski halinden eser yok vs vs. Halbuki 1.72 boyunda 62 çok değil ki. Ama adam pislik. Ben hep 52 kiloydum doğum yapınca 62 olunca ninem gibisin bile demişti. Böyle reziller var ya. Kendimden nefret etmiştim o günlerde. Nasıl bir travma lanet olsun böyle erkeklere. Şimdi 50 kıloyum yemin ederim kendimi 150 kilo gibi hissediyorum o kadar psikolojimi yerle bir etti.
Ben izin vermiyorum da 51 kilo olsam çok mutsuz oluyorum. Karaktersiz cidden. Geldi geçti de ruhumu da deldi gectiit herifi bu yüzden mi boşadınızçok şükür eski eşiniz. niye bir karaktersizin Psikolojinizi etkilemesine izin veriyorsunuz
çok şükür kurtulmuşsunuzBen izin vermiyorum da 51 kilo olsam çok mutsuz oluyorum. Karaktersiz cidden. Geldi geçti de ruhumu da deldi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?