- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Neyse kızlar hiç eski konulara giresim yok nie boşanmadım ya da alttan aldım falan filan herkes ne yaşadığını bilir..eşim dersini fazlasıyla aldı...adam bşr ayda 10 kilo verdi ki yaptıkları mı anlatsam baba deil eşime acırsınız...haaa şimdi olsa şimdi daga fazlasını yaparım..pişman deilim :):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
popo korkusu nelere kadir10 kg. yu nasıl verdiğini tahmin edebiliyorum,üzüntüden olmadığı kesin.
Biz kadınlar ah biz kadınlar, adamlara bu fırsatı biz veriyoruz..
Erkeklere suç bulmanın alemi yok inanın..
Bu adam aldatınca affedilecegini bildigi için hem aldatıp hem de üstüne eşini dövüp küfredebiliyor..Ondan bu kadar rahat..
Tabi true adam şanslı böyle karım olsa bende boşamam
niye şimdi eşini övüyosun ki anlamadım aldatmanın ne mazereti olur (bende) ne telafisi ...
10 kilo verdi hatasını anladı konularında o kadar yazdıgın yorumlar nereye gitti
yoksa bunları yazan senin eşin mi
Yok canım kesin kendi yazıyor. Her kaıdn bu moda giriyor en sonunda. Aynı tarz
Yok canım kesin kendi yazıyor. Her kaıdn bu moda giriyor en sonunda. Aynı tarz
Nasıl yani? Daha önce konularını açan şahıs şimdi günah mı çıkarıyor da "eşim fazlasıyla dersini aldı" diyor?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Mantığı çözemiyorum.:26:
Dayak yiyorum ihanete uğruyorum ve "eşim konuları gördü alındı,tavır yaptı"diye üzülüyorum..
Üstüne birde "10 kg verdi,dersini aldı" diye düşünüyorum.
Cidden çözemiyorum.
Nasıl yani? Daha önce konularını açan şahıs şimdi günah mı çıkarıyor da "eşim fazlasıyla dersini aldı" diyor?
Eşine okutsun bugün yazdıklarını da. Adam kırılmış ya. Gönlünü alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?