Kilolu insanlar da sizin gibi düşünenlere bayılıyorduCok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
Size neee,siz yiyemiyorsunuz diye çok mu kıskandınız yaaazııkDogumdan once yani su anda da kilolu degilim zaten dis gorunusume ozen gosteririm hamileyim diye salmam kendimi ama ozel durumu olanlari tenzih ettigimi belirttim israrla anlamiyorsunuz hamile emziren yeni dogum yapmis atiyorum kortizon kullaniyordur veya baska ozel durum bunlari tenzih ediyorum. Benim kastettigim altin gununde kisirlari borekleri yiyip sonra ay kocam bana kilolu dedi beni incitti diyenler icin
Nasil zayıfladın ya bana da tavsiye verirmsnTesekkur ederim. Zamanla ustune biraz aldim 50-52 arasi oynuyo. Minyonda gosteriyorum ozellikle buyuk oglum anne dediginde bu sizin mi diye sasiranlar var. Esimin yaninda dediklerinde icimin yaglari eriyo hemen donup kas goz yapiyorum sinir ediyorum
Aynen bizim de yas farkimiz bayagi var. Annrmde surekli der genc karin var bakimli ol kendine bak diyeBen de henüz anne olmadım. Ama çocukluğumdan beri hep ince olmuşumdur. Zaten yaş farkı varken bir de ince narin olunca, bnm nişanlımda kompleks haline geldi. Annem nişanlım ben dişçiye, alışverişe vs gidiyoruz "anne babanızla mı geldiniz diyorlar". Bizde zaman zaman sorun haline gelip alınganlığa kadar dönüşebiliyor bu durumOlsun işte kıymetinizi bilsin eşiniz şanslı
Yemedim bacimNasil zayıfladın ya bana da tavsiye verirmsn
Tahmin edebiliyorumAynen bizim de yas farkimiz bayagi var. Annrmde surekli der genc karin var bakimli ol kendine bak diyehele annemden duymak hepten siniri bozuluyo
Hıııııı o zaman bebis biraz daha ek gıdaya adapte olsun bende yemiyimYemedim bacimkisa ve net yemedim bu kadar.
Tabi canim sutten kesildikten sonra diyet yap. Ne kadarlik olduHıııııı o zaman bebis biraz daha ek gıdaya adapte olsun bende yemiyim
Ameliyat süreciyle verdim sonrasında diyetime ve sporuma dikkat ettimNasıl verdin 50 kiloyu birara anlatsan
İki doğum sonrası da hamileliğimden çok kilo aldım. Aslında emziriyorum, sütüm olsun bahaneydi. Sütüm çoktu zaten, okadar yemesemde olurdu tahminen. Ama benim çok iştahım açıktı. Yedikçe iyi hissediyordum. Hayatımda hiç yemediğim kadar yiyordum öyle söyleyeyimSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Şu an firmalar glikoz şurubu değil şeker pancarı kullandıklarını vurgulayan kocaman damga basıyorlar ürünlere çünkü halk artık bu ikisinin Arasındaki farkı idrak etmeye başladı. Ben de alırken özellikle şeker pancarı kullanılmıştır yazan ürünleri almaya özen gösteriyorum artıkEvet o yüzden glikoz şurubu içeren gdo içeren gıdalardan uzak durun diyorlar değil mi? Glikoz şurubu ile şeker pancarı arasındaki farkı size tek tek anlatamam araştırırsanız bulabilirsiniz. Raf ömrünü uzatmak için içeriğine koyulan kimyasallar msgli paket gıdalar hiç hormon bozmuyor kilo alımına sebep olmuyor zaten. Hatta margarinler de damar tıkamıyor. Aynen böyle inanmaya devam edin.
Sizin bakış açınız böyleyse hamile ve emzirenleri dahil etmeniz büyük çelişki. Çok yemenin hamile olmaya ve emzirmeye bir faydasının olmadığını doktorlar söylüyor. Dengeli beslenmek yeterli ve gerekli diyor. Yani onlar da doğal olanı yapıp canlarının çektiğini yiyor, herkes gibi. Eee o zaman sırf hamile diye mi çok yiyenlere yaptığınız eleştirileri onlardan ayrı tutuyorsunuz? Ya da emziriyor diye mi boğazını tut demiyorsunuz? Eşler birbirlerini beğenmiyorsa boşanabilirler. Bu durum onlara kınama Hakkı vermez. Konu sahibinin eşi de malummuş zaten. Eleştiren erkeklerin çoğu da Eleştirilecek çok noktaya sahip oluyor zaten@tugcekb ben sizi anladim ve cok da hak veriyorum. Hatta neden herkes tepki vermis onu anlamadim. Bu kadin demek istemis ki ozetle:
- dogum yapanlari,
- hamileleri,
- emzirenleri,
- ilac kullananlari,
- herhangi bir rahatsizlik sebebiyle kilo alanlari tenzih ediyorum lakin bogazini tutamayip kilo alan ve sonrasinda kocalarindan elestiri alan kadinlar haksiz. Bu kadaaaarVe cooook hakli bence
O size hakaret ettiğinde siz iyi hissettiniz mi? Hatta sizin Hakkinızda aklıma her şey gelir dediyse siz bu adamı hala yanınızda koca diye tutuyor musunuz? Sizi itham ettiği şey ortada değil mi sizce de? Sapık bir kocanız var. Aklına hemen ben tatmin edemediysem tatmin olmak içimin başkasını bulur fikri gelmiş demek ve size bu söz için psikolojik şiddet uyguluyorBence olmasın. Eşime demiştim yetersizsin diye. Hala da öyle düşünüyorum hakkında ama diyemem o zaman aklıma her şey geliyor demişti, çok kötü düşünmüş. Biz ne kadar olumsuz konuşursak daha büyük olumsuzluk olarak dönüyor. Burda şu verdiğimiz akılları hiç bir psikolog, hiç bir aile danışmanı vermez yani biz nerden edindik bu bilgileri bilmiyorum, aynı yanlışı hepimiz yapıyoruz
Dedim zaten herkes her seyi cok istiyor ama olmuyor dedim.Bende cok uzun bol kasli beyaz tenli siyah sacli ol isterdim ama nasipte sen ciktin.Burnun yamuk agzin kokuyor vucudun vr saniyorsun ama vucut yok yanimda kucuk duruyorsun zayifsin dedim .Bunlari derken de icim sizladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?