Eşim konularımı okumuş

Ders almıştır inş

Sen kotu kadin damgasi yiyecektin o ise sen "sogudum" yazdigin icin kirilmis...
Ben olsam herhalde cocuklarimi alir, k* tekmeyi vurur giderdim.
Ailesine olanlari anlatir hatta reklam pankarti bile yaptirabilirdim...
Cok sansli senin gibi alttan alan bir esi var.

Insan utanir agzini acamaz.

Senin eşin seni aldatmamis miydi.bide tavir mi yapiyor bi gitsin yaa .alsin bunuda okusun..en yakinina bile anlatamadigin seyleri burda anlatiyorsun..Kaldi ki mahrem mi kalmis aranizda..Mahremini bu kadar dusunuyorsa evliyken baska kadina bakmicak..hala sana tavir aliyor üstte cikiyor pes sende buna izin veriyorsun..sen aldatsan esin seni herkese rezil eder birde bosardi ustune..arkadasun dedigi gibi..

Neyse kızlar hiç eski konulara giresim yok nie boşanmadım ya da alttan aldım falan filan herkes ne yaşadığını bilir..eşim dersini fazlasıyla aldı...adam bşr ayda 10 kilo verdi ki yaptıkları mı anlatsam baba deil eşime acırsınız...haaa şimdi olsa şimdi daga fazlasını yaparım..pişman deilim :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SAna burdaki insanlar sabaha kadar konussa kafan karismaz .esinin gonlu rahat olsun aldatmaya devem etsede sen yine affediceksin..su Forumu okudukca keske erkek olsaydim diyorum..
Pisman olcak adam aldatmaz ve bir kere aldatan yine aldatir...o yaptıkları ayak..bi tane citir bulsa kacirmaz bu tipler. ..ben esine falan değil sana acidim...acincak kisi sensin..

Son düzenleme:

Sorun sizin boşanmış olup olmamanız değil. Sorun eşinizin sizi sorgulama hakkını kendinde bulması. Herkesin haddini bilmesi gerekmiyor mu sizce?

önceki konularınızı yeni okudum, bi de zoruna mı gitmiş enteresan. görmesi iyi olmuş belki bişeyler dank etmiştir de size yaşattığı kötülüklerin, fedakarlığınızın ve cefakarlığınızın farkına varabilmiştir. umarım bundan sonra kıymetinizi bilir.

Bilsem ki eşin aşkından ahirete intikâl etmiş yine acımam..Niye acıyayım.

valla bayılıyorum bu kadınlara ya
aldatıldın pısman olsa ne olmasa ne
magdurıyetı anlarımda inan ben erkeklere inanmıyorum ya

Son düzenleme:

kilo estetik bir şey alınır verilir.

Ama namus öyle mi onur öyle mi

eşine niye acıyalım ,hala kendi yaralarını onun haline bağlayarak düğümlemeye çalışıyorsun..

İçin delik deşikken bunları deme bence.Paylaş rahatla.

Kendinizi kandırmayın lütfen,daha 2 ay önce bu şiddet gördüğünüzü yazmışsınız.Bakın bu konunuz

Neyse yine de hakaret etneyelim yafff adam kocam hâl a :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek derdin bu olsun canım. Ne olacak erkekler yapar öyle şeyler. Dönüp dolaşıp sana gelicek. Adama yazık ya 10 kilo vermiş bi de. Yapma öyle şeyler iyi besle semirsin kilo alsın erkek dediğin iri olmalı koydu mu oturtmalı. Kocana sahip çık. Öyle etrafında dolanan kızlara da haddini bildir.

Ayrıca sende hata olabilir mi? Cinsel isteksizlik falan varsa haklı yani. Biraz bakımlı ol canım. Güzel giyin. Akşamları yanaş yanına şöyle. Ne yapsın ihtiyaç sen sevişmezsen başkasıyla sevişicek. Nası indirsin çükünü.

Kendinizi kandırmayın lütfen,daha 2 ay önce bu şiddet gördüğünüzü yazmışsınız.Bakın bu konunuz

Artık Boşanmayı Düşünüyorum
Aslında geç bile kaldım...eşim bir yıl boyunca bir kadınla konuşuyor üstüne üstlük 8 aylık hamileyken karısı...bebeği on aylıkken kadın bunu öğreniyor...ah ahh öğrendim ve iki çocum için kabullenmeye çalıştım üstünden bir yıl geçti ama olmuyo yapamıyorum...bu süreçte hem şiddet gördüm hem küfür hakaret...onlarca kez evi terketti...dün tartıştık yine babasıgili çagırdı ve evi terketti..bende istemiyorum artık tiksindim midem bulandı...bıktım tehditlerinden aşağılamalarından artık yetr iyiliklride tükenfi gözümde bitti gönlümde

Pesss.

Konularına baktımda aldatıldıgın halde sen ona iyiyken sana iyi olan sen ona kötü davranırken seni döven,söven,kırıp geçiren bir adammış..

ALLAH aşkına daha 1.ayda konuyu açmışsınız..2 ayda mı bu adam çile çekti ? Hem de sizin tarafınızdan :))

Uçan Sabri'ye olan itimatım şu anlattığından kat be kat daha fazla..

Bari kendini kandırma lütfen..

iyi yönleri de var kötü yönleri de var ...
zaten ipler kopmuş sizde, biraz utanır belki. Kesin diyordur sanal da kadınlar dedikodumu yapıyor diye

bu tür erkeklere çok kızıyorum biz onların girdiği siteleri delik deşik ediyoz mu. Evli olunması özel olmayacak diye birsey anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…