eşim konusunda haksız mıyım :(

Bence de şeytana uyma vakti gelmiş.
Eşinizin sizle neden evlendiğini çözemedim.
Size sevgisi, saygısı yok.

@esergry ın dediği gibi el iyisi bu tipler insanı kahreder. Siz hasta olsanız umursamaz, arkadaşı yengesi hasta olsa pervane olur. Sizin paraya ihtiyacınız olsa dikkatli harca diye kızar, başkası borç istese elde avuçta ne varsa verir.

Yazık etmiş size.
aynen öyle :((((

Hem saygısız,hem sizin adınıza karar veriyor eşiniz.
Sormadan misafir davet etmek de ne demek?
Tam bir el iyisi,ev ağası.
Üzgünüm ama eşinizin size saygısı yok ve bu tip adamlar pek değişmiyor.
Ciddi bir konuşma yapıp şansınızı deneyin.
Yerinizde olsam Çarşamba günü davet ettiğin gibi misafirlerini ağırla,ben iftarı kendi ailemde yapmayı planlıyorum derim bugün.
Bakalım napacak?
bir yandan da gelsinler istiyorum bakalım ne olcak ne konuşacak benimle nasıl bir tavır takıncak

Iyi de böyle olsa ne olacak yani?Arkadasın olsa söylersin geçer ama aile içinde bu tip mevzular konuşulur yıllar sonra bile önünüze sunulur yani.
Akraba bu atsan atılmaz malesef.
Ben olsam en mutlu günümde aglaman beni ve esimi çok üzdü.Gerçekten bi sorunun varsa bile öyle bigunde yansitmamaliydin gerçekten çok kirildim derdim.
Yüzüne vurmak derken ne yapacaksınız ki mesela Başka?
ya o lafın gelişi tabi ki o şekilde davranmicam. kendime yakıştıramam. ama söylediğiniz gibi konuşsamda karşımda beni anlayacak herhangi birisi yok malesef. sessiz kalmayı düşünüyorum

katılıyorum, böyle konularda ilk başta tepkini koycaksın, sonradan sana yapılanları söylesen bile kimse takmıyor, eltinin saçma ağlamalarını hem eşinle hem anne babasıyla gündeme getirip normal olmadığını söyleyecektin tepkini belli etmeliydin bence. sonradan söylenince vaktinde söylediğin gibi tesirli olmuyor. ayrıca benim de aklıma kötü kötü şeyler geldi elti nie ağlıyo tuhaf doğrusu. iş yerindeki arkadaşların konusunda ise bence yine sen haklısın can yoldaşı dediğin insan senin aranın kötü kişilerle tamamen selamı kesmese bile samimiyeti kesmeli.
ben düğünden sonra zaten eşimin ailesiyle konuştum ama hemen konunun üstrünü kapattılar. hala aynısını yapıyorlar. eşimde dahil herkes boşver takma sen büyütüyorsun aile içinde olur böyle şeyler mantığında. düşün ertesi gün kızı aradım noldu neden öyleydin diye inan utanmasa ben gayet gülüyordum diyecek

Elti konusu bi şekilde hallolur bence zaman tanıyın.Bi şekilde akraba olmuşsunuz çünkü malesef.
Hep mesafeli olun ama küste olmayın mesela çarşamba günü gelmesin size gerek yok.
Ama bayramda karşılaştığınızda merhaba diyebilirsiniz.
Buzlar eriyecekse de zamana ihtiyaç var 1 aylık evlilikte kimse samimiyet beklemesin zaten yapmacık olur.
Ayrıca hatalı olan o onun sizi çağırması ağırlaması gerek esinize bunları söyleyin.

Işyeri konusuda çok sıkıntılı. Demek ki eşinizin gözünde bu insanlar farklı bir imajda muhabbetleriyle kendilerine çekmişler bir şekilde.
Bu insanları eşinizle yalnız bırakmayın.
Çay saatinde sizde gidin kocanıza sevgi gösterisinde bulunun gerekirse rahatsız olup onlar kalksın.
Çok çabuk pes etmeyin eşinizi kendi tarafınıza çekmeye çalışın daha 1 aylık evlilik her şey çok yeni.
Sık sık bas başa vakit geçirin plan program yapın sosyal aktivitelere katilin düşünmeyin bile gereksiz insanları.
ben elimden geldiğince berbaer birşeyler yapmaya çalışıyprum ama malesef eltimle ve ailesiyle yakın oturuyoruz. rahat bırakmıyorlar :(

bir yandan da gelsinler istiyorum bakalım ne olcak ne konuşacak benimle nasıl bir tavır takıncak
Ablacım hiç tepki göstermeden,
sessiz sedasız 'gelsinler' der ve güzelce ağırlarsanız bundan sonra sürekli eşiniz,
sizden habersiz çağırır ailesini.
Vaktinde ve yerinde verilmeyen tepki,
tepkisizliktir ve iç dünyamızda birikim yapar.
Kabul edecekseniz bile bir ayar şart eşinize.
Ne kadar saygısız bir koca,
çok sinir oluyorum böyle;
'ben dedim gelirler,ben yaptım oldu' tavırlarına.

İş ortamında insanlarla iyi geçinmek gerek mantıklı bir iş yapmış. Aile konusunda ne olaylar oldu bilemiyorum o yuzden yorum yapamam. Ama insanlarla olan kendi sorunlarınızı kendiniz çözüp başkasından birşey beklemesenız daha mantıklı olur.

Ablacım hiç tepki göstermeden,
sessiz sedasız 'gelsinler' der ve güzelce ağırlarsanız bundan sonra sürekli eşiniz,
sizden habersiz çağırır ailesini.
Vaktinde ve yerinde verilmeyen tepki,
tepkisizliktir ve iç dünyamızda birikim yapar.
Kabul edecekseniz bile bir ayar şart eşinize.
Ne kadar saygısız bir koca,
çok sinir oluyorum böyle;
'ben dedim gelirler,ben yaptım oldu' tavırlarına.
onunda yapmasının sebebi aramızı düzeltmekmiş. yani düzelmesin illa düzelmek zorunda mı

onunda yapmasının sebebi aramızı düzeltmekmiş. yani düzelmesin illa düzelmek zorunda mı
Emrivaki yaparak mı düzeltecekmiş?
Hem erkekler karışmaz kadınların arasındaki mevzuya.
Eltiyle samimi olun diye ısrar eden bir koca modeli çok sevimsiz geliyor bana.

Emrivaki yaparak mı düzeltecekmiş?
Hem erkekler karışmaz kadınların arasındaki mevzuya.
Eltiyle samimi olun diye ısrar eden bir koca modeli çok sevimsiz geliyor bana.
evet ben de çok sinir oluyorum bu duruma. tek o değilki annesiyle babasıda aynı ısrarın içerisindeler. sinir oluyorum. sanki anlaşmak sürekli görüşmek zorundayız

Back
X