Tabi ki hakkımız da hayırlısı olsun. Ama yemin ediyorum o 20bintl yi annesinin evi için harcamak istese derim ki --annesidir bakmış büyütmüş emek vermiş hakkıdır. Ama damat için kimse kusura bakmasın. öyle değil mi?
odamızı tamamen ayırdım.
Daha önce konu açmıştım eşim kızkardeşi için 20bintl kredi çekmiş ama olaya hemen engel olmuştuk k. pederimle.
Dün eşim balkonda fısır fısır annesi ile konuşuyordu.
Diyor ki: Anne aklım bacım da ama ne yapayım o da benim çocuklarımın annesi. Keşke elimde olsa verebilsem ama yine bakacağım durumlara artık ne kadar verebilirsem onu kabul edecek. ....
Arkadaşlar vallahi isteyerek dinlemedim konuşmalarını. Oğlumu uyutuyordum eşimin telefonu çaldı çocuk irkildi ben de '' konuştuktan sonra telefonunun sesini kapatır mısın başka arayan olduğunda çocuklar uyanmasın, diyecektim. Neyse olan oldu ve ben konuşmalarını önce istemeyerek sonra gayette isteyerekdinledim.
Ve artık gözümde sıfırın altına düştü.
Ohhhhh beeee. Zaten 6 yıldır çocuklarımla uyuyordum şimdi yeniden onlara sarılarak uyumak daha mutluluk verici. Hem geceleri çocuklarım korkmamış oluyorlar hem de bana sadece benim sevgim karşılığında sarılıp uyuyan 2 tane masum var yatağımda.
Siz olayi yine kayinpederinize tasiyin bence. Alsin oglunu karsisina hayatta neyin oncelikli olduguna dair bir konusma yapsin. Babamda ayni esiniz gibiydi. Rahmetli iyi niyetliydi, o zamanlar kizmazdim ama kendi cocugum olduktan sonra bunu bize nasil yapabilmis diye arkasindan soylendigim cok oluyor. Hakkinizda hayirlisi.
Annesi ajitasyon yapmıştır muhakkak ama bu da --o çocuklarımın annesi, artık ne kadar bulabilirsem kabul edecek-- diyeceğine,
--anne kusura bakma kardeşimin maaşı var villası var arabası var evi var-- bak biz 1 ev sahibi olabilmek ben dağda bayırda gezerken eşim 2 çocukla tek başına doğuda ne günler geçirdi ben çocuklarımın rızkını damada veremem-- diyebilirdi.
Yok yok ben evin tavanından çocukların üzerine kene dökülürken sabahlara kadar uyumazdım sonra kendim bir ev buldum boyadım ettim eşyalarımı taşıdım. Hayatım en zor günlerinde annem yani kendi ailem haricinde kimse yoktu yanımda ve şimdi de olmayıversinler çok koymaz bana artık.
size çok koymaz ama çocuklarınıza ?
ben kesinlikle haksızsınız demiyorum yanlış anlamayın lütfen..kendime de bir çıkar yol arıyorum..
Yarın memlekete gideceğim çocuklarla. Evin tapusunu annemin üzerine yapacağım. Hiçte söylemeyeceğim benim uzuna.
Annesi ajitasyon yapmıştır muhakkak ama bu da --o çocuklarımın annesi, artık ne kadar bulabilirsem kabul edecek-- diyeceğine,
--anne kusura bakma kardeşimin maaşı var villası var arabası var evi var-- bak biz 1 ev sahibi olabilmek ben dağda bayırda gezerken eşim 2 çocukla tek başına doğuda ne günler geçirdi ben çocuklarımın rızkını damada veremem-- diyebilirdi.
Yok yok ben evin tavanından çocukların üzerine kene dökülürken sabahlara kadar uyumazdım sonra kendim bir ev buldum boyadım ettim eşyalarımı taşıdım. Hayatım en zor günlerinde annem yani kendi ailem haricinde kimse yoktu yanımda ve şimdi de olmayıversinler çok koymaz bana artık.
Sorunumuzu çözmek istemiyorum artık. Bana ne. Artık sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum. Bu evliliği artık devam bile ettirmek istemiyorum. Soğudum çünkü.
hayat her zaman çocukların yörüngesinde yaşanmaz, ayrıca zamanı gelince onlar kendi yollarına gidecek
Harfi harfine size katılıyorum ..Hayat her zaman çocukların yörüngesinde yaşanmaz .Bizler çocuklarımıza örnek oluyoruz ..Bunu gören kız çocuğumuz ilerde aynı sıkıntıyı mı yaşasın annesinden bunu mu öğrensin yani ? Yok öyle her şey çocuklarım için falan filan ...Cesareti olmayan kadınların sığınağı olmamalı çocuklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?