Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Kilolu insanlar da sizin gibi düşünenlere bayılıyordu

Size neee,siz yiyemiyorsunuz diye çok mu kıskandınız yaaazıık
Bu koca koca lafları yutacağınız günleri de yaşarsınız,ilahi adalet şaşmaz. O lafları yutarken de dikkat edin kilo almayın sakın

Tesekkur ederim. Zamanla ustune biraz aldim 50-52 arasi oynuyo. Minyonda gosteriyorum ozellikle buyuk oglum anne dediginde bu sizin mi diye sasiranlar var. Esimin yaninda dediklerinde icimin yaglari eriyo hemen donup kas goz yapiyorum sinir ediyorum
Nasil zayıfladın ya bana da tavsiye verirmsn

Aynen bizim de yas farkimiz bayagi var. Annrmde surekli der genc karin var bakimli ol kendine bak diye hele annemden duymak hepten siniri bozuluyo

Aynen bizim de yas farkimiz bayagi var. Annrmde surekli der genc karin var bakimli ol kendine bak diye hele annemden duymak hepten siniri bozuluyo
Tahmin edebiliyorum Bizde çok bozulursa dışarıda öyle dendiğinde hayır kızım değil nişanlım diyor. Kendi hic bozuntuya vermiyor gibi bana "babet giyiyorsun, spor ayakkabı giyiyorsun ve çırpı gibisin" gibi çıkışlar yapıyor. Yani sorun babette

Eşin baya hayvanatmış o ayrı ama bende erkek olsam kilolu kadın istemezdim, kilo takıntım benim ya baya irite oluyorum, çöp gibi biriyle evlenirdim

Eminim kendiside kiloludur sana laf atıyordur zayıflamanı isteyebilir ama daha 4 ay olmuş uslup denen birşey var kilondan şeyin görünmüyor nedir yani dana

İki doğum sonrası da hamileliğimden çok kilo aldım. Aslında emziriyorum, sütüm olsun bahaneydi. Sütüm çoktu zaten, okadar yemesemde olurdu tahminen. Ama benim çok iştahım açıktı. Yedikçe iyi hissediyordum. Hayatımda hiç yemediğim kadar yiyordum öyle söyleyeyim ilkinde 87le, ikincisinde 92yle diyetisyene başladım sütüm hiç etikelenmeden doya doya yiyerek hazırlanmış listelerele çok kolay oldu.
Kaçamakta yaptım ara ara ama onun dışında diyet ve yüruşle kızım yaşına gelmeden 65e düşmüştüm. Burda konu da açmıştım hata ikinci doğumdan sonra.
Kızlar şimdi büyüdü boyumu geçti büyüğü ama ben hep aynı kilolarda 60-65 arası gidip geliyorum. Bazen iştahım açılıyor 3-4 kilo alıyorum, bakıyorum ipin ucu kaçacak hemen diyetisyene gidiyorum 4-5 veriyorum.
Boyunuzu bilmiyorum ama sizin kilonuz çok değil. O yüzden hiç üzülmeyin. Kendinizi hazır hissetiğiniz zaman istediğiniz kiloya düşersiniz kolaylıkla.
Kilo vermek sorun değil gerçekten. Ama eşinizi naparsınız bilemem. Ben 92 kilo çıktığım dönemlerde bile eşim bana sen her haline güzelsin, bukadar kasma kendini diye moral veriyordu. Bikerede kilolusun demedi. O güne dair fotolarımı gösterince şaşiriyor hata, sen böylemiydin gerçekten ama ozamanda ne tatlıymışsın der. Şuan bile iyiki zayıfladın ozaman çok kötüydün demez mesela.

Yeni doğum yapmış birine asla söylenmez bunlar...

Erkeklere arada bir laf çarpıtmak gerekiyor. Eşiniz çok mu hoş biri? Siz de eksikliklerini vurun yüzüne. Kaslı erkek seviyorum, güçlü erkek severim, performansı yüksek erkeklerden hoşlanıyorum... vs vs ... bunum dışında paralı erkekler bana çekici geliyor belli bilgi birikimi olanları seviyorum. Sinemadan felsefeden siyasetten konuşabilenler hoşuma gidiyor vs deyin. Ezin yani...

