Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Sen onca sene oku,pratisyen hekim ol. Sonra tanışır tanışmaz boy kilo soran sığ bir andavala denk gel. Gerçekten büyük talihsizlik.
Ayrıca özgüven filan değil o. Olsa olsa kendini bilmezliktir.

Sen onca sene oku,pratisyen hekim ol. Sonra tanışır tanışmaz boy kilo soran sığ bir andavala denk gel. Gerçekten büyük talihsizlik.
Ayrıca özgüven filan değil o. Olsa olsa kendini bilmezliktir.

Herkes kendine baksın
Sanırsın ki herkes 34 beden ya
Herkes model gibi
Biz Türk kadınları zaten genetiğimiz kiloya yatkın kalçalı kadınlarız
Kime ne valla
Ben anlamıyorum bir insana kilo ver kilo al demek çok büyük terbiyesizlik bence
Kadınlar birbirinin görünüşü hakkında çok konuşuyor bu ülkede nedense
İlginç geliyor bana

Boyle bi tipte bende var. Baska hic birsey demez ama bi kilo alayim hemen laf carpmaya baslar. Ikizlerimden sonra sirf hirsimdan emzirme isi bitince 3 ayda 20 kilo kadar verdim. 47ye kadar dustum. Sonrasinda bakti ki cocuklarin yaninda cocuk gibiyim cocuklari benim dogurduguma inanmiyolar az kilo al anneye benze demeye basladi

Kilo almayın, anneye benzemeden güzel bir abla gibi gözüken süper bir anne olabileceğinizi eşiniz kabullensin

Kilo almayın, anneye benzemeden güzel bir abla gibi gözüken süper bir anne olabileceğinizi eşiniz kabullensin
Tesekkur ederim. Zamanla ustune biraz aldim 50-52 arasi oynuyo. Minyonda gosteriyorum ozellikle buyuk oglum anne dediginde bu sizin mi diye sasiranlar var. Esimin yaninda dediklerinde icimin yaglari eriyo hemen donup kas goz yapiyorum sinir ediyorum

Dunden kalan mercimek corbasi var yaninada hicbir sey yapmadım. Vicdanim el vermiyir.Sogukta çalışıyor ama akillanacak oyle veya boyle . Gorumcem bizde kardeşini cok seviyorum bu dengesizliklerine oda sahit oldugunda beni teselli etmeye calisiyor. Artik onemsemicm .Yemegide ikisi yesin

En çok duyduğum laf, ‘rüzgarda uçmuyor musun sen..’ ‘kürdan gibisin’ saçma sapan espriler yani. Çok ilgilenmiyorum bu tür şeylerle, kendimden oldukça memnunum önemli olan da budur.

Tesekkur ederim. Zamanla ustune biraz aldim 50-52 arasi oynuyo. Minyonda gosteriyorum ozellikle buyuk oglum anne dediginde bu sizin mi diye sasiranlar var. Esimin yaninda dediklerinde icimin yaglari eriyo hemen donup kas goz yapiyorum sinir ediyorum
Ben de henüz anne olmadım. Ama çocukluğumdan beri hep ince olmuşumdur. Zaten yaş farkı varken bir de ince narin olunca, bnm nişanlımda kompleks haline geldi. Annem nişanlım ben dişçiye, alışverişe vs gidiyoruz "anne babanızla mı geldiniz diyorlar". Bizde zaman zaman sorun haline gelip alınganlığa kadar dönüşebiliyor bu durum Olsun işte kıymetinizi bilsin eşiniz şanslı

Benim eski eşim de böyleydi. Doğum yaptım 62 kilo olunca neler neler dedi. Aynaya bak eski halinden eser yok vs vs. Halbuki 1.72 boyunda 62 çok değil ki. Ama adam pislik. Ben hep 52 kiloydum doğum yapınca 62 olunca ninem gibisin bile demişti. Böyle reziller var ya. Kendimden nefret etmiştim o günlerde. Nasıl bir travma lanet olsun böyle erkeklere. Şimdi 50 kıloyum yemin ederim kendimi 150 kilo gibi hissediyorum o kadar psikolojimi yerle bir etti.

it herifi bu yüzden mi boşadınız çok şükür eski eşiniz. niye bir karaktersizin Psikolojinizi etkilemesine izin veriyorsunuz

it herifi bu yüzden mi boşadınız çok şükür eski eşiniz. niye bir karaktersizin Psikolojinizi etkilemesine izin veriyorsunuz
Ben izin vermiyorum da 51 kilo olsam çok mutsuz oluyorum. Karaktersiz cidden. Geldi geçti de ruhumu da deldi gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…