Eşim kızkardeşinin durumuna çok üzülüyormuş. Ben de üzüntüsünü rahat yaşasın diye....

Siz olayi yine kayinpederinize tasiyin bence. Alsin oglunu karsisina hayatta neyin oncelikli olduguna dair bir konusma yapsin. Babamda ayni esiniz gibiydi. Rahmetli iyi niyetliydi, o zamanlar kizmazdim ama kendi cocugum olduktan sonra bunu bize nasil yapabilmis diye arkasindan soylendigim cok oluyor. Hakkinizda hayirlisi.

Oyle tabiki cok haklisin bu konuda , kim olsa ayni seyi
Soyler .. sonucta sizinde cocuklariniz var cocuklarin riskini
Oyle baskasina vermek insanin zoruna gider ...
baskasi diyorum damat icin diyorum kiz kardesi icin degil
Ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim.....

canım var ya senin kocanı ıslak odunla dövmek lazım daha kaç gün oldu diğer konu nihayete ereli, demek ki ermemiş te Allahım Yarabbim sabır ver

madem parası fazla geliyo boşayacaksın nafakasını yiyeceksin böyle adamın, aynı evin içinde para hesabı yapacağına nafaka çat diye yatar hesabına

Arkadaşa katılıyorum. Kayınpederinizle sakince bu meseleyi konuşun bence. Bu şekilde devam etmeyeceğini söyleyin. İlk konuşmanızda bir daha böyle yaparsa falan gibi bir şey demiş miydi hatırlayamadım kayınpederiniz ama bence de gene onunla konuşun. Bir sonrakinde olayı kendi aileme taşırım diyin isterseniz.

Bir de ne olur ne olmaz hesaplarını kontrol edin. Belki başka bir bankadan kredi falan çeker. Her ay düzenli oraya yatan bir para olursa farkedilir. Allah yardımcınız olsun.

size çok koymaz ama çocuklarınıza ?

ben kesinlikle haksızsınız demiyorum yanlış anlamayın lütfen..kendime de bir çıkar yol arıyorum..

size çok koymaz ama çocuklarınıza ?

ben kesinlikle haksızsınız demiyorum yanlış anlamayın lütfen..kendime de bir çıkar yol arıyorum..

hayat her zaman çocukların yörüngesinde yaşanmaz, ayrıca zamanı gelince onlar kendi yollarına gidecek

Eski konunuzu biliyorum
Demek ki sana tamam diyo ama içi içini yiyo yine de can atıyo kardeşi için
Aç açıkta değiller, hatta durumları gayet iyi dubleks almışlardı
Eşin bi tuhaf ama zorla olmaz, demek ki senden gizli yine yardım edecek

Siz de odalarınızı ayırmışsınız ama bu çözüm mü ?
Ne kadar böyle sürer ki..

Yarın memlekete gideceğim çocuklarla. Evin tapusunu annemin üzerine yapacağım. Hiçte söylemeyeceğim benim uzuna.

çok ama çok mantıklı bir davranış olur

bu yazdığınızı eşinize de bu şekilde söyleyin bence annenize gitmeden önce..siz yokken biraz oturup düşünsün..

Sorunumuzu çözmek istemiyorum artık. Bana ne. Artık sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum. Bu evliliği artık devam bile ettirmek istemiyorum. Soğudum çünkü.

Valla ne yapsanız haklısınız ..Eşinize pes diyorum bu kadar olmaz ...Evlatlarını,eşini düşünsün bacısı yerine ..

hayat her zaman çocukların yörüngesinde yaşanmaz, ayrıca zamanı gelince onlar kendi yollarına gidecek

Harfi harfine size katılıyorum ..Hayat her zaman çocukların yörüngesinde yaşanmaz .Bizler çocuklarımıza örnek oluyoruz ..Bunu gören kız çocuğumuz ilerde aynı sıkıntıyı mı yaşasın annesinden bunu mu öğrensin yani ? Yok öyle her şey çocuklarım için falan filan ...Cesareti olmayan kadınların sığınağı olmamalı çocuklar..

Allah bağışlarsa bende anne adayıyım ama bu konuda görüşlerim değişmedi önce ben mutlu olucam ki çocuklarımıda mutlu edeyim bide çocuklar bizden akıllı ve hisli aynı evde ol ayrı yat sürekli surat as birbirine bağır çağır ee çocuğum için katlanıyorum, benim annemde bunu yaptıda ordan biliyorum sayesinde 9 sene flörtten sonra evlenmeye ikna olabildim, hala üzerimden atamadığım bi güvensizlik ve hırçınlık var

Valla ben bu konuda şunu bilir şunu söylerim. Yemeyenin malını yerler.
Madem eşiniz birikim yatırım yapacağına bacısını düşünüyor, sizde olur olmaz masraflar çıkarın, kendiniz için çocuklarınız için. Ona çaktırmadan da birikimler yapın. Eşinizi maddi olarak öyle sıkın ki kızkardeşine yetecek kadar parası kalmasın.
Allah o kaynananızla görümcenizi de bildiği gibi yapsın. Nasıl yiyebiiyorlar sizin çocuklarınızın rızkını...