Hem bebeği verin çıkın yürüyüşe biraz babalık yapsın. Sonra sağlıklı kilo verebilmem için iyi uyumalıyım deyip geceleri verin kucağına bebeğe biraz da o baksın geceleri. Biraz anyayı konyayı gösterin. Ben bebekten yemek yapamıyorum deyin yemek yapıp da git işe salata yap onu yiyecegim bugün deyin mesela...

Yani kısaca lütfen o lafları yedirin...

Kiloluyum ( kilolu olmaktan hiç memnun değilim. Zayıflayacağıma inanıyorum)
özellikle doğumdan sonra çok kilo aldım bir kez bile eski eşim kilom hakkında konuşmadı. Tartıştığımız pek çok şey oldu o yüzden boşandık zaten ama kilomu hiç yüzüme vurmadı.

Sizinki gerçekten bir öküz.

Herşey vücut değil... 48 beden iken pek çok kimseye nasip olmayan bir aşk yaşadım. Karşılıklı idi ve karşı taraf başlattı. ( Cinsellik olmadı, belki olsaydı kilolarım sorun olurdu bilemiyorum) arzulandım arzuladım. Karşı taraf bir kez bile kilomu ima etmedi. Herkes 90 60 90 değil keşke olabilsek ama bir kadını çekici yapan başla şeyler de var. Dediğim gibi ben kiloyu savunmuyorum ama herşey de güzel vücut demek değil...

Aman bir de özgüvenleri var ki, sanırsın sana kilolu diyen adam da erkek güzeli.
Kilo vereceksen kendin için ver, boşver onu.

Şu an firmalar glikoz şurubu değil şeker pancarı kullandıklarını vurgulayan kocaman damga basıyorlar ürünlere çünkü halk artık bu ikisinin Arasındaki farkı idrak etmeye başladı. Ben de alırken özellikle şeker pancarı kullanılmıştır yazan ürünleri almaya özen gösteriyorum artık

Sizin bakış açınız böyleyse hamile ve emzirenleri dahil etmeniz büyük çelişki. Çok yemenin hamile olmaya ve emzirmeye bir faydasının olmadığını doktorlar söylüyor. Dengeli beslenmek yeterli ve gerekli diyor. Yani onlar da doğal olanı yapıp canlarının çektiğini yiyor, herkes gibi. Eee o zaman sırf hamile diye mi çok yiyenlere yaptığınız eleştirileri onlardan ayrı tutuyorsunuz? Ya da emziriyor diye mi boğazını tut demiyorsunuz? Eşler birbirlerini beğenmiyorsa boşanabilirler. Bu durum onlara kınama Hakkı vermez. Konu sahibinin eşi de malummuş zaten. Eleştiren erkeklerin çoğu da Eleştirilecek çok noktaya sahip oluyor zaten

O size hakaret ettiğinde siz iyi hissettiniz mi? Hatta sizin Hakkinızda aklıma her şey gelir dediyse siz bu adamı hala yanınızda koca diye tutuyor musunuz? Sizi itham ettiği şey ortada değil mi sizce de? Sapık bir kocanız var. Aklına hemen ben tatmin edemediysem tatmin olmak içimin başkasını bulur fikri gelmiş demek ve size bu söz için psikolojik şiddet uyguluyor

Ya şu mesajınızdan bile ne kadar naif bir insan olduğunuzu hissedebiliyorum, eşiniz size nasıl kıymış da böyle kalbinizi kırmış anlamadım, kendinizi baskı altında hissetmeyin 9 ay içinizde bir can büyütüp ağrılı sancılı bir süreçten geçerek onu dünyaya getirmişsiniz yaşamınızda fiziksel ve zihinsel değişimler tabiki olacak, kendinizi kötü hissetmeyin bebeğinizin yeni anneliğinizin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…