Eşim kızkardeşinin durumuna çok üzülüyormuş. Ben de üzüntüsünü rahat yaşasın diye....

hİç bir kafayı yaşamıyorlar canım. İşlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar.

güven bitmiş soğukluk olmuş.bencede ayrılık vakti gelmiş insan güvenmediği biriyle mutlu olamaz.hakkınızda hayırlısı olsun.

hİç bir kafayı yaşamıyorlar canım. İşlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar.

Aynen öyle benim eşimde aynı konumda var hatta.Bugune kadar hep işine geldigi gibi davrandı.Para konusunda hep ailesi haklı....Şimdi hersey bitti,bosanmak için adım attım.Ailesi bir anda haksız ben haklı oldum.Bana aslan olan kocam benim için ölmeyi göze aldı....
Cocuk oluncada zor ama.Siz ne istedigini bilen biri gibisiniz.Hakkınızda hayırlısı...Allah yardımcınız olsun.Borclar bitip biraz nefes alınca işin içine aile girmese olmaz zaten!!!!!!

güven bitmiş soğukluk olmuş.bencede ayrılık vakti gelmiş insan güvenmediği biriyle mutlu olamaz.hakkınızda hayırlısı olsun.
Aynen dediğin gibi güvende saygıda sevgide bitti. zaten o 20bini ilk öğrendiğimde soğumuştum. Huyum kurusun ben soğuduğum bir insana ne kadar uğraşırsam uğraşayım tekrar ısınamam. Hele böyle bir durumda hiiiç uğraşamam. Annem babam beni milletin paralı hizmetçisi olayım diye dünyaya getirmedi. Yaşanacak 1 tane hayatım var ve bu insanlar için hayatımı daha fazla mahvetmeye niyetim yok.

Evet sizin konunuzu da okumuştum galiba. Sizde ev borcu ödüyordunuz galiba. Ama ben artık hakikaten yoruldum. Tam nefes alacakken bunlarla karşılaşmak çok yordu beni. Çocuklarım için ben çoooook fedakarlıklarda bulundum. Ve şuan onunla bu evde burun buruna yaşamam bile fedakarlık. Yarın --yan dairemiz kiralık oraya taşınmayı düşünsene hem çocuklara yakın olursun diyeceğim.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Özür dilerim şimdi baktım konuna seni başkasıyla karıştırmışım.

Bu arada bundan sonra çooooook dikkatli ol eşine karşı. Sakın herşeye evet diyen sen olma.

Son düzenleme:

Ben zaten evet demedigim için,şu an o baslık altında yazıyorum.Pısırık,sessiz,herseye evet demeyen oldugu için hepimizin hakkında hayırlısı.Sizde sevgide bitmiş.Sevgi olmayınca hiçbişey cekilmez zaten...Herşey rahatsız eder.

belkide öylesine annesini o an avutmak için öyle demiştir... Valla anacım sen çok kararlı dişli bir kadına benziyosun bir daha kolay kolay gizliden para yollamaya cesaret edemez gibi ama bilemedim yine de :44:... Bu arada çocuklarını yalnız büyütmüşsün evet ama bu konuyla ilgili eşine büyük bir kızgınlığın var gibi. Onun bunla ilgili yani çocukları yalnız büyütmenle ilgili bi sorumsuzluğu mu oldu?

Evli degilim ama ciddi düsündügüm bir ilişkim var.önceki konunuzu okudum ve bana gercekten de örnek oldunuz davranışınız ve tutumunuzla.çok takdir ettim sizi ve inanın o konunuzdan sonra erkek arkadaşıma şimdiden düşüncelerimi belli etmeye başladım......bazı gerekçeler sundum ne olur ne olmaz diye isimi sağlama alayım dedim.....örnek olabilecek bir kişiliksiniz davranışlarınızla....

Vay anasını böyle atar görmedim... :13:

Soğumakta haklısın...

Annesi ajitasyon yapmıştır muhakkak ama bu da --o çocuklarımın annesi, artık ne kadar bulabilirsem kabul edecek-- diyeceğine,
--anne kusura bakma kardeşimin maaşı var villası var arabası var evi var-- bak biz 1 ev sahibi olabilmek ben dağda bayırda gezerken eşim 2 çocukla tek başına doğuda ne günler geçirdi ben çocuklarımın rızkını damada veremem-- diyebilirdi.
Yok yok ben evin tavanından çocukların üzerine kene dökülürken sabahlara kadar uyumazdım sonra kendim bir ev buldum boyadım ettim eşyalarımı taşıdım. Hayatım en zor günlerinde annem yani kendi ailem haricinde kimse yoktu yanımda ve şimdi de olmayıversinler çok koymaz bana artık.

Teşekkür ederim canım. Sen bu forumda yazılanları iyi oku. Evlenmeden önce çoook iyi bir gözlemci ol. Sakın yaş tahtaya basma. Fedakarlıkların da olsun ama bu fedakarlıkların seni üzecek yoracak hayattan soğutacak şekilde olmasın.

