Eşim kızlara bakıyor ?

roselovee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
242
100
33
Eşim ile dışarda gezerken yanımızdan geçen kızlara bakıyor. Kafası durmuyor hep bi yere bakar kızlara bakmasa bile. İşin garibi kızlarda ona bakıyor . Çünkü eşim fitt karizması var dikkat çeken biri . Ve bunun farkında.tatile geldik otelde çalışan kızlardan birine baktığını farkettim ama garsonu bekliyorum onun gelmesini bekliyordum diyor . Sonra o kızda eşime bakmaya başladı yanımızdan geçmeye başladı geçerken bakıyor vs . Neyse yine tartışma başladı . Ve eşim ilgili düşünceli saygılı biri bana karşı üstelik . Aldatmada beklemiyorum o konunuda da güvenim tam . Ama göz çapkını olduğuna eminim kanıtlayamıyorumx. Rüyalarıma girmeye başladı eşim kızlara baktığını görüyorum. Var mı başına gelen ? özgüvenim yerle bir oluyor . Sorduğumda kızdığımda saçmalama bakmıyorum diyorum . Psikolojimin bozuk olduğunu söylemeye başlıyor sinirden . Kanıtlayamadığım için böyle devam ediyor yakında psikolojik hasta olucam gerçekten

Son düzenleme:
Şuanda benmde başımda var bitane. Ama biraz azaldı gibi. Hiç tartışmasız laf arasında söyleyiveriyorum. Neden vazgeçti bakmaktan bi fikrim yok.
Çok utanç verici bşey

Şuanda benmde başımda var bitane. Ama biraz azaldı gibi. Hiç tartışmasız laf arasında söyleyiveriyorum. Neden vazgeçti bakmaktan bi fikrim yok.
Çok utanç verici bşey
Evet utanıyorum, üzülüyorum ve çok çirkin durum. Nasıl vazgeçti eşin acaba

Ne kötü bir durum..

Aldatma ya da değil; eşiniz size büyük saygısızlık yapıyor. Evlilikteki en önemli unsurlardan birisidir saygı.
Siz de fena sindirilmişsiniz. Kaslı diye haklı buluyorsunuz bakmasını bakılmasını.(hak veriyorsunuz manasında değil kabulleniyorsunuz manasında) Siz de bakın başkalarına bakın ne oluyor.

Yani benim için başlı başına ayrılma sebebi , kanıta ihtiyaç duymazdım benim bilmem bana yeterdi sizin ısrarla kanıtlama çabanız neden ? Eşim göz çapkını diyip donuna kadar alamayacağınıza göre , gözünüz var görüyorsunuz işte bunu görmek neden size yetmiyor

Tamam ayrılayım

Eski eşim demek istedin galiba ???

Çok çirkin saygısız bir davranış .
Soğuma sebebi .
Bunun kıskançlıkla alakası yok bu abazalık.
Abaza bir tiple de hayat zor.
Ya siz hiç sevgililik döneminde gözlem yapmıyor musunuz.
Ben böyle şeyleri görüyorum mesela ilişki sırasında gösterir adam kendini.
Soğuyorum direk bu tiplerden bana çok abazaca geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…