• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

Benim durumum olmasına rağmen zoruma gitmiyor da sizin şuanlık alacak durumunuz olmamasına rağmen niye zorunuza gidiyor onu anlamadım.Diyelim ki zorunuza gidiyor bunu neden burada bu şekilde söylüyorsunuz.Hele çocuğuma asla kullanmam gibi...Hiç ama hiç durumu olmayan insanlar var onlar sürekli çocuklarına ya da evlerine ikinci el kullanabiliyor.Sizin hele çocuğuma mı asla diyişiniz bana itici geldi.Bunu okuyan bi insan içerlenip kırılabilir.Bence çok da doğal şeyler.Umarım dışarıda da bu tarz konuşmuyorsunuzdur.Ben hayatımda asla ikinci el kullanmadım gibi cümlelere girişmeyin.Allah korusun birgün pişman olursunuz.Ayrıca yorumumu sabah saatlerinde mi yapmalıydım anlamadım.
Canisi gorgulu bi insan asla bu tarz laflar etmez zaten..para nedirki gelir gecer elimizin kiri gibi, ama bu pembik gelinler 🙄renk degisiyor zihniyet ayni😂

Cocugun yedigi helal giydigi haram.. cunku cok cabuk buyuyolar ve hersey o kadar gereksiz geliyoki...

Çok geçmiş olsun, umarım kimseye bişey olmadan bu süreci atlatırsınız.. Başka temaslarınız varsa lütfen bildirin ki daha fazla kişiye geçmesin..

Aynen :) 2.el urunde hayatımda hıc kullanmadım kullanamamda hele ki cocuguma.. Yani bugune kadar geldik zaten bakalım bu hafta ıcınde muhakkak alırız ınsallah :)

Henüz ömrü olan, is gorebilen aletlerin tekrar tekrar kullanilmasi guzel bir seydir, tavsiye ederim.
Hijyen acisindan tedirginlik yasiyor olabilirsiniz. Güzelce siler havalandirirsiniz. Para yok diye eve tikilmak daha kötü.

Sonrada para yok diye aglarsiniz
Canisi gorgulu bi insan asla bu tarz laflar etmez zaten..para nedirki gelir gecer elimizin kiri gibi, ama bu pembik gelinler 🙄renk degisiyor zihniyet ayni😂

Cocugun yedigi helal giydigi haram.. cunku cok cabuk buyuyolar ve hersey o kadar gereksiz geliyoki...
Görgülümüsün sen yani :DBana bu sekilde konusma hakkını sana kim veriyor??Aayyyy okadar basıtsınki sabah sabah ugrasamıcam. Bız bayanla helallestık Nerdeyse :D Neyse Senin seviyene dusmeyeceğim.

Henüz ömrü olan, is gorebilen aletlerin tekrar tekrar kullanilmasi guzel bir seydir, tavsiye ederim.
Hijyen acisindan tedirginlik yasiyor olabilirsiniz. Güzelce siler havalandirirsiniz. Para yok diye eve tikilmak daha kötü.
Evet haklısınız yani bir yakınımdan olsa en azından alacagım ama oda yok malesef.

Görgülümüsün sen yani :DBana bu sekilde konusma hakkını sana kim veriyor??Aayyyy okadar basıtsınki sabah sabah ugrasamıcam. Bız bayanla helallestık Nerdeyse :D Neyse Senin seviyene dusmeyeceğim.
Agauahah evet ben seviyesizim cunku insanlari dusunurum, 2. El diye burun kivirmam insanlari rencide etmem. Dua et o burun kivirdiklarina muhtac olmayasin bir gun🙄

Agauahah evet ben seviyesizim cunku insanlari dusunurum, 2. El diye burun kivirmam insanlari rencide etmem. Dua et o burun kivirdiklarina muhtac olmayasin bir gun🙄
Yav he he beni bana ögret.. bırakın buralardan dalaşmayı bırakın amacınız ne anlamıyorum gercek hayatta nasılsınızdır acaba :KK47:

Yav he he beni bana ögret.. bırakın buralardan dalaşmayı bırakın amacınız ne anlamıyorum gercek hayatta nasılsınızdır acaba :KK47:
Konu senin soyledigin birseyken neden bana cevirmeye calisiyorsun? Ve hala seviyesiz birine laf yetistirmeye devam ediyorsun

Bagisiklik kazanma konusunu herkes bi anda salarsa diye soyleyemiyorlar bence. Dusunsenize bizim milletin eh iyi madem olup da kurtulalim dedigini ve hastanelerin bir anda dolup tastigini falan 🤦🏼‍♀️
Bagisiklik gelismiyor olsaydi tedavide antikor kok hucre kullanilmazdi zaten. Kullaniliyor ve ise yariyor deniyorsa, bagisiklik kazaniliyor demektir bana gore
Antikolar kısa sürede düşüyor yapılan calısmalara göre.

