Eşim koronavirus pozitif

Peki eşiniz pozitifken siz ne yaptınız beraber aynı sofraya filan oturdunuz mu nelere dikkat ettiniz bende bugün test oldum sonuç bekliyorumda

Bende de bı belirti yok bugün 6.gunumuz bitiyor
Bse yoktur olsa idi bu zamana cikardi canim varsa da boyle ayakta atlatiyorsun demek ki. Rahatlat kendini . Ayrica biz neredeyse 1 aydir ayni evin icinde ayriyiz esimle sarilamiyoruz bile birbrimze ben hamileyim birbirimize de duskunuzdur. Ayri oda ayri ayri yemek yiyoruz salona yeni yeni gelmeye basladi yanima maskeli geliyir yani cok cok zor az kaldi ama sabret sen . Esine ikinci test yapilacak mi

Eve geldi bugün odada kaliyo ayrı bende salondayim

14 gün sonunda bakcaklar canım ama genelde test te yapmiyolar zaten anca bı çok bulgu söylersek yapiyolar

Peki eşiniz pozitifken siz ne yaptınız beraber aynı sofraya filan oturdunuz mu nelere dikkat ettiniz bende bugün test oldum sonuç bekliyorumda

aynı masaya oturmadım ama aynı evde olunca temas durumu illaki oldu, odaları ayırdım ama ilaçlarını götür her gün nevresim değişikliği, kirlileri al, yemek hazırla. her defasında maske eldiven takamadım ama bulaşmadı bana.

Piskolojim bozuldu artık herşeye öfkeli olmaya başladım kimse anlamıyor gibi yinemi pozitif sin diyorlar
Vücudunuz dan zor atılıyor demekki. TV de bir kaç kez duymuştum negatife dönmesi uzun süren.

Anladığım siz bir kere yakaladınız ama negatife dönemediniz değil mi.

Geçmiş olsun tekrardan

Vücudunuz dan zor atılıyor demekki. TV de bir kaç kez duymuştum negatife dönmesi uzun süren.

Anladığım siz bir kere yakaladınız ama negatife dönemediniz değil mi.

Geçmiş olsun tekrardan
Negatif oldum 10 gün sonra tekrar yakalandım virüse

Peki sorum su negatif olduktan sonra neden test yaptirdiniz tekrar sikayetleriniz mi artti?
Negatif olduktan 10 gün sonra eltimde kocasında çıktı benim alt katta oturuyor diye bana eşimede test yapıldı 9 temmuzda negatif çıkan sonucum 20 temmuzda pozitif çıktı tekrar temas üzerine test yapıldı yani eşim negatif sadece bende pozitif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…