Eşin saç ektirsin, öyle ver kilonu.Okuzleeer.Benim esim de ayni meradan. Pcosum var donem donem kilo aliyorum veriyorum. En son 67 lere kadar ciktigim donemde esim guya saka yollu takiliyordu kilomla ilgili. Bir keresinde telefon gorusmemizde annesi bana, o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap gibi laflar bile etti. Esim kel biraz keske ben de kel erkeklerden hoslanmam ama nasip deseydim icimde kaldidusuncesiz, patavatsiz insanlar hep var hep olacak kendimizi guclendirmeliyiz baskalari icin degil kendimiz icin bedenimize,zihnimize iyi bakmaliyiz. Simdi 60 kiloyum cok sukur. Biraz daha vermek istiyorum ama benim de farkli problemlerim var kilo verince hormonlarim alt ust oluyor
15 ay sonra 100 kiloyim bende var mi bir diyecgnz???? Allahım sabır verSiz de kaç kilo aldınız 4 ay sonra 79 kiloda olmak biraz fazla değil mi?
Sporcu bir insanım. Ben de kilo alıyorum. Psikiyatrik tedavi gördüğümde ilaçlar da kilo yapmıştı. Bu beni çirkin ve bakımsız yapmıyor. İnsanlık hali kilo almak/vermek. Gırtlağını tut da şişmanlama demek ofansif bir söylem benceBende ısrarla diyorum ki kilo alan insan bakımsız değildir kilolu olup da gayet güzel ve seksi kadınlar da var. Mesele bakım meselesi değil. Altın gününe giden kadın mı kaldı bizim yaşlarımızda. İnsanlar çok yediğimden değil yediğinin içeriğinden kilo alıyor daha çok.
Üzülmeyin. Kilo verilir,çatlakların bir kısmı iyileşir. İyileşmese de bu doğal birşey. Kendinizi bu yüzden kötü hissetmeyin.Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada
Cok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
15 ay sonra 100 kiloyim bende var mi bir diyecgnz???? Allahım sabır ver
Bimden alışveriş yapanlar biliyor ki şekerlemelerinin genelinde hala glikoz şurubu kullanılıyor. A101 ve şokun da kendi markaları olan şekerleme ürünlerinde kullanılıyor zaten bu sadece bi örnek kodlama ile yazılan içeriklerin hepsi kimyasal.Şu an firmalar glikoz şurubu değil şeker pancarı kullandıklarını vurgulayan kocaman damga basıyorlar ürünlere çünkü halk artık bu ikisinin Arasındaki farkı idrak etmeye başladı. Ben de alırken özellikle şeker pancarı kullanılmıştır yazan ürünleri almaya özen gösteriyorum artık
Kesinlikle katılıyorum. İnsanın zoruna giden şu kilo almayanlar herşeyi rahatlıkla tükettiği halde almıyor ama bize yemeyin diye ahkam kesiyor. Ne yiyip yemeyeceğimizi de şekilcilere soracağız sanki. Bide kilolu insan çirkin ve bakımsız algısı var. Kadın kadını anlamadıktan sonra erkeğe bişey anlatmamız mümkün değil.Sporcu bir insanım. Ben de kilo alıyorum. Psikiyatrik tedavi gördüğümde ilaçlar da kilo yapmıştı. Bu beni çirkin ve bakımsız yapmıyor. İnsanlık hali kilo almak/vermek. Gırtlağını tut da şişmanlama demek ofansif bir söylem bence
Size kilom fazla mi diye sormuş mu peki hayır o zaman yorumunuzunda hiç önemi yokevet çok olduğunu düşünüyorum. Bir sürü kadının da doğumun arkasına saklanıp saldığını düşünüyorum. Ben de doğum yaptım 5 ay sonra hamile kaldığım kilomun da altındaydım, yaklaşık 25 kilo verdim. Doğumun ertesi günü normal bi insandan zaten 7-8 kilo gidiyor. Bu kimin ne dediğinden önce kendine saygıyla ilgili bi konu zaten.Konu sahibinin eşinin yaptığı zaten tartışılmaz ama kendine saygı denen de bişey var. Bu hem sağlık hem kendine saygı açısından bence kabul edilemez bi durum, benim fikrim de böyle beğenmeyin yani hiç önemi yok. Ayrıca kendi fikrimi söylemek için sizden izin alacak da değilim, bana değil kilolarınız yüzünden size saldıran insanlardan çıkarın sinirinizi, kilolarınızla mutluluklar.
Size yorumum sence önemli mi diye sorduğumu hatırlayamıyorum. Dediğiniz gibi kendi işinize bakmak en güzeli ama bu kadar işsizken zor oluyor sanırım sizin için, siz de haklısınız.Size kilom fazla mi diye sormuş mu peki hayır o zaman yorumunuzunda hiç önemi yoksiz kilonuzu verin kendi kilonuzla ilgilenin
Etrafımda böyle birisi vardı. Ben bir ara fast food u hayatımdan çıkarma gibi radikal bir karar aldım. Antidepresandan aldığım kiloları geri verebilmek ve sağlıklı beslenmekti amacım. İşe yaradı da 68 den 58 e düştüm. Haftada 500gr-1kg veriyordum. Ama 58 de sabitlendi kilom. Onun yerine kaslanmaya başladım.Kesinlikle katılıyorum. İnsanın zoruna giden şu kilo almayanlar herşeyi rahatlıkla tükettiği halde almıyor ama bize yemeyin diye ahkam kesiyor. Ne yiyip yemeyeceğimizi de şekilcilere soracağız sanki. Bide kilolu insan çirkin ve bakımsız algısı var. Kadın kadını anlamadıktan sonra erkeğe bişey anlatmamız mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?