Eşim kızkardeşinin durumuna çok üzülüyormuş. Ben de üzüntüsünü rahat yaşasın diye....

oguzboyu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
213
48
18
35
Şırnak
odamızı tamamen ayırdım.

Daha önce konu açmıştım eşim kızkardeşi için 20bintl kredi çekmiş ama olaya hemen engel olmuştuk k. pederimle.
Dün eşim balkonda fısır fısır annesi ile konuşuyordu.
Diyor ki: Anne aklım bacım da ama ne yapayım o da benim çocuklarımın annesi. Keşke elimde olsa verebilsem ama yine bakacağım durumlara artık ne kadar verebilirsem onu kabul edecek. ....

Arkadaşlar vallahi isteyerek dinlemedim konuşmalarını. Oğlumu uyutuyordum eşimin telefonu çaldı çocuk irkildi ben de '' konuştuktan sonra telefonunun sesini kapatır mısın başka arayan olduğunda çocuklar uyanmasın, diyecektim. Neyse olan oldu ve ben konuşmalarını önce istemeyerek sonra gayette isteyerek dinledim.

Ve artık gözümde sıfırın altına düştü.

Ohhhhh beeee. Zaten 6 yıldır çocuklarımla uyuyordum şimdi yeniden onlara sarılarak uyumak daha mutluluk verici. Hem geceleri çocuklarım korkmamış oluyorlar hem de bana sadece benim sevgim karşılığında sarılıp uyuyan 2 tane masum var yatağımda.

Eşinize bu şekilde ceza kesmenizi doğru bulmadım.
Çözüme ulaşacak mı hayır.
Adam yine bulup buluşturup gönderecek.
Belki de gizlice gönderdi.
Bence önce aranızdaki iletişim sorununu halledin...

Son düzenleme:
Hiç yapmadığım şeyleri yaptım. Maaş ve kredi kartının yerini değiştirdim daha doğrusu sakladım. Sorarsa '' artık sana güvenmiyorum'' diyeceğim. Damatlarına villalarının dekorasyonu için maddi yardımda bulunacak adamın memurluktan gelecek paraya ihtiyacı olmaz değil mi?

İnanamıyorum ya inanamıyorum...Nasıl bu kadar, yani sıfat bulamıyorum, nasıl böyle olabilir? Daha yeni halletmiştiniz. Boşa mı konuşuyosunuz uğraşıyosunuz. Hop en başa dönüyo adam

Eşinize bu şekilde ceza kesmenizi doğru bulmadım.
Çözüme ulaşacak mı hayır.
Adam yine bulup buluşturup gönderecek.
Belki de gizlice gönderdi.
Bence önce aranızdaki iletişim sorununu halledin...
Sorunumuzu çözmek istemiyorum artık. Bana ne. Artık sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum. Bu evliliği artık devam bile ettirmek istemiyorum. Soğudum çünkü.

önceki konunuzu biliyoru.ayrıca orda ne kadar akıllı bi bayan olduğunuzuda söylemiştik hayran kalmıştık yönteminize.ama eşiniz akıllanmamış demekki peki söyledinizmi eşiniz duyduğunuzu.birde aklıma şu geldi annesimi kızı için istiyorki eşiniz öyle konuşmuş.valla ne yapsanız haklısınız bu işe kesin biçözüm bulunmalı.ama şuan uyguladığnız yöntem çok etkili olmayabilir

Anladigim kadariyla , Ne yaparsaniz yapin
Esiniz kiz kardesine verecek parayi..

Vee sizde sorunu cozmek istemiyosunuz , ne diyim hakkinizda hayirli olsun.

yok artık yaaa... canım kusura bakma ama bu adama güven olmaz. insan hiç mi akıllanmaz?

