Ben görmedim onu çok komik olmuş
Benimki girse hepinize teşekkür edicek can sıkıntımı alıyosunuz diye.
Nasıl yani? Daha önce konularını açan şahıs şimdi günah mı çıkarıyor da "eşim fazlasıyla dersini aldı" diyor?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
kocasına acıcakmışız bide .. adam keyfinin derdinde yahu ..
yazık cidden trajikomik ..bence bu yazan kadınların kocaları pişman falan değil sürünmüyorlar da . zaten sürüncek adam aldatmaya yeltenemez korkar çünkü ...sadece ubu bayanlar adamların pişman olmalarını istedikleri için bize yok ölüyor yok geberiyor diye konuşuyorlar ...
beni aldatan adam 10 kilo vermiş banane ya . geberse dönüp bakmam ...gururum aşkımdan önce gelir ..
konu sahibi bu olaydan sonra cinsel hayatının da tavan yaptığını söylemişti zaten önceki konusunda
yani herşey adamın istediği gibi olmuş bence keyfine bakıyo
hem aldatmış hem dövmüş bi de önceden sakin olan cinsel hayatı da mükemmel hale gelmiş daha ne olsun üstelik utanmadan da trip yapabiliyo
şimdi burdan da mahrum edecek bencilce kadın hala kocasına üzülüyo
konu sahibi sana cidden üzülüyorum bu arada
ben eşinin seni dövdüğünü okumamıştım sadece telefonla mesajlaşma olayı var ona tepki veriyosun sanıyodum
bu durumda sen neden hala ondan çekiniyosun anlamadım
onun ağzını bile açacak durumda olmaması lazım
okusun işte tüm yazdıklarını yüzüne söyleyemediklerini burdan söylemiş oldun işte
benimki tesekkur etti sizlere...
nickimi ogrenmis epey kavga kıyamet oldu. ama sonra dusundum okuması daha iyi dedim kendi kendime.
ama dedigine gore okumamıs, sadece ekran acık kalınca ben cıkıs yaptıgım halde nick adı harhangi bir harfe basınca geliyor ya oyle olmusmus...
inanmadım ama bunun icin degistirme gereksinimi de duymadım. 1defa hakkımız varmıs cunku, ondan gizli arkasından vuracagım zaman kullanırım :))
konu sahibi, kendimden ornek verdigim gibi okuması daha iyi. ustelik senin sorun yenilir yutulur cinsten degilmis hem de.
belki seni anlamayan eşin bir nebze hatalarının farkında varıp empati yapmayı ogrenir diyecegim ama...
affeden eşine, yuzsuzce niye yazıyorsun diyen kisi kendi bencilliginden maalesef baska birsey gorecek durumda degil.
hesap soracagı yerde yatsın kalksın bosamadıgına dua etsin.
hatasını edepsizlikle kapatmaya calısmasın bosuna.
adam dövüyor sövüyor aldatıyor .. hala bu kişiliksizi cinselliğini kullanarak yola getirmeye çalışıyor bu kadın ...
ne ayıp ya birde bunu burdan konuşuyor cinsel hayatımız tavan yaptı mı dedi ?tövbe yarrabim .. ne tuhaf insanlar var ...
neyse gecelik giy kocanı bekle parfum sür kokoş ol .... aman pis kızlar kocasını ayartmasın ....aman aman ne yaparsın sonra giderse ... dua et kimse yüz vermesin yoksa o koca senin göznün yaşına bakmaz yine gdier ...
Eşim buraya açtığım tüm konuları,yazılanları okumuş veeee çok zoruna gitmiş...baya bi tavır yaptı ve byraya yazmamı istemediğini söyledi...nasıl okumuş derseniz telefonumdan girdiğim için telefonumdan interneti açınca görmüş baktıkça bakmış anlıycanı hatunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biri sormuştu da öyle söyledi durup dururken söylemedi ama bu kelimeleri kullandı diye hatırlıyorum
yanlışım varsa açıklık getirsin kendisi
o zaman kocama şöyle soğuk davranıyorum böyle bezdiriyorum vs yazınca ben de cidden adamın suratına bakmayo pişman ediyo sanıyodum
adama acımıştım hatta konu sahibi öyle anlatıyodu çünkü
dayak olayını da duymamıştım mesaj olayı var sanıyodum sadece
hatta affettiysen artık unut kendini yıpratma diyodum
içimden gelmiyo soğuk davranıyorum diyodu üstüne bunu söyleyince ben de şaşırmıştım
hatta heralde yine aldatılmaktan korktuğu için cinsel kısıtlama getiremiyo o yüzden de normalde surat yapıyo diye düşünmüştüm
zaten cinsellik olduktan sonra erkeğe göre ne sorun olacak ki
adamın keyfi gayet yerinde boşanmayacağını biliyo araları da iyi
nadiren surat yapsa nolur ki
o zaman konu sahibi napıyo ben cidden anlamadım
kendi kendine üzülüyo sadece
kocasının da acı çektiğini sanıyo sanırım
bu tür durumlarda zaten erkek kazançlı .. evdeki kocasını elde tutmak için elinden geleni yapıyor . dışarda bulduğuda karısından ayırıp kendine bağlamak için uğraşıyor . yatakda memnun etmeye çalışıyor iki tarafta ... kınamıyorum ama midem bulandı cidden ... adamları elde tutmak için kadınlığını kullanan kadınların hiç gururu yok mu merak ediyorum . adam halinden memnun olur tabi . bu tür adamlar için dünya şey üzerine dönüyor zaten ... ne kadar çok kadın okadar iyi .. ee evdeki de zaten evde hala ...neden durulsun ki ... pişmanmış ağlamış kilo vermiş hehe kesin öyledir .. bu kadar acı çekicek adam hamile karısını aldatmaz nokta ..
