yok kardeşim ya kendisi yazıyordur yüzde yüz eminim . hem gelip yakınıyor adama iki laf ettik diye gelmiş burda yok karektersizsiniz yok terbiyesizsiniz . hakaret etti gitti .. kocasına yapamadığı atarı burda yaptı gitti ...amann bize ne ne ellerimi yoruyorsam dayak yesin aldatılsın otursun ...
Feministlikle alakasi yok akilla alakasi var..Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar
Ya neler neler yazmışsınız,bi okuyor musunuz yazdıklarınızı. ...
1:asla acınacak gakde değilim mükemmel bi işim,çocuklarım,ailem var önce siz kendinize bakın acaba mükemnel bi hayatınız mı var?
2:acaba komşumuz kız arkadaşınız ya da kuz kardeşiniz olsaydım bunları yüzüme söyleyebilirmiydiniz...
3 ki bu yorumları yapma hakkını ben veriyorum size ki bu hata lu an anlıyorum eğitim durumunuz ne yaşamışlığınuz ne oturmuşsunuz bi ekran karşınıza aklınıza geleni süzmeden yazıp çiz i yosunuz sonrada iyi bişi ysptığınıxı sanıyorsunuz hepiniz çok iğrençisiniz.gerçek hayatta nasıl mahluklarsınız bilmem....
4 EVET CİNSEL hayatım tavan yaptı kime ne de noldu özen diniz sanırım. ...asıl acınacaklar sizlersiniz çünkü ne yaşadığınızı boşverin siz neler yaşayıp burda yazdıklarınız gibi yapa bilecekmisiniz onu merak ettim...burda oturup onun bunun kadınına acıycanıza hayatınızı bi hözden geçirin bence
aldatılıp affetmesine kimse birşey demedi ki zaten bize ne onun sorunu bu . dayak yemesine çok takıldım ben . birde onu korumasına ...Ben de bi safa yatayım dedim
Öyle de söylemeyelim aldatılmak affetmek öyle kolay değil de, bizi kaka yapıp kocaya canım demek kendini kandırmaktan baska bi nane değil :)
Hayırlı işler, bol güneşler dileyelim ciftimize :)
1:asla acınacak gakde değilim mükemmel bi işim,çocuklarım,ailem var önce siz kendinize bakın acaba mükemnel bi hayatınız mı var?
2:acaba komşumuz kız arkadaşınız ya da kuz kardeşiniz olsaydım bunları yüzüme söyleyebilirmiydiniz...
Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar
3 ki bu yorumları yapma hakkını ben veriyorum size ki bu hata lu an anlıyorum eğitim durumunuz ne yaşamışlığınuz ne oturmuşsunuz bi ekran karşınıza aklınıza geleni süzmeden yazıp çiz i yosunuz sonrada iyi bişi ysptığınıxı sanıyorsunuz hepiniz çok iğrençisiniz.gerçek hayatta nasıl mahluklarsınız bilmem....
4 EVET CİNSEL hayatım tavan yaptı kime ne de noldu özen diniz sanırım. ...asıl acınacaklar sizlersiniz çünkü ne yaşadığınızı boşverin siz neler yaşayıp burda yazdıklarınız gibi yapa bilecekmisiniz onu merak ettim...burda oturup onun bunun kadınına acıycanıza hayatınızı bi hözden geçirin bence
Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar
Eşim buraya açtığım tüm konuları,yazılanları okumuş veeee çok zoruna gitmiş...baya bi tavır yaptı ve byraya yazmamı istemediğini söyledi...nasıl okumuş derseniz telefonumdan girdiğim için telefonumdan interneti açınca görmüş baktıkça bakmış anlıycanı hatunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı şey benim başımada geldi.bundan bir yıl önce ilk üyeliğimi aldığım zaman lohusaydım yeni doğum yapmıştım.eski konuma bakanlar anlar bi konu açtım ve içimi döktüm.saolsun buradaki bayanlar baya ilgilendiler yorumlar yaptılar.daha sonra o açtığım konuyla ilgili ruh halimden eşyaları toplayıp bebeğimi alıp ailemin yanına döndüm.tabi benimkide ewde delirmiş.ne olduğunu anlamamı tabi bu mutlaka bi yerlere yazmıştır diye düşünmüş.daha önce buraya üye olduğumu söylemiştim ona.oda sahte bi isimle üyelik almış ve forumdan aratmış beni konumu bulup okumuş ne yazdıysam hepsini.sonra sabahın 8 inde aradı beni.yazılarını okudum yorumlarıda dedi.ben bu kadarmı kötüyüm sana bunlarımı yaşattım hayvanım ben dedi.bunlardan bu kadar etkileneceğini bilemedim bilinçli yapmadım hiçbişeyi dedi.ama ben ona ne yazdıysam buraya herşeyi daha önce söylemiştim.kırıldığımı üzüldüğümü vs...ama illa ben yazınca o okuyunca anlaşıldı bazı şeyler.sonra geldi aldı beni ewe döndük.şimdi şifremide biliyor.bende buraya konu açamaz oldum :)) okur falan tatsızlık çıkar.sadece yorum yapar oldum buraya.aslında açılması gereken çok konum var amaaa......
Seninki okuyunca anlamis bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?