Ben de eşime en başta söylemiştim. -- insanlardan çok çabuk soğuduğumu, fedakarlıklarda bulunabileceğimi ama karşı taraf fedakarlıkta bulunmazsa son noktayı koyan olacağımı vb. şeyleri.
Sosyal arkadaşlıklarımda da böyleyimdir. fedakarlıkta bulunurum yardım etmeyi severim mutlu olurum ama enayi yerine konmak bambaşka bir olay.

Öteki konunuzda da gerçekten çok üzülmüştüm....yeni mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum ideallerim var ailesi beni doğru düzgün tanımadan gelinimiz diye benimsediler başya çok garibime gidiyordu ama beynimde resmen bi ışık çaktınız...aklıma olur olmadık şeyler geldi,benim sevgilimde eşiniz gibi çok iyi niyetlidir cebindeki harçlıgı son kuruşuna kadar kardeşlerine düşünmeden verir.....tabiki harçlıkla 20 bin lirayı kıyaslamıyorum inanın eşinizin bir an önce aklını başına devşirmesi ve sizi üzmemesi için dua ediyorum....

Sizin eşinizi bir temiz dövmek lazım

İnsanlar neden hatalarından hiç ders almazlar arkadaş, anlamıyorum ya ben.

Allah kolaylıklar versin, umarım üzülmeden, istediğiniz şekilde sonuçlandırırsınız sorununuzu.

Harçlık başka bir şey. Çalışıyorsan maaşın varsa, kardeşin harçlık istemişse verirsin. Ama bu bambaşka bir şey. Ayrıca arkadaşının ailesini henüz tanımıyorsun. Ön yargılı olma. Ama iyi bir gözlemci ol. Evleneceğin insan eğlenmesinide bilsin tutumlu olmasınıda. Lakin şunu sakın yapma. Onunla bir yemeğe çıktığınızda bir kafe de oturduğunuzda sakın elini cebine atma. Ben her zaman kendi hesabımı kendim ödemişimdir işte bak ne oldu. : )

Amin canım.

Koskoca adam böyle saçma sapan bir hata yapar mı benim kafam bunu almıyor. Nasılsa ben çalışıyorum o da istediği gibi dağıtacak işte. Ama olmadı maalesef eşi enayi olduğunun farkına vardı.

bu ne arsız bı aıle yaaaa.. hadı esınızı gectım , kv ve gorumcede halaaaaa para ıcın tırmalıyolar ya..onca seyden sonra hıcbısey olmamıs gıbı o gorumce o parayı nası alır, kv hala nası oglunu doldurur, sizi hiçe sayıyolar aılecek,yangına körukle gıdıyomus gıbı olmasın ama , sankı sız o aılenın bı bıreyı deılsınız, sızın emegınızın ustune plan yapıolar resmen ve sıze bısey soran yok

eşinize ayrıca cok guzel laf sokuyosunuz,tam yerınde yanı ama hıcmı bozulmuyo alınmıyo vazgecmıyo o da...
wala esınızle bu ış olmayacak , kple konusup kvyi susturmasını saglayın bence..kvyle kp ugrassın , sız de eşinizle..
en zorlu pay size dustu gercı

bu arada 'verebılecegım kdr verırım' tarzı bısey soylemıs ya eşiniz, ozmn anladgm kadrıyla kredı cekmeyecek 3 5 kurus biriktrdıgınz paralardanmı vermek nıyetı acaba? :26: olaydan sonra gorumceyle hıc konusmadınzmı bi düşsene yakamızdan desenız...

Zaten hata bir kere yapılır. Eşiniz resmen sınırlarını zorluyor Hani kimi aile içerisinde bu yaptığını takmayacak eşler olabilir elbette ama sizin duruşunuz ortada sonuç olarak, insan biraz karısının tavrını da dikkate alarak davranır.

Zararın neresinden dönülse kardır, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende kendi hesabımı kendim öderim çünkü babam beni böyle yetiştirdi ....aslında pek ön yargı denemez ailesini tanımıyorum ama onun anlatmasıyla biraz fikir edindim...dügün mevzusu geçmiş bi aksam ve babası ben kredi çekip öyle karşılarim masrafları demiş sevgilimde bana o kredi bizim üstümüze kalır %100 eminim daha araba ıcin çektiği krediyi bile zor ödüyor dedei..... ve çalışmaya başlada borçlar için yardım et diyormuş babası.....

Düğünúmüzü kendimiz yaparız baban kendi borçlarını ödesin ben zaten bişey beklemiyorum dedim kapattım konuyu...ama daha kendi babam memur olunca benim ne kadar maaş alacağımı hesap etmezken sevgilimin babasi aylik gelir tablosu cıkarmıs bize....ben bu düşünce yüzünden önyargilıyım sanırım....

Allah size ve çocuklarınıza yardım etsin...inşallah herşey gönlünüzce olur...inşallah yubanız yıkılmaz hizurunuz bozulmazda eşıniz yaptıklarının farkına varır...belliki çok ama çooooooook fazla iyi niyetli birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…