ben genel konuştum ayrıca adam fırsatını bulsa telefonda kalmaz orası belli .. eline yüzüne bulaştırmış ...bu konuda adam telefonla konuşarak aldatmıştı sanırım cinsellik yoktu ama genel konulara bakarsak öyle
hayır cinsellik olmazsa da bu sefer soğuksun diye aldatıyolar geçen böyle bi konu açılmıştı kadın yine affetmişti
konu sahibine de birşey diyemem o da boşanmamış evliliğini kurtarmaya çalışıyo napsın ki ömür boyu surat asarak cezalandırarak bir yere varamaz
ama erkeklerin bu hem suçlu hem güçlü haline sinir oluyorum
her türlü erkekler kazançlı çıkıyo
onun yaptığını konu sahibi yapsa Allah bilir kadına neler yapardı
şimdi de utanmadan kadının dertleşme aracına da müdahale ediyo bencilce
ama bu nokta da konu sahibinin de tavrını koyması lazım kesin olarak
önceki konularda tavrı çok farklıydı şimdi o okuyacak diye birden yumuşaması tuhafıma gitti
ben genel konuştum ayrıca adam fırsatını bulsa telefonda kalmaz orası belli .. eline yüzüne bulaştırmış ...
her türlü erkek kazançlı evet .. bende buna sinir oluyorum ... aldatan kadın olsa çok zor bir erkeğin affetmesi ..
Ya neler neler yazmışsınız,bi okuyor musunuz yazdıklarınızı. ...
1:asla acınacak gakde değilim mükemmel bi işim,çocuklarım,ailem var önce siz kendinize bakın acaba mükemnel bi hayatınız mı var?
2:acaba komşumuz kız arkadaşınız ya da kuz kardeşiniz olsaydım bunları yüzüme söyleyebilirmiydiniz...
3 ki bu yorumları yapma hakkını ben veriyorum size ki bu hata lu an anlıyorum eğitim durumunuz ne yaşamışlığınuz ne oturmuşsunuz bi ekran karşınıza aklınıza geleni süzmeden yazıp çiz i yosunuz sonrada iyi bişi ysptığınıxı sanıyorsunuz hepiniz çok iğrençisiniz.gerçek hayatta nasıl mahluklarsınız bilmem....
4 EVET CİNSEL hayatım tavan yaptı kime ne de noldu özen diniz sanırım. ...asıl acınacaklar sizlersiniz çünkü ne yaşadığınızı boşverin siz neler yaşayıp burda yazdıklarınız gibi yapa bilecekmisiniz onu merak ettim...burda oturup onun bunun kadınına acıycanıza hayatınızı bi hözden geçirin bence
Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar
Yorumları yapanların çoğu bekar tabiki ama bu forumda inanılmaz bi fwminstlik var yorumlar çok ağır kendini bilmezce ya sizin de aynı durumlara düşmüyceniz ne malum hayat bu ya ki tanıdığınız çevrenizde biri gekse bi derdini anlatsa bu şekilde yorumlarmı yaparsınız. ...hiç sanmıyorum o zaman bu iki yüzlülük terbiyesizlik ve Karaktersizlik....midemi bulandırıyorsunuz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz....insanlıktan şefkatten merhametten çok uzaksınız haaa bunları ben yazıyorum eşim değil nasul kadın dayanışması bu kadının kadına yaptığını kimse yapmazmış ya çok doğru...habnhi konulara ne çelişkili yorumlar yaptığınızı bulmak isterdim ama sizin kadar ne boş bi insanım nede boş bi vaktim var hadi bakalım bunların altınada beni şaşırtmayacak yorumlarınızı bekliyorum cicişler Pandalar pardon panpalar
Bunları yazan siz olamazsınız, dilerim eşiniz yazıyordur. Daha önce actıgınız konularda size sonuna kadar destek olan kadınlara hakaret etmek bir kadının yapacağı sey değildir. Dilerim yanılmam. Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?