Eşim konularımı okumuş

meczup_18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
150
8
16
35
Bursa
Eşim buraya açtığım tüm konuları,yazılanları okumuş veeee çok zoruna gitmiş...baya bi tavır yaptı ve byraya yazmamı istemediğini söyledi...nasıl okumuş derseniz telefonumdan girdiğim için telefonumdan interneti açınca görmüş baktıkça bakmış anlıycanı hatunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bundan ben de çok korkuyorum. Nick imi öğrenip bakar diye. Çünkü ben salak gidip anlatıyorum bugün formda bişi okudum üzüldüm ya da bi olay için adam şöyle diyormuş erkek gözüyle sen ne dersin vs... Benimki de bozulur görse...

Zoruna giden şey ne eşinin? umarım bunları da okur
daha önce konularınızı görmüştüm, sanırım aldatılmış ve sonrasında eşinize karşı ısınamamıştınız
Bir erkek aldatılsa, kıyametler kopar, en ufak bir mesaj bile olay olur,
tüm sülale, tüm çevre kadına dünyanın en rezil insanı gözüyle bakar,
Erkekler de böyle affedilir ve hiçbir aşağılama, hakaretlere maruz kalmaz..
Görmesi iyi olmuş..boşver..

benimkide okuyabilir valla keşke okusa

bence sizine okudugu iyi olmuş
sanki iftiramı atmışında zoruna gitmiş bak bak edepsize

iyi olmuş bir yerde. size çektirdiklerini,verdiği acıları,yaptığı iğrençliği bir kez daha görmüş işte. size tavra gireceğine ,beni bu yaşadıklarına rağmen affeden bir kadınla beraberim diyerek yatsın kalksın şükretsin. hem suçlu hemde güçlü. pess.

Empati yapacak olursam, eşim bizim aile içinde kalması gereken sorunlarımızı internette bir forum sitesinde anlatsa çok zoruma giderdi.

Gerçi ben de evliliğimle ilgili sorunlarımı paylaşmıyorum, ama paylaşan kişilerin de bu pencereden bakarak paylaşması gerekir diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşım senin hiçbir konunu bilmiyorum, kişisel bir cevap değil bu.

Eger sen esinin yaptiklarini yapmis olsaydin birak internet uzerinde dertlesmeyi esin olacak adam seni tum mahalleye rezil edecek sekilde yaka paca sokaga atardi buyuk ihtimalle. Birak biraz da o kirili versin.. Acaba kendisi seni nekadar kirdiginin farkinda mi? Kirildim diyecegine 2 dakika otursun ve dusunsun neden karim boyle birseye ihtiyac duydu diye...
Aile sorunlari cifler arasinda olurmus... sizin sorununuzun icinde bir 2. kadin var. aile ici degil. Acaba ailenizle yada onun ailesiyle mi dertlesmenizi tercih eder?
Ayrica tercih hakki yok esinizi bu saatten sonra

Benimde eşimle ilgili konum yok sanırım emin değilim ama :44: yinede eşim kesin tepki verirdi. Çünkü özel şeylerin bi başkasına anlatılması konusunda çok hassas. Neyseki ona izahını yapamayacağım bi mevzum yok.

Ama siz hep kocanızdan dert yanmışsınız haklı olarak. Sana kızacak konumda değil kendisi, okusun okudukça seni daha iyi anlar belki.

Ay cnm kotu bir durum
benimde arkadasim iki uc gece once esinden biraz dert yandi whashaptan ay adam okumus eyvahlar olsun
En son kusmuslerdi

Zoruna gideceği şeyleri yapmasaymış beyefendi
Çok karaktersizmiş ya yazacağım bir şeyler de eşiniz sonuçta
Ne diyeyim Allah sabır versin size

Okusun iyi olmuş bende dedim ki gizleyecek saklayacak olsam silerim bulamazsın dedim...ama gizleyecek saklayacak bişim yok. ..belkide dedim bunaldığımda bi söz ışık tuttu bana dedim ...onun korkusu biri bişi der kafamı karıştırır...amaaan tek derdim bu olsun...ondan soğuduğumu yazmıştım o zoruna gitmiş...haaa bu arada onun yaptığını ben yapsaydım şy an çoluğumdan çocuğundan ayrı kötü kadın damgası yiyecektim

Ozel hayatimizda herkese herseyimizi anlatamiyoruz malesef.burda tanimadigimiz insanlar bize tarafsiz yorum yapiyolar.dertlesiyoruz vakit geciriyoruz napalim icimizi sisirerek depresyonami girelim.sizin actiginiz konulara baktim zaten esinizle problemleriniz varmis iyi olmus okumasi hatalarini anlar diycrm ama zeytintagi gibi uste cikmis.
Guven cok onemli evlilikte ,iliskide
Ben telefindan giriyorum ve telim sarj olmuyo diye esim kendi telinu bana verdi o benimkiyle idare ediyor servise vetene kadar hicbisifremi silmedim ona dedigim sadece dikkat et cocuklarin resmini gostermek istersin arada benim zayifladigimi anlamak icin cektigim resimlerim var onlarda gozukur dedim ve forumda ozel konulara cvplarim var bakma dedim niye bakayim aklima gelmez o senin ozelin kadinsal konular dedi

hahahahah benimde eşim geçen gün okumuştu normalde çok sinirlidir kavga çıkaracak sandım sus çok sinirliyim dokunma bana kötü oldum dedi 2 saat sonrada aynıydı bende kıyamet koparacak sandım ama bişe olmadı bencede eğer ihanet söz konusuysa hiiiiiiiiiiiiiiiiç kusurabakmasın keşke beter şeyler okusaymış haketmiş o kötü olsun boşver kırılsın üzülsün haketmiş o az bile aslında

vallahi ben gündüz iş yerinden bağlanıyorum oooh misss. çok dikkatimi çeken bişiy oldumu geçen gazete de okudum böyle böyle olmuş gibisinden eşime anlatıyorum. tepki ölçme fikirlerini öğrenme göz dağı verme babında anlatıyorum

Neyse yine de hakaret etneyelim yafff adam kocam hâl a :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…