• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

cakiltasi061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
327
177
103
Gecen hafta bayadir gorusmedigimiz arkadaşımız oturmaya davet etti bizde gittik bu zamana kadar hicbiyere gitmedik maskesiz dışarı cikmadik evdeydik hep onlarada diğer arkadaşlarımız da gelmiş oturduk filan ama ben korktum gitmez olaydık.O günden sonra eşimi iş için şehir dışına başka bir ile yolladilar oraya gittiğinde arkadaşımızın annesi korona pozitif çıktı arkadaşımız da yaptırdı test onunki de pozitif çıktı eşimde orda test yaptırdı o da pozitif cikti buyuk ihtimalle bende pozitif çıkarım test yaptırmadım 14 gün yasak geldi eşim orda kaldı ben burda.Moral olarak cöktüm,çöktük lütfen evden çıkmayın

Geçmiş olsun, sağlık durumunuz nasıl. Hastalığı geçirenler bağışıklık sağlıyormuş sanırım son araştırmaya göre. Bazen bende atlatsam da kurtulsam diyorum.
Umarım basit bir grip gibi geçirirsiniz
Su an sağlığımda bişey yok arkadaşlarımızla goruseli 5 gün oldu fakat eşimde çıkınca sıkıntı oldu

Kuzenim normalde dis hekimi ama aylardir pandemi nedeniyle yaninda ekibiyle evlere test icin gidiyorlar ama dönüsümlü çalişıyorlar mecbur . Cok fazla stres halindeler ,özel hayat diye birsey kalmadi ,evdekiler aylardir memlekette,yüzü artık maske takmaktan cürümüs,psikoloji diye birsey kalmamis, Gecen gün konustum abla yetisemiyoruz dedi. Test icin gittikleri evlerde tersleyen kovan numune yaptirmak istemeyenler varmis. Bu süreç herkes için cok zor. Rabbim şafi adıyla sifa versin.

Kuzenim normalde dis hekimi ama aylardir pandemi nedeniyle yaninda ekibiyle evlere test icin gidiyorlar ama dönüsümlü çalişıyorlar mecbur . Cok fazla stres halindeler ,özel hayat diye birsey kalmadi ,evdekiler aylardir memlekette,yüzü artık maske takmaktan cürümüs,psikoloji diye birsey kalmamis, Gecen gün konustum abla yetisemiyoruz dedi. Test icin gittikleri evlerde tersleyen kovan numune yaptirmak istemeyenler varmis. Bu süreç herkes için cok zor. Rabbim şafi adıyla sifa versin.
Haklısınız onlar için de çok zor amin

Ah bu ev oturmalari. Cok gecmis olsun.
Kayinpederim de pozitif cikmisti. Dun hastaneden taburcu oldu. Baya da agir gecirdi.
Bir an önce siz de test yaptirin.
Biraz daha beklseydınz keske ev oturmaları ıcın... Okadar cok duyuyorumki bu sekilde bulaş oluyor zaten.. Evden hıc ckmadım 15 dklık market alısverısınde kaptım... Bugune kdar hıc biyere gitmedim ama bır arkadasım la bulustum ondan bulastı. Boyle boyle uzuyor gıdıyor bulastıkca bulasıyor. Neyse kalbinizi kırmayayım umarım sizde cikmaz cok gecmıs olsun..
Bugun dısarıdan sıparıs istedim cocuk maskeyi koluna takmıs neden maskeni takmıyorsun dedım. Ee abla takılıydı ama yeni cıkardım.. Tak dedım hem saglık hem de cezası var....
Bu vurdumduymazlık la ölenlerin bi arkadasi mızın ananesı gıbı... komaya girenlerin hastaların... karantinaya girenlerin Ankarada ki dayımlar gıbı... okula gidemeyecek ve 1 yıl kayıpları olacak cocukların tıpkı 11 yasındaki oglum gıbı... evde tıkılıp kalan ve psikolojisi bozulan yaşlıların tıpkı ananem gıbı komsu emine teyze gıbı... yeni dogan ve sokak gormeyen bebelerin tıpkı 4.5 aylık bebegım gıbı... 9 ay sonra gebelikten cıkıp ve 4.5 aydır sokaga cıkmayıp hala evde tek basınalıktan kafayı yiyen ve halada normalleşme ıcın erken oldugunu dusunen ve bekleyen ben gibilerin ve nıcelerının haklarını nasıl ödeyecekler acaba..

Gecen hafta bayadir gorusmedigimiz arkadaşımız oturmaya davet etti bizde gittik bu zamana kadar hicbiyere gitmedik maskesiz dışarı cikmadik evdeydik hep onlarada diğer arkadaşlarımız da gelmiş oturduk filan ama ben korktum gitmez olaydık.O günden sonra eşimi iş için şehir dışına başka bir ile yolladilar oraya gittiğinde arkadaşımızın annesi korona pozitif çıktı arkadaşımız da yaptırdı test onunki de pozitif çıktı eşimde orda test yaptırdı o da pozitif cikti buyuk ihtimalle bende pozitif çıkarım test yaptırmadım 14 gün yasak geldi eşim orda kaldı ben burda.Moral olarak cöktüm,çöktük lütfen evden çıkmayın
Korkmayın atlatırsınız benim çevremde de çok tu koroma olan atlattılar

Back
X