- Konu Sahibi morgana_aa
-
tamam deyın 2 gun sonra gece bir msj atın
içerden ses geldi korkudan kalkamıyorum ,,,felan diye
merak edince koşa koşa döner :)
demekki özlemiş ailesini gitsin yazık ...
Gerçekten merakımdan soruyorum, siz eşinizi ailesini özlemiş diye 1 hafta ya da daha fazla ailesinin yanına gönderir misiniz?
bide bende erkek annesiyim oğlum için canımı gözümü kırpmadan veririm yani yarın yanıma gelmesi böle sorunmu olacak acaba boshayallersmile
tatlım bana sormamışsın ama izin verirsen cevap verebilir miyimmmm.. opuyorumnanaktan ben olsam gitmesinde bi sakınca görmezdim.. ama beni de götürmesini isterdim.. yani ben de giderdim.. evlenirsem sanırım ben de annemi çook özlerim sürekli kaçıp gelmek isterim.. eşimi de getiririm isterse.. ama gece ben annemin koynunda uyurum.. ben fazla anneciyimdir de.. o yüzden annesini özleyen bi insanı bayan erkek fark etmez anlayişla karşilarım.. ama madem artık eşler.. beraber gitsinler.. bu konuda sanırım sen de böyle düşünüyosundur.. öpüorum tatlımmm bayanssulusmile
Gerçekten merakımdan soruyorum, siz eşinizi ailesini özlemiş diye 1 hafta ya da daha fazla ailesinin yanına gönderir misiniz?
Burada ki mevzu tam anlamıyla eşine annesine birkaç günlüğüne gitmek isteyen eşe izin verme,vermeme değil aslında. Daha ciddi bir bağlılık var, bence hastalık derecesinde. Özlemek değil olay yani.
Şimdi burada malesef erkekle bayan arasında bir fark görüyorum ben. Bayan eşini evde bırakıp, ailesinin yanında kalınca pek tuhaf durmuyorda, erkek eşini evde bırakıpta ailesinin yanında kalınca ( çok zaruri bir durum olmadığı sürece) tuhaf duruyor. Ve benim eşimin aklının ucundan bile geçmez, beni evde bırakıpta ,keyfi olarak 1 haftasını ailesiyle geçirmek. 1 günü bile ayrı geçirmek istemez. Yeri geldiğinde anlayışlı davranılmak durumundadır ama ,gönüllü olarak aman eşim gitsin diye can atmaz, sadece anlayış gösterir.
Benim eşim keyfi olarak beni evde bırakabiliyorsa ,ben kendi adıma normal karşılayıp, özlemiştir ne var ki gibi bakamıyorum.
eşlerimize biz annemizde kalacaz dediğimizde hiç bi zaman karşı gelmezler
istisnalar hariç tabiki.
özlemişsindir git derler hiç akıllarından benim karım ailesine hastalık derecesinde bağlı
yok gidemezsin tarzında laflar etmezler.
ama onlar gidecekleri zaman asla ailesini özleyebileceği ihtimalini vermeyiz.
onlarda insan ya.onlarda özlerler ailerini..
bırakıp gitmez o ayrı mesele ama hiç bizaman karşı çıkmam ailesine gitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?