Eşim konularımı okumuş

10 kg. yu nasıl verdiğini tahmin edebiliyorum,üzüntüden olmadığı kesin.

Son düzenleme:
Biz kadınlar ah biz kadınlar, adamlara bu fırsatı biz veriyoruz..

Erkeklere suç bulmanın alemi yok inanın..

Bu adam aldatınca affedilecegini bildigi için hem aldatıp hem de üstüne eşini dövüp küfredebiliyor..Ondan bu kadar rahat..

niye şimdi eşini övüyosun ki anlamadım aldatmanın ne mazereti olur (bende) ne telafisi ...

10 kilo verdi hatasını anladı konularında o kadar yazdıgın yorumlar nereye gitti

yoksa bunları yazan senin eşin mi

Yok canım kesin kendi yazıyor. Her kaıdn bu moda giriyor en sonunda. Aynı tarz

Nasıl yani? Daha önce konularını açan şahıs şimdi günah mı çıkarıyor da "eşim fazlasıyla dersini aldı" diyor?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Nasıl yani? Daha önce konularını açan şahıs şimdi günah mı çıkarıyor da "eşim fazlasıyla dersini aldı" diyor?

kocası akşam "dersini aldığı konusunda" ikna etmiştir

Mantığı çözemiyorum.:26:
Dayak yiyorum ihanete uğruyorum ve "eşim konuları gördü alındı,tavır yaptı"diye üzülüyorum..
Üstüne birde "10 kg verdi,dersini aldı" diye düşünüyorum.
Cidden çözemiyorum.

birilerinin gerçekten derse ihtiyacı var

Eşine okutsun bugün yazdıklarını da. Adam kırılmış ya. Gönlünü alsın.

O kadar şeyi yapan adam bir sitedeki tanımadığı insanların yorumlarını mı umursayacak? Geçiniz.

İpek'cim konu sahibesinin eşi hızlandırılmış kursa katılarak geri kaldığı konuların dersini almış..

Allama şanslı adam he..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…