Önceki konunuzu biliyorum. hatta merakla ne olacağını takip etmiştim.
Helal olsun kadına çözdü olayı yedirmedi emeğini hakkını demiştim..
Ama görüyorum ki eşiniz akıllanmamış hala saflık ediyor..
Bacımmış.. ya bacının dekorasyonuda eksik kalsın.. gerçekten çok sinir bozucu
Allah size sabır versin.. gercekten insan soğur kocasından
böyle heran kardeşine annesine gerekli olmadığı halde yardım etmek istiyor.
Valla canım kartları falan gösterme hesap senin elinde olsun ödemeleri kontrol et
kendini sağlama al.. al yavrularını koynuna yat uyu.. ha düzelirse ne alaa düzelmezse hiç değilse borclu olmazsın

Eşi acınacak duruma düşerken bacısının dekorasyonunu düşünen bir adam. Eşine acımamış bacısına acıyor. Annesine de durum bildirmeler falan. Çok ucuz şeyler bunlar.

Ne biçim insanlar var ya.
Görümcen ev dekorasyonu için mi eziyet ediyor böyle hepinize.
Allah senin eşine akıl fikir versin.
Bu kadar oyuncak etmesin kendisini ne annesine,ne kızkardeşine.
İki çift oturaklı laf edemiyormu çenelerini kapatmaları için.
Niye ezik duruyor, suçlu hissediyor kendini parasal yardım yapamadığı için.
Ne saçma ya.

görümceni müsait bi zamanda
bana yollada
şu dekorasyon meraklısı görümcekle bi tanışayım
eşini zaten arkadaşlarında dedigi gibi ıslatıp sopayla dövmek lazım
sanırım çözüm kp de
o normalse onunla konuş
karısına kızına başta ogluna versin ayarı

Ben eşinin kafasından geçenleri çok merak ediyorum. Acaba tam idrak edemiyor mu ablasının parayı nerde kullanacağını? Yani kafasında tam olarak ne var? Bir de annesi kayınbabadan gizli mi iş çeviriyor? Çünkü benim bildiiğim adam buna müsade etmez.

Arkadaşlar çocuklar uyurken yazayım size dedim. Eşim sabah işe giderken ekmek almış çocuklara bir kaç şey almış mutfağa bırakmış. Not yazmış
'' yemin ediyorum kendimden utanıyorum. Allah şahidim olsun bacıma bir delikli kuruş dahi vermeyeceğim. Babamı arayacağım bugün annemle konuşsun. Sonra beni yine bacım için ararsa gerekeni söyleyeceğim ve artık kesip atacağım. Ne güzel huzurumuz yerindeydi salaklık ettim. Bundan sonra bu evin gelirini giderini benim maaşımdan karşılayacağız, maaşım da maaş kartımda sen de dursun. Sen de kendi maaşınla ne yaparsan yap o senin hakkın. En büyük yemini ediyorum sana bu yaşattıklarımı unutturmak için elimden geleni yapacağım. Tamam ben yine oturma odasında yatayım ama sakın beni bırakma aynı evin içinde nefes alalım yeter. Bu gün nöbetçiyim yarın sabah memlekete beraber gider gezer geliriz. Senin anahtarını sakladım kapıyı da kilitledim bensiz bir yere gitmeyin. Acil bir şey olursa ara anahtarın yerini söylerim''.

Allah aşkına bir bakın, ölür müsünüz öldürür müsünüz? İnsanı deli ediyorlar ondan sonra 2 satırla her şeyin süt liman olmasını bekliyorlar. Ama gece yatağımda düşünüyordum. --Neden hemen boşanayım ki koyarım kendi maaşımı ve evden gelen kirayı bir köşeye, onun maaşını da kendim çekerim evin bir şeye ihtiyacı olduğunda veririm eline yetecek kadar para tamam.'' Baktım artık ona karşı içimde hiç bir şey eskiye dönmüyor o zaman yolumu ayırırım'' diye.
Birazdan arayıp anahtarın yerini soracağım ve memlekete onsuz gideceğimi benimle ilgili hiç bir plan yapmamasını söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…