Konu senin soyledigin birseyken neden bana cevirmeye calisiyorsun? Ve hala seviyesiz birine laf yetistirmeye devam ediyorsun
Bana duzgunce gelen yorumlara elestrısel bile olsa uslup duzgunse gayet guzel cevabimı vrdim.Ama ah bu polemik isteyenler neyse:confused:

4. Kez mi yakalandiniz 4 kez pozitif mi çıkti??
Konulariniza vakti mi 1 kez kaptiktan pozitif çıktıktan sonra negatifi hic göremedim doktorlarda şaşırıyor artık demişsiniz.
Bu tıpkı 3 kez hamilelik testi yapıp 3 çocuğum mu olacak demek gibi bir şey.
Negatifi gormemissiniz ki 4 kez kapmış olun.
Eski konulara bakmadım ama tahmin ettim pozitiften negatife hiç dönmediğini. Diğer türlü sanırım sokakta yerleri yalayarak falan gezilmedikçe insan bu kadar kısa sürede 4 kez hastalanamaz.
Bu tarz söylemler toplumu paniğe sürüklüyor malesef.

esim de bugun test oldu,
zaten o pozitifse biz ailecek pozitifizdir diye dusunuyorum ben, o yuzden test yaptirmam kendim ozel olarak, eger semptomlari gostermezsem, artik karantina uygulariz tabi ki ailecek.

esim ise de gitmiyor aslinda, sadece gecen hafta bir devlet dairesine gitmesi gerekmisti, biz de ondan olmus olabilir diyoruz, cok agir geciriyor su an gribi :KK43:

bizim yasadiimiz ulkede de artmaya baslamis vakalar, ikinci dalga baslamis olabilir deniyor.

Çok geçmiş olsun

Sonuçtan haberdar et merak ederim

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. İnşallah çabucak atlatırsınız süreci.
Hepimize de ders olsun ev oturmaları vs hala ne kadar tehlikeli.
Elbette hayat durmuyor işlerimize devam ediyoruz, karantinada değiliz ama tedbirliyiz. Keyfi olarak ben hala aynı mahalledeki anneme sarılmadım. Çay kahve içmeye kafeye gitmedim. Tatile gitmek bu sene yalan oldu. Hafta içi tenha olan açık hava ortamlarında maksimum 4 kişi olarak kamp sandalyeleriyle oturmaya yeni başladık. Mutasyon konusunda belirtiler var bu çok sevindirici ama henüz bazı şeyler için çok erken. Keyfim için yaptığım hiçbir şeyi yapmıyorum.
Bilim kuruluna inancım %100 diyemiyorum, aynı şekilde diğer doktorlara da. Çünkü çok yeni bir şey bu ve henüz tam kestirilemiyor. Bu yüzden tedbiri asla bırakmamalıyız. Geçen hafta bu konuyla ilgili banlandım ama yine de yazmadan geçemem, belirti olmasa da bulaştırma ihtimali var. Şüpheli olduğunuz için izole olun lütfen.

Geçmiş olsun, sağlık durumunuz nasıl. Hastalığı geçirenler bağışıklık sağlıyormuş sanırım son araştırmaya göre. Bazen bende atlatsam da kurtulsam diyorum.
Umarım basit bir grip gibi geçirirsiniz
Bagisiklik suresi kisaymis bunda. Ayrica akcigerde tahribat yapiyor hic yakalanmamaya calisin bence

Aynen öyle canım...Benim şahsen öyle takıntılarım olmadı olmaz da.Diyelim ki böyle takıntıları var ortalık yerde bu şekilde söylenmemeli.Buna mecbur insanlar da var.Ve bu ayıp değil

Geçtiğimiz haftalarda eşimde de pozitif çıktı test sonucu, aynı evde olmamıza rağmen herhangi bir belirti taşıyıp taşımadığım soruldu. taşımadığımı söyleyince test yapılmayacağını belirttiler, eşimde de herhangi bir solunum güçlüğü olmaması nedeniyle ilaç yazıp eve gönderdiler. şükürler olsun ağır bir grip gibi geçirdi, aralıklı ateş çok terleme halsizlik oldu belirtileri. 14 günün sonunda il sağlık müdürlüğünü aradık tekrardan test yaptırmasına gerek var mı diye belirti yoksa hayır dediler. 14 gün sonunda normal hayatımıza döndük.

Back
X