eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
o ne biçim laf ya senin annenin evine gönderirim ne demek. eşya gibi mi görüyor seni? ben yolu biliyorum zamanı gelince gitmesini bilirim deseydin ay sinir oluyorum böyle adamlara.

o ne biçim laf ya senin annenin evine gönderirim ne demek. eşya gibi mi görüyor seni? ben yolu biliyorum zamanı gelince gitmesini bilirim deseydin ay sinir oluyorum böyle adamlara.
bende sinir oluyorum ama alistim artik hareketlerine konusmalarina o laf sokuyo bende laf sokuyorum nasil evliljk anlamadim es miyiz tertip mi supheli :s

:)) bagimlilik yapti gizliden giriyorum ya bizimki iste dunde baliktaydi :p
oh ne ala kendi balıktan balığa gitsin desene sende gitmiyceksin diye nerden biliyim kızlarında orda olmadığını bir daha gidersen ananın evine yollarım desene. ama yok o zamanda bana güvenmiyor musun olur.

oh ne ala kendi balıktan balığa gitsin desene sende gitmiyceksin diye nerden biliyim kızlarında orda olmadığını bir daha gidersen ananın evine yollarım desene. ama yok o zamanda bana güvenmiyor musun olur.
evet aynen oyle der guven olmadi mi evlilikte olmuyo en buyuk sorun bu

bende sinir oluyorum ama alistim artik hareketlerine konusmalarina o laf sokuyo bende laf sokuyorum nasil evliljk anlamadim es miyiz tertip mi supheli :s
sakın alışma saygı duymayı öğrensin sana. güvenmeyi öğrensin. eşya gibi görmemeyi o evin artık ikinizin olduğunu kimsenin kimseyi annesinin evine gönderirim deme lüksünün olmadığını öğrensin. tehtit etmemeyi öğrensin.

Bu yuzdenmi babanin evine gondericekmis? Ya ne kolaymis babanin evine gondermeler. Sen zahmet etme ben giderim de bakalim :)
Cok gitmeye kalktim durdurdu gittim de yalvar yakar dondum eve simdi bi daha gidersen cocugu alirim elinden seni oldururum vs vs hepsi gozdagi yani alistim ben.. Ben ona uymuyorum yavas yavas o bana uyuyo artik eskiden daha katiydi

sakın alışma saygı duymayı öğrensin sana. güvenmeyi öğrensin. eşya gibi görmemeyi o evin artık ikinizin olduğunu kimsenin kimseyi annesinin evine gönderirim deme lüksünün olmadığını öğrensin. tehtit etmemeyi öğrensin.
Cok farkli biri ayni evde yasayinca insan daha iyi taniyo esini bi ana kuzusu dabizimkisi anasi ne derse dogru biz cahiliz anasi alim masallah ya saygi yitirilince tekrar kazanmak o kadar zor ki

Cok gitmeye kalktim durdurdu gittim de yalvar yakar dondum eve simdi bi daha gidersen cocugu alirim elinden seni oldururum vs vs hepsi gozdagi yani alistim ben.. Ben ona uymuyorum yavas yavas o bana uyuyo artik eskiden daha katiydi
aayyy hep tehtit ediyor bu adam seni anlaşılan. ne desem ki benim asla kabul etmiyceğim bir durum bu. o kolay sanıyor herşeyi bir bilseki herşeyin senin lehine işliyceğini. sakın pes etme aynen devam et baktın olmuyor düşünür tartarsın seni öldürürüm falan ciddi şeyler bunlar. bunun şakası bile olmaz.

aayyy hep tehtit ediyor bu adam seni anlaşılan. ne desem ki benim asla kabul etmiyceğim bir durum bu. o kolay sanıyor herşeyi bir bilseki herşeyin senin lehine işliyceğini. sakın pes etme aynen devam et baktın olmuyor düşünür tartarsın seni öldürürüm falan ciddi şeyler bunlar. bunun şakası bile olmaz.
Evet ofke kontrolu yok ama oldurecegini sanmiyorum o kadar vicdansiz olamaz kuru tehdit diyelim sonra da pisman oluyo

artik beraber degilmisiniz yani ne sakincasi olabilir ki buranin bende anlamiyorum
Bizim ki şöyle bir sorunsaldı , çok zaman geçiriyorsun orada , orada sinirlenip sinirini stresini benden çıkartıyorsun diyordu .. Sürekli aklın orada her şeyi hızlıca bitirip oraya girmek istiyorsunuz diyordu :KK45:

Evet çok giriyordum ama bir gün resmen mail atmış kk bir ara almadı beni arkadaşınla sorunlarını çöz öyle gel diye :rolleyes:

Bilmesine gerek yok senin buraya girdiğinin , tamam girmiyorum üyelik iptali yaptım ama 29 için de pasif oluyormuş de . Salla gitsin iyice geçmişi falan silersin :KK19: Kafada kuruyorlar bir şeyler takma fazla :confused:

Back
X