Kocana öküz diyesim geldi direkSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Doğumda 12 kilo aldm ve 7. Gün 10 kilo gtmsti. Size düşmemiş burda kim.nenkadar kilo alms saygiymsevet çok olduğunu düşünüyorum. Bir sürü kadının da doğumun arkasına saklanıp saldığını düşünüyorum. Ben de doğum yaptım 5 ay sonra hamile kaldığım kilomun da altındaydım, yaklaşık 25 kilo verdim. Doğumun ertesi günü normal bi insandan zaten 7-8 kilo gidiyor. Bu kimin ne dediğinden önce kendine saygıyla ilgili bi konu zaten.Konu sahibinin eşinin yaptığı zaten tartışılmaz ama kendine saygı denen de bişey var. Bu hem sağlık hem kendine saygı açısından bence kabul edilemez bi durum, benim fikrim de böyle beğenmeyin yani hiç önemi yok. Ayrıca kendi fikrimi söylemek için sizden izin alacak da değilim, bana değil kilolarınız yüzünden size saldıran insanlardan çıkarın sinirinizi, kilolarınızla mutluluklar.
Iste ben 5 ayda su kadar verdim diye Sözde öz saygısı var ya ondan konuşuyor.Size kilom fazla mi diye sormuş mu peki hayır o zaman yorumunuzunda hiç önemi yoksiz kilonuzu verin kendi kilonuzla ilgilenin
Allah akıl.versin gerisini siz halledersnzSize yorumum sence önemli mi diye sorduğumu hatırlayamıyorum. Dediğiniz gibi kendi işinize bakmak en güzeli ama bu kadar işsizken zor oluyor sanırım sizin için, siz de haklısınız.
Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum
Sunlara ragmen onu kırdın dıye aglaman sence gerekli mi?
Esin tam bir cop tenekesi cunku.
Sen takma seni sevmeyen kaybeder bir çocuğun var böyle şeyler için kendini üzme cocgunla mutlu ol erkekler hiçbir şeyden memnun kalmazlar kendi haline bırak zayıf olsan cilizgibisin diyolar kilolu isen obez oldun diyolar bu zamanın insanları sukretmeyi bilmiyorlar Rabbim ıslah etsn inşallah düzelirKonu sahibinin konusuna, onu tenzih ederek kilolu insan sevmiyorum demek çok mu gerekli gerçekten?
Enteresan.
Oglumu dogurduktan 3 ay sonra resim cekildik esimle igrenc igrenc gülerek 4 cocuk annesi gibi cikmissin dedi resimleri yirttim para eşime girdi yandi ici ama giki cikmadi kilo diyet baslamadim yalan yok depresyondan dahada aldim baktim 106 kilo olmusum dedim ben ne yapiyorum bunun sonu yok aldikca alacam başladım tamamen kendim icin kilo vermeye gitti uctu kilolar bir amac olunca insan basariyor gercekten simdi ben onla dalga geciyorum o bana tek bir taş atti bin taş yiyorSuan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Kalp kirmayin yahu ne var ego yeri degil burasi kilo almak herkesin basina gelir gayet dogaldir terslemek kirmak cok ayipistedigim yerde soyleyebilirim, sizin bana bu cevabi verme hakkiniz oldugu gibi...
Bu tür insanlar egolarini tatmin edici konu bulduklari zaman atlarlar kendisi normal yasaminda zayifligin güzellik oldugunu zannediyor yapacak birsey yok benim annem etli butlu hürrem gibi kadindi babam 5 sene pesinden kosmus kiymetini bilememis kadin sinirinden bir deri bir kemik kaldi simdi iyi gene ama evlenmeden onceki hali evlendikten sonraki hali cok farklu erkek milletinin kolesi olmak bu da bir tur onlar istiyor sisiyoruz onlar istiyor zayifliyoruz hadi ordan valla herkes kendini nasil mutlu hissediyorsa oyle olsun benim bir bakicim vardi kreisten cok tombisti yuregide pamuk gibiydiKarar vermedim bir soru sordum sadece.
Kocasından kilosu yüzünden hakaret vari sözler duymuş, 4 ay önce doğum yapmış bir kadının konusuna, kilolu insan sevmiyorum demenizin mantıklı bir savunması olamaz zaten de neyse.
Arkadaş kilo almayayım diye yemek yemeyi unutunca beynini aklını yemiş olacak zaar ki bunu idrak edememiş. Beyin yenmez kardeş dokanırBu kendine bakmamak değil insanların yediği içtiği gıdaların obeziteye sebep olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamazsınız herhalde. Bunda 50 yıl önce obez insan varmıydı onca şey yemesine rağmen? Sizin bünyeniz obeziteye müsait değildir kilo almazsınız ama azıcık yese bile bunu kiloya çeviren hastalıklı bünyeler var. He bu arada obezite bakımsızlıktan olsaydı diyetisyen doktorları olmazdı hastanelerde. Bu bi hastalık önce bunu öğrenin.
Iste ben 5 ayda su kadar verdim diye Sözde öz saygısı var ya ondan konuşuyor.
