Eşim kızlara bakıyor ?

Bence bi sakin ol. Eger gercekten capkinsa zaten bi haltlar yiyodur. Tetikte ol, mesaj vs edebiliyosan whatsapp lontrol et. Maillere uygulamalar bak. Bakalim bisey yapiyo mu? Sana oyle gelmediginden, adamin bos bos bakmadigindan emin ol.
Şahsen ben kadın erkek fark etmez tanımadığım kimseye gözümü dikip de bakmam çünkü benim o bakışımdan insanların rahatsız olacağını bilirim.
Eşi bana çok masum gelmedi.

Bence bi sakin ol. Eger gercekten capkinsa zaten bi haltlar yiyodur. Tetikte ol, mesaj vs edebiliyosan whatsapp lontrol et. Maillere uygulamalar bak. Bakalim bisey yapiyo mu? Sana oyle gelmediginden, adamin bos bos bakmadigindan emin ol.
Sakinim canım . Telefonu zaten hep elimde o konuda bir hiç bişeyi yok işte inine indim yok . Bu tam bir hastalık . Telefon mail İnstagram Whatsapp herşey ortada . Ben bakmasından çok rahatsızım artık son deme geldim .

Şahsen ben kadın erkek fark etmez tanımadığım kimseye gözümü dikip de bakmam çünkü benim o bakışımdan insanların rahatsız olacağını bilirim.
Eşi bana çok masum gelmedi.
Ya ne biliyim gozun dalar nereye baktigini farketmezsin falan. Acaba yanlis mi algiliyo? Buyutuyo mu? Anlayamadim ki tam. Capkinsa zaten nette de yapiyodur yaziyodur birilerine. Once onu bi bulsun. Emin olsun diye diyorum.

Zaten is bu noktaya geldiyse gonder gitsin. Rahat rahat baksin

Ya ne biliyim gozun dalar nereye baktigini farketmezsin falan. Acaba yanlis mi algiliyo? Buyutuyo mu? Anlayamadim ki tam. Capkinsa zaten nette de yapiyodur yaziyodur birilerine. Once onu bi bulsun. Emin olsun diye diyorum.
Yok nette yapmıyor işte herşeyi ortada gerçekten öyle bişeyini yakalamadım herşeyi ortada .Ama resmen bakıyor dışarıda canım inkar etmiyorum işte beni çok rahatsız ediyor çok aşırı sinir bozuyor

Benimki de yapıyordu bi ara. Tamam hadi baktın, sonra ortalığı birbirine katmaları yok mu bakmıyorum diye Kafasını duvara sürteceksin.

Allahım nolur gücüne gitmesin ama bizim karşımıza niye bu sorunlu türü yarattın Allahım?

Yazik ya en son tup bebege bakiyormus. Insallah nasip olur da mutluluklari katlanir. Boyle koca baba olmasin da kim olsun? Cocuk olursa duzelir bence.
Ayrilmayacak dimi. Bana da oyle geldi de iste yakasina yapisacak halimiz yok. Oyle diyorsan oyledir deyip gectik

Bir kadın telefonunun kamerasını açmış, arka cebine koymuş. Dar kot pantalon, normal kıyafetle bir boydan bir boya yürüyordu. Sonra da kamera görüntülerini paylaşmıştı. Bazı adamlar böyle öküz trene bakar gibi kadının kalçasına bakmış. Kadın gözden kaybolana kadar bakan var, yaninda karısı,bebek arabası kafasini çevirip bakan var. İzlerken hepimiz tiksindik.
İşte kocan da onlardan biri. İlle de kanıt istersen benzer duzenegi sen kur bu tatilde, koy arka cebine teleofnu. Satıcıdan bir şey alma bahanesiyle git önden . Zaten tatil yeri, zırt pirt karısının yanında ona buna bakan karısı görmeyince daha çok bakıyordur.

Cok anlamadim ne dedigini ama bundan yapsin bcbxbxb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…