eşim konusunda haksız mıyım :(

Umursamayin . O kendi halinde triplere girmeye ağlamaya devam etsin
ya zaten kzı sorunlu. aşırı tutucu bir şey. ama aile büyüklerinin yanında 86 yaşındaki dedenin yanında falan kocasının kucağına oturuyo. herşeyimi eleştiriyo benim açık olmamı düğün yapmış olmamı vs

mantıklı olan her insan böyle yapar. bir de erkeklerin içinde oynamazmış günahmış. ama kocasıyla herkesin içinde resmen öpüşüyo kucağına oturuyo. hele bir sarılaması var yani özelinde o kadar sarılmazsın. benim yaptğığm düğünü eleştiriyo günahmış :D
Bu benim düğümün kendi keyfi bilir rahatsız oluyosa gelmeseydi

ya zaten kzı sorunlu. aşırı tutucu bir şey. ama aile büyüklerinin yanında 86 yaşındaki dedenin yanında falan kocasının kucağına oturuyo. herşeyimi eleştiriyo benim açık olmamı düğün yapmış olmamı vs
Ben bu tip yorumlara bir susarim iki susarim ama bir süre sonra onun susmadigini görünce btavrimi koyarım. Beni eleştirmek sana düşmez kimseye düşmez lütfen kendi hayatını kendi davranışlarını düzene sok derdim.

Eşiniz henüz aile olamamış,silkeleyin ,yaptılarsa sana yaptılar bana ne modunda olmadı bunu gösteriyor

Ben bu tip yorumlara bir susarim iki susarim ama bir süre sonra onun susmadigini görünce btavrimi koyarım. Beni eleştirmek sana düşmez kimseye düşmez lütfen kendi hayatını kendi davranışlarını düzene sok derdim.
eşimin ailesi de düşünce tarzı olarak ona yakın olduğu için ordan cesaret buluyo işte eşimde ne deseler hemen tamam. yemek yeme günah deseler yemicek

kesinlikle böyle düşünüyorum bende. ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Yeni evlisiniz çok şey söylemek istemiyorum ama benim başıma gelseydi evi başına yıkardım, belki terkederdim.

Yeni evlisiniz çok şey söylemek istemiyorum ama benim başıma gelseydi evi başına yıkardım, belki terkederdim.
evi başına yıktım diyebilirim dün akşam :) çünkü dün iftarda eltiyle malesef bir araya geldik. eşimde samimi samimi konuşunca sinirlendim erken kalktık ve çok büyük kavga ettik. zaten böyle olursa devam edebileceğimi sanmıyorum gerçekten de. biraz daha sabredebilirim belki ama sonrası için ne olur bilmiyorum :(

eşimin ailesi de düşünce tarzı olarak ona yakın olduğu için ordan cesaret buluyo işte eşimde ne deseler hemen tamam. yemek yeme günah deseler yemicek
Pardon da dayanamadım.
Siz öncesinde arkadaşmışsınız.
Eşinizi de ailesini de tanıyordunuz.
Neden evlendiniz ki?

evi başına yıktım diyebilirim dün akşam :) çünkü dün iftarda eltiyle malesef bir araya geldik. eşimde samimi samimi konuşunca sinirlendim erken kalktık ve çok büyük kavga ettik. zaten böyle olursa devam edebileceğimi sanmıyorum gerçekten de. biraz daha sabredebilirim belki ama sonrası için ne olur bilmiyorum :(
Elti neyse de dış kapının mandalı çirkin dedikodunuzu yapan kızla samimiyeti çok büyük sorun.

evi başına yıktım diyebilirim dün akşam :) çünkü dün iftarda eltiyle malesef bir araya geldik. eşimde samimi samimi konuşunca sinirlendim erken kalktık ve çok büyük kavga ettik. zaten böyle olursa devam edebileceğimi sanmıyorum gerçekten de. biraz daha sabredebilirim belki ama sonrası için ne olur bilmiyorum :KK43:
Kv ağlasa düğünde anlarım, hadi görümce de ağlasın onu da anlayışım ama elti ne alaka ya? Niye ağlar bir elti. Allah akıl fikir versin. Kıskanmış olabilir sizi

merhaba kızlar kısaca anlatayım. bir ay önce evlendik yaklaşık 7 ay nişanlı kaldım. öncesinde sadece arkadaşımdı yani arkadaş olarak tanıdım. ama hem nişanlılık döneminde hem de evlendikten sonra dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden bir durum var. haksız mıyım bilmiyorum. eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. benim problem yaşadığım herkesle arası genelde iyidir. ben de fazla samimi olmasından rahatsız oluyorum. benim için nişanlandıktan sonra bile kötü konuşanlarla hala arası iyi hatta benim yanımda bile gayet normal konuşuyorlar. bir de bana göre en kötüsü şu oldu. eltim nişanımda ve düğünümde bir kenarda hiç sebepsiz sürekli ağladı herşeyi mahvetti kimse de keyif bırakmadı. annemle ilgili de yalan yanlış konuştu. bende doğal olarak mesafe koydum. ama eşim hala çok samimi. ve benim abarttığımı söyleyip beni görüşmeye zorluyor. açıkçası ben kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum ve onun öyle davranması herkes haklı sen haksızsın gibi bir imaj veriyor hem iş yerindekilere hem de aile içinde olan bu konuda. haksız mıyım bilmiyorum. uzun ve karmaşık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum
kocamızda arkamız da durmayacaksa sahip çıkmayacaksa niye evleniyoruz ki
Eltinizde durup dururken niye agliyor ki

