- Konu Sahibi morgana_aa
-
Bırak gitsin seni dövmesinden iyidir..
Ne çok konuşmuştuk eski konunu sizde aynı tas aynı hamam.
eşimin haftaya ailesinin bulunduğu şehirde sınavı var bu c tesi akşam gidicem diye tutturdu orda ders çalışıcakmış ben çalışıyorum evde değilim gündüz zaten evde çalışabilir ben orda ders çalışıcam 1 hafta diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalıcam sizce bu normal mi sinirden patlıcam ne olur yorum ne aile bağlarıymış be
bide bende erkek annesiyim oğlum için canımı gözümü kırpmadan veririm yani yarın yanıma gelmesi böle sorunmu olacak acaba boshayallersmile
Durum biraz daha farklı aslında. Bu eşte genel bir aile takıntısı var, neredeyse evliliğini bitirip ailesinin yanında oturacak, eşine şiddet uygulayacak kadar.
Yoksa insan oğluyla neden görüşmesin. Ama siz de takdir edersiniz ki, düşünün oğlunuz evlenmiş, evde karısını bırakıp 1 hafta sizde kalmaya geliyor, bana tuhaf geliyor bu. Niye evlenmiş ki o zaman.
eşimin haftaya ailesinin bulunduğu şehirde sınavı var bu c tesi akşam gidicem diye tutturdu orda ders çalışıcakmış ben çalışıyorum evde değilim gündüz zaten evde çalışabilir ben orda ders çalışıcam 1 hafta diyor başka bişey demiyor ben yalnız kalıcam sizce bu normal mi sinirden patlıcam ne olur yorum ne aile bağlarıymış be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?