Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Okuzleeer.Benim esim de ayni meradan. Pcosum var donem donem kilo aliyorum veriyorum. En son 67 lere kadar ciktigim donemde esim guya saka yollu takiliyordu kilomla ilgili. Bir keresinde telefon gorusmemizde annesi bana, o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap gibi laflar bile etti. Esim kel biraz keske ben de kel erkeklerden hoslanmam ama nasip deseydim icimde kaldi dusuncesiz, patavatsiz insanlar hep var hep olacak kendimizi guclendirmeliyiz baskalari icin degil kendimiz icin bedenimize,zihnimize iyi bakmaliyiz. Simdi 60 kiloyum cok sukur. Biraz daha vermek istiyorum ama benim de farkli problemlerim var kilo verince hormonlarim alt ust oluyor

Aynı şekilde bende de dirençli bir pcos var insülin direncide tavan yapıyor şeker ilacı içiyorum ama pekte bi faydası olmadı. Benimde (öküz) kocam sürekli dalga geçiyodu. tanıştığımızda 58 kiloydum şuan 68 kiloyum evlendiğimizden bu yana dalga geçer tosun der vs.. Ben de onla dalga geçiyorum ağzıma ne gelirse söylüyorum valla. Artık ağzını açmıyor arada ima da bulunuyo. korkuyor çünkü onun eksiklerini sayacağımdan... Utanmaz eş aileside onun gibi imalarda bulunuyorlar. Kızıma söylüyorum gelinim sen anla misalii... ben de cevaplarını veriorum Ağır Yaşamlar programına katılıcam hedefim o diyorum susuyolar

Siz üzülmeyin hatta o daha kilo konusunu açmadan sürekli hergün onun eksiklerini sayın..
Örn; Ağzın kokuyor dişlerini fırçalasana, ter kokuyorsun git parfüm sıksana, o ne göbek öyle erkek halinle hamile mi kaldın gibi bir ton dalga geç emin ol bu sefer onlar komplekse giriyor

Eşin saç ektirsin, öyle ver kilonu.

Çok üzüldüm. Hele henüz yeni bir anne olarak bu psikolojik şiddete maruz kalmanıza çok daha fazla üzüldüm. Kilolu kadınlardan hoşlanmıyor ne demek siz "kilolu kadınlardan biri" değil, onun hayat arkadaşısınız. Bir evladınız olması için tabiri caizse vücudunuzu imara açmış bir annesiniz. Eşinizin yaptığı terbiyesizlik lütfen önemsememeye çalışın. Siz de kendisiyle muhatap olmayın, sevginizi çocuğunuza gösterin ve kendinizi çok sevin bunu da ona göstermekten çekinmeyin

Sporcu bir insanım. Ben de kilo alıyorum. Psikiyatrik tedavi gördüğümde ilaçlar da kilo yapmıştı. Bu beni çirkin ve bakımsız yapmıyor. İnsanlık hali kilo almak/vermek. Gırtlağını tut da şişmanlama demek ofansif bir söylem bence

Annem bilse ben seni bu hakaretleri duy diye mi okuttum vs diye soze baslardi.Eb berbat olan sey de kimseye anlatamamk bebek var diye caresiz hissediyorum . Başımda catliyor bu arada
Üzülmeyin. Kilo verilir,çatlakların bir kısmı iyileşir. İyileşmese de bu doğal birşey. Kendinizi bu yüzden kötü hissetmeyin.

Hiç stres yapmayın metabolizma için hiç iyi değil vermenizi zorlaştırır hele ki şu pandemi döneminde sebze meyveye ağırlık verin ağır diyetlerden uzak durun bağışıklığinizi güçlü tutun.Tavsiyem ekmekte tam buğday günde iki dilim hakkınız olsun sabah bir akşam bir dilim veya sabah yiyip akşam isterseniz hiç ekmek yemezsiniz kendi durumunuza göre.Sekeri tamamen terkedin.Aksam 7 den ertesi gün 10 a kadar hiç bir şey yiyip içmeyin günde 2.5 litre surahiye şu koyun içinde limon elma zencefil vs istediğiniz şeyleri koyun bir şey koymazsaniz içine karbonat atın bir çay kaşığı suyun ph sini yükseltir kilo vermeye ödem atmanıza yardımcı olur ben bu şekilde iki ay devam ettim tatlı şeker 0 ekmek iki dilim üç bile olur ama akşam yedide yemeği tamamen keserek 8 kilo verdim esin için değil kendin için yap kendine güven

Şükür edip esim sağ salim kurtuldu bana bir bebek verdi diyeceğine neler söylemiş.. hayret bişey ya ne biçim bir zihniyette bu erkekler
Hiç takmayın kafanıza emzirme surecindeyseniz diyet falan da yapmayın sizi beğenen böyle beğensin

Kilo bir çok şeyi etkiliyor haliyle görünüşü ve cinsel ilişkiyi de eşiniz yanlış dille dile getirmiş evet ama sizde keşke aynı yanlışı yapmasanız. Bazen insanlar düşüncesini nasıl dile getireceğini bilemiyor sizi böyle şe gaza getireceğini sanmış olabilir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız her konuda sizi aşağılayan biri ise birlikte olmanızın anlamı yok zaten ama sadece bu konuda böyle ise kendince sizi diyet yapmaya ittiğini sanıyordur. Sizin zayıflamak için çabaladığınızı görünce susacaktır.

