- 15 Şubat 2013
- 25.713
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.839
- 798
Ne demek istediniz ? Anladik zaten esiniz oldugunu?Evet evet canım kocam
evet canım eşim
Şahsen ben kadın erkek fark etmez tanımadığım kimseye gözümü dikip de bakmam çünkü benim o bakışımdan insanların rahatsız olacağını bilirim.Bence bi sakin ol. Eger gercekten capkinsa zaten bi haltlar yiyodur. Tetikte ol, mesaj vs edebiliyosan whatsapp lontrol et. Maillere uygulamalar bak. Bakalim bisey yapiyo mu? Sana oyle gelmediginden, adamin bos bos bakmadigindan emin ol.
Konuyu silmişEsiniz 4 noktaya mi bakiyor? Yoksa 4 kiza mi bakiyor ben tam olarak anlamadim.
Bence bi sakin ol. Eger gercekten capkinsa zaten bi haltlar yiyodur. Tetikte ol, mesaj vs edebiliyosan whatsapp lontrol et. Maillere uygulamalar bak. Bakalim bisey yapiyo mu? Sana oyle gelmediginden, adamin bos bos bakmadigindan emin ol.
Sakinim canım . Telefonu zaten hep elimde o konuda bir hiç bişeyi yok işte inine indim yok . Bu tam bir hastalık . Telefon mail İnstagram Whatsapp herşey ortada . Ben bakmasından çok rahatsızım artık son deme geldim .Bence bi sakin ol. Eger gercekten capkinsa zaten bi haltlar yiyodur. Tetikte ol, mesaj vs edebiliyosan whatsapp lontrol et. Maillere uygulamalar bak. Bakalim bisey yapiyo mu? Sana oyle gelmediginden, adamin bos bos bakmadigindan emin ol.
Anlamadıysan daha iyi zatenEsiniz 4 noktaya mi bakiyor? Yoksa 4 kiza mi bakiyor ben tam olarak anlamadim.
Ya ne biliyim gozun dalar nereye baktigini farketmezsin falan. Acaba yanlis mi algiliyo? Buyutuyo mu? Anlayamadim ki tam. Capkinsa zaten nette de yapiyodur yaziyodur birilerine. Once onu bi bulsun. Emin olsun diye diyorum.Şahsen ben kadın erkek fark etmez tanımadığım kimseye gözümü dikip de bakmam çünkü benim o bakışımdan insanların rahatsız olacağını bilirim.
Eşi bana çok masum gelmedi.
Zaten is bu noktaya geldiyse gonder gitsin. Rahat rahat baksinSakinim canım . Telefonu zaten hep elimde o konuda bir hiç bişeyi yok işte inine indim yok . Bu tam bir hastalık . Telefon mail İnstagram Whatsapp herşey ortada . Ben bakmasından çok rahatsızım artık son deme geldim .
Evet evet canım kocam
evet canım eşim
Yok nette yapmıyor işte herşeyi ortada gerçekten öyle bişeyini yakalamadım herşeyi ortada .Ama resmen bakıyor dışarıda canım inkar etmiyorum işte beni çok rahatsız ediyor çok aşırı sinir bozuyorYa ne biliyim gozun dalar nereye baktigini farketmezsin falan. Acaba yanlis mi algiliyo? Buyutuyo mu? Anlayamadim ki tam. Capkinsa zaten nette de yapiyodur yaziyodur birilerine. Once onu bi bulsun. Emin olsun diye diyorum.
Nereye uctun kiz simdi burdaydinYok nette yapmıyor işte herşeyi ortada gerçekten öyle bişeyini yakalamadım herşeyi ortada .Ama resmen bakıyor dışarıda canım inkar etmiyorum işte beni çok rahatsız ediyor çok aşırı sinir bozuyor
Uyelik iptali yapmisNereye uctun kiz simdi burdaydin
Hep sizin yuzunuzden jxjxjhxhxhxhxUyelik iptali yapmis
Ben ne dedim ki simdi gozunu daglayin yorumumu saymazsanHep sizin yuzunuzden jxjxjhxhxhxhx
Uyelik iptali yapmis
Hdhdhhdhdhdh sesli guldumBen ne dedim ki simdi gozunu daglayin yorumumu saymazsan
Ayrilmayacak dimi. Bana da oyle geldi de iste yakasina yapisacak halimiz yok. Oyle diyorsan oyledir deyip gectikYazik ya en son tup bebege bakiyormus. Insallah nasip olur da mutluluklari katlanir. Boyle koca baba olmasin da kim olsun? Cocuk olursa duzelir bence.
Cok anlamadim ne dedigini ama bundan yapsin bcbxbxbBir kadın telefonunun kamerasını açmış, arka cebine koymuş. Dar kot pantalon, normal kıyafetle bir boydan bir boya yürüyordu. Sonra da kamera görüntülerini paylaşmıştı. Bazı adamlar böyle öküz trene bakar gibi kadının kalçasına bakmış. Kadın gözden kaybolana kadar bakan var, yaninda karısı,bebek arabası kafasini çevirip bakan var. İzlerken hepimiz tiksindik.
İşte kocan da onlardan biri. İlle de kanıt istersen benzer duzenegi sen kur bu tatilde, koy arka cebine teleofnu. Satıcıdan bir şey alma bahanesiyle git önden . Zaten tatil yeri, zırt pirt karısının yanında ona buna bakan karısı görmeyince daha çok bakıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?