- 31 Mart 2020
- 327
- 177
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Peki eşiniz pozitifken siz ne yaptınız beraber aynı sofraya filan oturdunuz mu nelere dikkat ettiniz bende bugün test oldum sonuç bekliyorumdaGeçtiğimiz haftalarda eşimde de pozitif çıktı test sonucu, aynı evde olmamıza rağmen herhangi bir belirti taşıyıp taşımadığım soruldu. taşımadığımı söyleyince test yapılmayacağını belirttiler, eşimde de herhangi bir solunum güçlüğü olmaması nedeniyle ilaç yazıp eve gönderdiler. şükürler olsun ağır bir grip gibi geçirdi, aralıklı ateş çok terleme halsizlik oldu belirtileri. 14 günün sonunda il sağlık müdürlüğünü aradık tekrardan test yaptırmasına gerek var mı diye belirti yoksa hayır dediler. 14 gün sonunda normal hayatımıza döndük.
Bse yoktur olsa idi bu zamana cikardi canim varsa da boyle ayakta atlatiyorsun demek ki. Rahatlat kendini . Ayrica biz neredeyse 1 aydir ayni evin icinde ayriyiz esimle sarilamiyoruz bile birbrimze ben hamileyim birbirimize de duskunuzdur. Ayri oda ayri ayri yemek yiyoruz salona yeni yeni gelmeye basladi yanima maskeli geliyir yani cok cok zor az kaldi ama sabret sen . Esine ikinci test yapilacak miBende de bı belirti yok bugün 6.gunumuz bitiyor
Eve geldi bugün odada kaliyo ayrı bende salondayimEşinize ve size çok geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır. Eşiniz de hafif atlatır. Bu hastalıkta moral çok önemliymiş. Moralini sağlam tutabilirsen direncinde sağlam oluyor. İkinizde yakınlarınızdan meyve vitamin falan isteseniz kapılarınıza bıraksalar onlarla bünyenizi desteklemeye çalışsanız çok iyi olur. Eşin şimdi nerede kalıyor hastanede falan mı?
14 gün sonunda bakcaklar canım ama genelde test te yapmiyolar zaten anca bı çok bulgu söylersek yapiyolarBse yoktur olsa idi bu zamana cikardi canim varsa da boyle ayakta atlatiyorsun demek ki. Rahatlat kendini . Ayrica biz neredeyse 1 aydir ayni evin icinde ayriyiz esimle sarilamiyoruz bile birbrimze ben hamileyim birbirimize de duskunuzdur. Ayri oda ayri ayri yemek yiyoruz salona yeni yeni gelmeye basladi yanima maskeli geliyir yani cok cok zor az kaldi ama sabret sen . Esine ikinci test yapilacak mi
Aynen test yapmiyorlar esimin isinden dolayi yapiyorlar bize yine var test 10 gun sonra bakalim ne olacak artij14 gün sonunda bakcaklar canım ama genelde test te yapmiyolar zaten anca bı çok bulgu söylersek yapiyolar
Hadi hayırlısı inşallah negatif çıkarAynen test yapmiyorlar esimin isinden dolayi yapiyorlar bize yine var test 10 gun sonra bakalim ne olacak artij
Evet tekrar dan ev karantinadasındayımCiddimisiniz
3 gün sonra bile test yapıldı banaTest yapıldı mı 10 gün sonra da.
Önce pozitif çıkıp sonra 2 negatifle iyileştiğiniz belli oldu ya, ondan 10 gün sonra tekrar hastalandığınızı testle kesinleştirdiler mi?3 gün sonra bile test yapıldı bana
Peki eşiniz pozitifken siz ne yaptınız beraber aynı sofraya filan oturdunuz mu nelere dikkat ettiniz bende bugün test oldum sonuç bekliyorumda
Evet test sonucuna göre toplamda 4. Kez pozitif olarak karantinadayımÖnce pozitif çıkıp sonra 2 negatifle iyileştiğiniz belli oldu ya, ondan 10 gün sonra tekrar hastalandığınızı testle kesinleştirdiler mi?
Sizede çok çok geçmiş olsun artık bağışıklık kazandınız umarım bir an önce iyileşirsinizEvet test sonucuna göre toplamda 4. Kez pozitif olarak karantinadayım
Piskolojim bozuldu artık herşeye öfkeli olmaya başladım kimse anlamıyor gibi yinemi pozitif sin diyorlarSizede çok çok geçmiş olsun artık bağışıklık kazandınız umarım bir an önce iyileşirsiniz
Vücudunuz dan zor atılıyor demekki. TV de bir kaç kez duymuştum negatife dönmesi uzun süren.Piskolojim bozuldu artık herşeye öfkeli olmaya başladım kimse anlamıyor gibi yinemi pozitif sin diyorlar
Negatif oldum 10 gün sonra tekrar yakalandım virüseVücudunuz dan zor atılıyor demekki. TV de bir kaç kez duymuştum negatife dönmesi uzun süren.
Anladığım siz bir kere yakaladınız ama negatife dönemediniz değil mi.
Geçmiş olsun tekrardan
Peki sorum su negatif olduktan sonra neden test yaptirdiniz tekrar sikayetleriniz mi artti?Negatif oldum 10 gün sonra tekrar yakalandım virüse
Maalesef ayni seyi bize de diyorlar esime yani. Dalga gecer gibi insanin siniri bozuluyorPiskolojim bozuldu artık herşeye öfkeli olmaya başladım kimse anlamıyor gibi yinemi pozitif sin diyorlar
Negatif olduktan 10 gün sonra eltimde kocasında çıktı benim alt katta oturuyor diye bana eşimede test yapıldı 9 temmuzda negatif çıkan sonucum 20 temmuzda pozitif çıktı tekrar temas üzerine test yapıldı yani eşim negatif sadece bende pozitif.Peki sorum su negatif olduktan sonra neden test yaptirdiniz tekrar sikayetleriniz mi artti?
Bana öyle soranlarda şimdi karantinada ama. Bu hastalık kime bulaşır belli değilMaalesef ayni seyi bize de diyorlar esime yani. Dalga gecer gibi insanin siniri bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?