Akıl ver allah'ım diyorum
Mesajlarınızı şikayet ettim, bilginize.Allah akıl.versin gerisini siz halledersnz
Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Bu topikte banlanan bir tek siz misiniz bir kontrol edin derim, ayrıca ben şikayet raporlarına bakarım, 21 sayfa kim ne yazmış kontrol etmem mümkün değil, şikayet et butonuna basmıyorsanız benden kuralları uygulamamı da bekleyemezsiniz zira sitede yalnızca BDV yok, bir tek bu topik de yok.Mune abla hadi ben burda kilolu insanlarin kalbini kirdim banlandim peki benim goruslerime beyinsiz vs gibi yorum yapanlar ban haketmedi mi? Ustelik ben hakaret etmeden gorusumu yazdim o kdar ustume gelindi banlanan ben oldum biraz adaletli olun
Yahu sunu bir anlayin herkes sizin gibi iradeli olmayabilir,psikolojik sikintilari olabilir,mental olarak güçsüz olabilir.,duygusal açlık yasiyor olabilir,olabilir de olabilir.Bi tamam ama.Belki de kendini kilolu seviyor ama cevre baskisi yuzunden (tipki sizin yaptiginiz gibi) kilo verme zorunlulugu hissediyor ve ters tepiyor..O zaman sikayet etmeyeceklermis,vay ultimatoma bak.Size ne hem sikayet ederler,hem uzulurler hem de 150 kilo olurlar.Rahat birakin bir insanlari.Kaliba sokmayin.Ayrica yine ayni fikirdeyim kadinlar her zaman biseylerin arkasina saklaniyor sonra da sikayet ediyor. Benim annemde troid hastasi ama 55 kilo kadin demekki bahanelere siginmazsak oluyor. Herkes zayif fit olmak zorunda degil bu bir baskasini ilgilendirmez ama o zaman sikayet etmeyecekler ve eslerin birbirine karsi sorumlu oldugunu dusunuyorum herkes yanina yakistirdigi cekici buldugu bi esi olsun ister. 3 gundur istedikleri gibi bana hakaret edenlere bi koz daha veriyim buna da yazsinlar beyin yok diye kendi beyinleri cok gelismis ya en iyisini bilirler...
Erkeklerin hepsi bakımlı ve fit mi?Ayrica yine ayni fikirdeyim kadinlar her zaman biseylerin arkasina saklaniyor sonra da sikayet ediyor. Benim annemde troid hastasi ama 55 kilo kadin demekki bahanelere siginmazsak oluyor. Herkes zayif fit olmak zorunda degil bu bir baskasini ilgilendirmez ama o zaman sikayet etmeyecekler ve eslerin birbirine karsi sorumlu oldugunu dusunuyorum herkes yanina yakistirdigi cekici buldugu bi esi olsun ister. 3 gundur istedikleri gibi bana hakaret edenlere bi koz daha veriyim buna da yazsinlar beyin yok diye kendi beyinleri cok gelismis ya en iyisini bilirler...
Aynennnn katiliyorum kaliplastirmislar her şeyi yeter ya bu zayif sacmaligi iradesizmislerde lafontenden masallar insanlar neler yasiyor bilmeden etmedenYahu sunu bir anlayin herkes sizin gibi iradeli olmayabilir,psikolojik sikintilari olabilir,mental olarak güçsüz olabilir.,duygusal açlık yasiyor olabilir,olabilir de olabilir.Bi tamam ama.Belki de kendini kilolu seviyor ama cevre baskisi yuzunden (tipki sizin yaptiginiz gibi) kilo verme zorunlulugu hissediyor ve ters tepiyor..O zaman sikayet etmeyeceklermis,vay ultimatoma bak.Size ne hem sikayet ederler,hem uzulurler hem de 150 kilo olurlar.Rahat birakin bir insanlari.Kaliba sokmayin.
Güzellik dis görünüs bunlar bos esinle konusup ayni seylerden ayni muhabbetlerden zevk aliyorsan karsilikli sevgi saygi var ise o evlilik saglamdir guzelim cirkinim yakisikliyiim gecici ayol gecici bu tugce hanim bir anlasa ..Erkeklerin hepsi bakımlı ve fit mi?
Kiloyu bir kenara koyalım, herkes yanına yakışan bir eşi olsun istiyor madem erkeklerin saçı döküldüğünde, kadınların yüzü kırıştığında boşanıp çekici olanlara mı yönelecek insanlar?
Şekilcilik hep yanılır, sağlık için kilo vermek gerekir, bunda herkes hemfikirdir, çünkü fazla kilo birçok hastalığa sebep olur ama eşin yanında çekici görünmek diye bakarsak olaya çoğumuzun boşanması gerekiyor.
Bu arada doğuma kadar öyle bir kilo aldım ki futbol topu yanımda halt etmiş, 1 ay sonunda bir gram kilo fazlalığım yoktu, hepsini vermiştim hala kilolu bir kadın değilim, evlendiğimde 39 kiloydum 2 ay sonra da hamile kalmıştım, doğum sonrası 40 kiloydum, sezaryenle doğum yaptım karnımda da çatlak yok lakin herkesin vücudu aynı değil, metabolizması da aynı işlemiyor, bir oturuşta 1 ekmeği kıvırır yerim kilo yapmaz fakat annem 1 dilim ekmek yesin kilo alır, şu an obez ne yazık ki ve artık istese de hareketleri kısıtlı olduğundan veremiyor, aynı aileden 2 kadınız ama metabolizmalarımız farklı işliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?