Sinirli bir ses tonu olmadan savusturun belli ki cevap vermedikçe susmak bilmiyor. Benim düğünüm geçti ve ben o günü mutlu geçirdim sürekli konusmaksak mı artık elestirinizi söylediniz tamam

bayankatip bayankatip malesef seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sanki eşimi tarif etmişsin. Sahiplenemiyor seni işte ona gore hep abartan sensin olayları büyüten sensin. Ne var bunda. 4 yıllık evliyim kavga ettim olmadı, güzellikle anlattım olmadı, artık bu konuda ne kadar beni anladığını söylese de (o an kavgayı durdurmak icin) inancım hiç yok. Çünkü malesef Allah kahretmesin ki karakteri bu. Degismiyorlar. Benim yanımda yada dolaylı yoldan eşime asla laf ettirmem ben mesela ne olursa olsun kim olursa olsun. Ama eşim için aynı şeyi asla soyleyemem mesela. O yüzden cadı olan lafını kimseden esirgemeyen kötü eş, gelin vs. ben oluyorum.
Benim eşimden yaptığım çıkarım şu eş olamıyoruz. İyi bir arkadaş iyi bir evlat iyi bir dost ama ama iyi bir eş değil. Eş birbirini tamamlar ona yapılanı kendine atfeder ama benim gördüğüm bu karakter eş olamıyor. Sırf bu yüzden babamın soyadına dönmeyi planlıyorum. Allah sabır versin ne deyim sana da, inşallah benim kadar dolmazsin, benim eşim kadar bu noktada anlayışsız olmaz.

Kesinlikle size hak verdim o adam eşinse artık siz bi bütün oluyosunuz konusmamasi lazim en azından mesafeli durmalı elti meselesinde de ağlamış düğün boyunca bitek sizin deil esinizinde düğününü bozmuş oluyo onlada seviyeli olmalı demek yarın bugün biriyle sorun yaşasanız sizin ardinizda durmycak

bayankatip bayankatip malesef seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sanki eşimi tarif etmişsin. Sahiplenemiyor seni işte ona gore hep abartan sensin olayları büyüten sensin. Ne var bunda. 4 yıllık evliyim kavga ettim olmadı, güzellikle anlattım olmadı, artık bu konuda ne kadar beni anladığını söylese de (o an kavgayı durdurmak icin) inancım hiç yok. Çünkü malesef Allah kahretmesin ki karakteri bu. Degismiyorlar. Benim yanımda yada dolaylı yoldan eşime asla laf ettirmem ben mesela ne olursa olsun kim olursa olsun. Ama eşim için aynı şeyi asla soyleyemem mesela. O yüzden cadı olan lafını kimseden esirgemeyen kötü eş, gelin vs. ben oluyorum.
Benim eşimden yaptığım çıkarım şu eş olamıyoruz. İyi bir arkadaş iyi bir evlat iyi bir dost ama ama iyi bir eş değil. Eş birbirini tamamlar ona yapılanı kendine atfeder ama benim gördüğüm bu karakter eş olamıyor. Sırf bu yüzden babamın soyadına dönmeyi planlıyorum. Allah sabır versin ne deyim sana da, inşallah benim kadar dolmazsin, benim eşim kadar bu noktada anlayışsız olmaz.
Yaa sanki beni tarif etmişsiniz beni ve esimi ne kadar konussamda yok değişmedi eskiye göre biraz daha iyi ama yine aynı bende kendi hakkımı kendim savunuyorum artık

El iyisi denen tiplerden..

Karakteri oturmamış biri olmasından mütevellit, kendini başkalarına kabul ettirmeye çalışırken, asıl destek olması gereken kişiyi görmezden geliyor..

Siz de onu görmezden gelin. Anlatmaya çalışmayın. Aynı onun gibi kime gıcık oluyorsa uzun uzun muhabbet edin. Onun duyacağı şekilde hal hatır sorun..
Eltiyle görüşmek zorunda değilsiniz. Eşiniz istiyor diye mecbur hissetmeyin..

kişiliğimle ve namusumla alakalı hiç hoş olmayan şeyler...

bence devam etmeyin o zaman.

nasıl geniş bir adammış kendisi, sevgilisinin arkasından namusuna laf eden insanlarla muhabbet ediyor?
her şeyden önce sizin bir şey demenize gerek kalmadan onun onların karşısına dikilmesi lazım🤦🏻‍♀️

Back
X