İnanamıyorum ya inanamıyorum...Nasıl bu kadar, yani sıfat bulamıyorum, nasıl böyle olabilir? Daha yeni halletmiştiniz. Boşa mı konuşuyosunuz uğraşıyosunuz. Hop en başa dönüyo adam

Bir erkekte karakter olacak. Olmazsa olmuyor işte. Ben çocuklarımız için elimden geleni yapayım Türkiyenin bir ucunda tek başına 2 çocuk büyüteyim mükafatını damat ferit ve histerik görümce alsın.
Ben de bilirdim eşim doğu görevini bitirene kadar ailemin yaşadığı şehirde kalmayı ama ben çocuklar babalarını ayda 1 de olsa görebilsinler diye katlandım zorluklara.

Ama artık hayır benden buraya kadar.

Söyledim tabi ki. Yatak odasına yatmaya gelmişti ben de '' kusura bakma dekorsayonu henüz bitiremedik dur abimi arayayım onu bir 20bin tlcik dolandırayımda sonra yatak odamızda musmutlu olalım'' dedim.
Annesi, kız kardeşinden dertlenmişte bizimki de geçiştirmek için öyle konuşmuş.
--- eeee artık ne yapacaksın. Parasız olmaz. Bu odanın dekorasyonu için 20bintlcik dekorasyon olmazsa olmaz. ayağını çekermisin kapıyı kapatacağım dedim kapatır kapatmazda şak diye kapıyı içerden kilitledim.

veeeee içerden onun duyacağı şekilde _ ne olur ne olmaaaz yatak odasında değerli eşyalarım var. dedim.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Kv ve görümceniz benimkilere cok benzer...Offf offf nedir bu gelinlerin cektigi...Eslerde hem kendilerini hem bizi sıkıyorlar....
Sizinkide cok garip dekorasyon için sizi ve cocuklarınızı zorda bırakmasıda cok kötü.Bu erkekler hangi kafada cok merak ediyorum!!!!!

daha önceki konunun sonunda bir arkadaş demişti, ' e bunu hallettiniz ama ya sonra ne olacak ?' diye.
haklıymış.
görünen o ki sorun kayınvalide ya da görümcede değil,
doğrudan eşinizde.
ve bu sorunun çözümü imkansız görünüyor malesef.
eşiniz yola gelmeyecek.

Cevap süper olmuş....Tebrik ederim.Anlayana!!!!!

anneside işin içinde demekki ya ben bu insanları anlamıyorum çok istiyosa dertleniyosa kendisi versin parayı 20 bincik nasıl olsa.bence geri adım atmayınn çok çok çok haklısınız ben bile sinirlendim burdan. eşinizde geçiştirmek için söz veriyor sonra dönemiyor demekki.siz o çocuklar için neler yaşadınız kimse dayanamazdı koşullarınıza şimdi tam rahata ermişken rızıklarını kaptırmayın.çok istiyosa versin borcu ödeyince gelsin.siz neden kendinizden kısasınızki

Anladigim kadariyla , Ne yaparsaniz yapin
Esiniz kiz kardesine verecek parayi..

Vee sizde sorunu cozmek istemiyosunuz , ne diyim hakkinizda hayirli olsun.
Tabi ki hakkımız da hayırlısı olsun. Ama yemin ediyorum o 20bintl yi annesinin evi için harcamak istese derim ki --annesidir bakmış büyütmüş emek vermiş hakkıdır. Ama damat için kimse kusura bakmasın. öyle değil mi?

kesinlikle öyle

zaten o ev de aklı başında bir k.pederim bir de kaynım var.
Tabi ki işin içinde k.valide de var ama asıl sorun benim akıllıda. Hakikaten bu erkekler çok uyanık önce çalışan kız bul onla evlen sonra borç harç ev borcu öde. rahata erince raydan çık kendi keyfine göre hareket et. Ama yok öyle evlilik böyle değil. Ve ben böyle bir evlilik istemiyorum.

sevginiz bittiyse ayrılık en güzeli
hakkınızda hayırlısı olsunnnnn

İnan öyle zorluklar yaşadım ki artık annesinin babasının yontamadığını yontmakla uğraşamam. Yola gelmiyorsa istediği yolda tek başına gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…