öff siz ne diyorsunuz ya! önce bir doğurun hem de sezaryenle. bakın bakalım o göbek kolay gidiyor mu?
size bir atasözü hatırlatayım, çok da severim.
Kızı kızken görme, gelinken gör; gelinken görme, beşik ardında gör.
siz de hamilesiniz, umarım anlatabilmişimdir.
biz de anamızdan kapı cakcakı gibi memelerle doğmadık dimi.

sevgili konu sahibi üzmeyin kendinizi gayet de güzel toparlanacaksınız. henüz çok erken. şimdi bebeğinize odaklanın. ben de sezaryenle doğum yaptım, sadece göbeğimin toparlanması bile bir seneyi bulmuştu. bunlar normal süreç ve geçecek.
kocanız düşüncesiz diye bebeğinizin bu güzel günlerini üzülerek geçirmeyin. şimdi eviniz mis gibi bebek kokuyordur, keyfini çıkarın.

15 ay sonra 100 kiloyim bende var mi bir diyecgnz???? Allahım sabır ver

evet çok olduğunu düşünüyorum. Bir sürü kadının da doğumun arkasına saklanıp saldığını düşünüyorum. Ben de doğum yaptım 5 ay sonra hamile kaldığım kilomun da altındaydım, yaklaşık 25 kilo verdim. Doğumun ertesi günü normal bi insandan zaten 7-8 kilo gidiyor. Bu kimin ne dediğinden önce kendine saygıyla ilgili bi konu zaten.Konu sahibinin eşinin yaptığı zaten tartışılmaz ama kendine saygı denen de bişey var. Bu hem sağlık hem kendine saygı açısından bence kabul edilemez bi durum, benim fikrim de böyle beğenmeyin yani hiç önemi yok. Ayrıca kendi fikrimi söylemek için sizden izin alacak da değilim, bana değil kilolarınız yüzünden size saldıran insanlardan çıkarın sinirinizi, kilolarınızla mutluluklar.

Bimden alışveriş yapanlar biliyor ki şekerlemelerinin genelinde hala glikoz şurubu kullanılıyor. A101 ve şokun da kendi markaları olan şekerleme ürünlerinde kullanılıyor zaten bu sadece bi örnek kodlama ile yazılan içeriklerin hepsi kimyasal.

Kesinlikle katılıyorum. İnsanın zoruna giden şu kilo almayanlar herşeyi rahatlıkla tükettiği halde almıyor ama bize yemeyin diye ahkam kesiyor. Ne yiyip yemeyeceğimizi de şekilcilere soracağız sanki. Bide kilolu insan çirkin ve bakımsız algısı var. Kadın kadını anlamadıktan sonra erkeğe bişey anlatmamız mümkün değil.

Size kilom fazla mi diye sormuş mu peki hayır o zaman yorumunuzunda hiç önemi yok siz kilonuzu verin kendi kilonuzla ilgilenin

Size kilom fazla mi diye sormuş mu peki hayır o zaman yorumunuzunda hiç önemi yok siz kilonuzu verin kendi kilonuzla ilgilenin
Size yorumum sence önemli mi diye sorduğumu hatırlayamıyorum. Dediğiniz gibi kendi işinize bakmak en güzeli ama bu kadar işsizken zor oluyor sanırım sizin için, siz de haklısınız.

Etrafımda böyle birisi vardı. Ben bir ara fast food u hayatımdan çıkarma gibi radikal bir karar aldım. Antidepresandan aldığım kiloları geri verebilmek ve sağlıklı beslenmekti amacım. İşe yaradı da 68 den 58 e düştüm. Haftada 500gr-1kg veriyordum. Ama 58 de sabitlendi kilom. Onun yerine kaslanmaya başladım.
Şimdi gelgelelim "etrafımdaki böyle birisine". O milletin içinde "fastfood yemediğin halde nasıl yavaş kilo veriyorsun,ben hiç 60 kiloyu görmedim yaa, ekmeği kessen verirsin aslında yhaa" tarzı söylemler kullanan bir insandı.
Yani demek istediğim o ki;insanların hayatında "öylesine konuşan birisi" hep oldu hep olacak. O benden daha zayıftı ama sigara içiyor,hazır yemek yiyor,sporla arası yoktu. Ama ne hikmetse kilosu çok olan daha sağlıksız gibi bir algı var. Ama yanlış bu

Senın o koca ayı’nın önde gıdenı nasıl uyuz oldum allah Bılır tıpsızın tekıdır bosver takma bende dogumdan sonra 75/76 kıloda kaldım 58 tım oncesı 5 sene vermedım sonra dıyet sporla eskı kıloma ındım ne var bunda hep fıt zayıf olmak zorundamıyız bu dayatmadan nefret edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…