- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Ay böyle sansta hey allahim ya. Herseyde vardir bir hayir peki semptom gosterdi mi yani atlatanlar bagisiklik kazaniyor vs deniliyor ya hep.Negatif olduktan 10 gün sonra eltimde kocasında çıktı benim alt katta oturuyor diye bana eşimede test yapıldı 9 temmuzda negatif çıkan sonucum 20 temmuzda pozitif çıktı tekrar temas üzerine test yapıldı yani eşim negatif sadece bende pozitif.
Aynen allah buyuk bize de nasil yakalandin nasil becerdin bu nedir yahu sanki size gelmeyecek. Insanlar cok acimasiz gercekten bir dusmenizi bekliyorlar . Bizim binadakiler bizden vebali gibi kaciyorlar tamam herks korkuyor ama bir gecmis olsun da mi denmez bseye ihtiyaciniz var mi da mi denmezBana öyle soranlarda şimdi karantinada ama. Bu hastalık kime bulaşır belli değil
Ben 4. Kez yakalandım Covid19 a
Halsizlik ishal var şu anda zaten 5 kilo kaybım oldu şimdi tekrar ishal. Bağışıklık kazanmış halim bu. Konu sahibi kusura bakmasın konu içinde konu oldumAy böyle sansta hey allahim ya. Herseyde vardir bir hayir peki semptom gosterdi mi yani atlatanlar bagisiklik kazaniyor vs deniliyor ya hep.
Çalışmıyorum evdeyim sadece yarım saat dışarı çıksam eldiven maske takıyorum. Nereden kapıyorum bilmiyorum şu an ki eltimden sanırım, küçük çocuğum var diye daha çok önlem alıyorum sanıyordumnereden kaptınız 4 kere? çalıştığım için soruyorum, nereler riskli, önlem almış mıydınız, maskeyle mi kaptınız? ona göre kendi önlemlerimi tekrar değerlendireceğim.
Bagisiklik falan yalan dolan o zaman. Gecmis olsun bir daha test yaptiracak misiniz gecer gider insallah esimin testi de bayramdan sonraHalsizlik ishal var şu anda zaten 5 kilo kaybım oldu şimdi tekrar ishal. Bağışıklık kazanmış halim bu. Konu sahibi kusura bakmasın konu içinde konu oldum
Çok geçmiş olsun, ben de olup atlattım.Evet test sonucuna göre toplamda 4. Kez pozitif olarak karantinadayım
Merhaba ikinci testi yaptilar mi?Çok geçmiş olsun, ben de olup atlattım.
Evet 1 pozitif, sonra ilaç tedavisi, bitiminde 2 tane negatif alınca atlattığım söylendi.Merhaba ikinci testi yaptilar mi?
15 gun sonunda negatif mi ciktiniz ne guzel biz evde oldugumuz halde 1 aydr negatife donemedi esimEvet 1 pozitif, sonra ilaç tedavisi, bitiminde 2 tane negatif alınca atlattığım söylendi.
5 gün ilaç kullandık ondan sonra 48 saat arayla 2 negatif alınca iyileştiğin kabul edildi. Benim eşim de ilk ilaç dozunda iyileşmedi 2. ilaç dozunda iyileşti. Ama bu süreçte pozitif hastayla birlikte yaşamama rağmen tekrarlamadı.15 gun sonunda negatif mi ciktiniz ne guzel biz evde oldugumuz halde 1 aydr negatife donemedi esim
Ne kusuru olurmu bende okuyorum bilgi oluyo bizim içindeHalsizlik ishal var şu anda zaten 5 kilo kaybım oldu şimdi tekrar ishal. Bağışıklık kazanmış halim bu. Konu sahibi kusura bakmasın konu içinde konu oldum
Çalışmıyorum evdeyim sadece yarım saat dışarı çıksam eldiven maske takıyorum. Nereden kapıyorum bilmiyorum şu an ki eltimden sanırım, küçük çocuğum var diye daha çok önlem alıyorum sanıyordum
çok geçmiş olsun. ciddi misiniz? nerden aldınız peki? bilebiliyor musunuz? nasıl belirtileri oldu? çok sordum kusura bakmayın.Ben 4. Kez yakalandım Covid19 a
Siz 4 kez üst üste kimden bulaş aldınız?3 ay sirmüyor ben 10 gün sonra tekrar yakalandım virüse
Ya hegatif olmayıp taşıyıcı kaldıysaGeçtiğimiz haftalarda eşimde de pozitif çıktı test sonucu, aynı evde olmamıza rağmen herhangi bir belirti taşıyıp taşımadığım soruldu. taşımadığımı söyleyince test yapılmayacağını belirttiler, eşimde de herhangi bir solunum güçlüğü olmaması nedeniyle ilaç yazıp eve gönderdiler. şükürler olsun ağır bir grip gibi geçirdi, aralıklı ateş çok terleme halsizlik oldu belirtileri. 14 günün sonunda il sağlık müdürlüğünü aradık tekrardan test yaptırmasına gerek var mı diye belirti yoksa hayır dediler. 14 gün sonunda normal hayatımıza döndük.
Esim hic bir semptom gostermedi su an nasilsaniz normal halinizde oylePeki arkadaşlar yakalananların ne gibi sıkıntıları oldu? Yani Allah korusuun ama yakalandığımız zaman bizi ne beklıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?