Eşim konularımı okumuş

kocası akşam "dersini aldığı konusunda" ikna etmiştir

Eşine okutsun bugün yazdıklarını da. Adam kırılmış ya. Gönlünü alsın.

İpek'cim konu sahibesinin eşi hızlandırılmış kursa katılarak geri kaldığı konuların dersini almış..

Allama şanslı adam he..

Yani bu da burada konu açan diğer kadınlar gibi kocam sever de döver de kapısına çıkıyor bana göre.
Konu sahibi her ne kadar eşim dersini almış dese de kendi almış dersini ki okuma ihtimaline karşı tedbiri elden bırakmıyor.

Ben görmedim onu çok komik olmuş
Benimki girse hepinize teşekkür edicek can sıkıntımı alıyosunuz diye.

dimii yanii....

bide bdv'de onca fikir beyan ediyoruz biz onlar için.yeri geliyo saçımızı süpürge yapıyoruz o derece yanii

Ben görmedim onu çok komik olmuş
Benimki girse hepinize teşekkür edicek can sıkıntımı alıyosunuz diye.

Aa biri vardı öyle. Eşinin burada yazıştığını öğrenmiş. Tam kadın yazarken klavyenin başına geçti. Neler neler döktürdü. Ne küfürler..
Evde kalmış kız kurularından tut da…
Çok sinirlenmiş aile mevzularına karışmamıza:d

Heee biz giriyoz zaten aile mevzularına. Google mapsten mahalle mahalle gezip sorunlu ev tespit edip kadınlara mesaj atıyoz zaten boşa o adamı diye.

Heee biz giriyoz zaten aile mevzularına. Google mapsten mahalle mahalle gezip sorunlu ev tespit edip kadınlara mesaj atıyoz zaten boşa o adamı diye.

Google maps te insanların en çok arattığı yer kendi evleriymiş
nedense ben de öyle yapmıştım

ahhhaaaahaaa bak edepsize.......karışana değil karıştırana bakmak lazım

Son düzenleme:
Aldatılmak zaten çok büyük bir yıkım.O zor günleri o yaşadı.Üzerine şiddet gören de o.Belirli nedenlerle boşanamayan kadın da o.Eminim içi içini yiyordur ve bir şekilde nedenlere tutunmuş.Kendince kendini rahatlatıyor.Doğru veya yanlış.Sonuçta kendini teselli edecek unsurlar bulmuş.Belli ki boşanamayacak şimdi siz böyle hayır aslında öyle değil şöyle sevmiyor böyle sevmiyor diyip zaten işkence çeken bir kadının sarıldığı tesellileri de elinden alınca elinize ne geçiyor? evliliğin sona ermeyeceği belli bırakın kendince mutlu olsun kendi kendini teselli etsin. Ayıp ediyorsunuz.

doğru söze ne denir

doğru söze ne denir

kocasına acıcakmışız bide .. adam keyfinin derdinde yahu ..
yazık cidden trajikomik ..bence bu yazan kadınların kocaları pişman falan değil sürünmüyorlar da . zaten sürüncek adam aldatmaya yeltenemez korkar çünkü ...sadece ubu bayanlar adamların pişman olmalarını istedikleri için bize yok ölüyor yok geberiyor diye konuşuyorlar ...
beni aldatan adam 10 kilo vermiş banane ya . geberse dönüp bakmam ...gururum aşkımdan önce gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…