eşim koşa koşa ailesine gidiyor

neden bir hafta oncesinden gitmek istiyor anlamadım bende..sizi yanlızmı bırakacak bende kızardım

boşver sorun etme bunu canım ya
belkide ailesini özlemiştir.
herşeyi kafaya takmamakta fayda varbenneyaptımki

canım keşke tek derdin bu olsaymış
hepsini okudum şaşırdım
eeee eşin hiç değişmeye çalışmıyor mu ya
ALLAH yardımcın olsun canım
sende biraz kafa dinlersin ne diyeyim

bence haklısın kesınlıkle dusuncesızdavranması yanlıs ama bunu bu kadr sorun yaptıgınızı ona gostermeyın cok gıtmek ıstıyorsan buyur bende kafa dınlemıs olurum deyın derım ben

tamam deyın 2 gun sonra gece bir msj atın

içerden ses geldi korkudan kalkamıyorum ,,,felan diye
merak edince koşa koşa döner :)

gitsin kız sen de kafanı dinlersin.. işten gelince giyer pijamalarını yayılaa yayıla elinde bilgisayar tv izlersin.. ohhhh... takma kafana..

cnm boşanıyorum perişanım konundaki msjlarını da okudum...eşin daha once de böyleymiş sanırım zaten ailesine düşkün...ve dayak kelimesini de duyunca sinirlerim bozuldu...
ay bırak gitsin gerçekten kafanı topla nefes almaya ihtiyacın var iice bunaltmiş senı

bence gitsin sen de bekarlık gunlerini yaşa sen gitmek istesen ve o sana hayır dese sen uzulmez miydin ve inada bindirip tartışmaz mıydın?
tecrubelerime dayanarak soyluyorum evlilikte tripler ve yasaklar işe yaramıyor kırılmış edasıyla sessiz modda calışmak en geçerli taktik dırdırıdr vırvırvır yapıp yasak getirmek itici oluyor

Gerçekten merakımdan soruyorum, siz eşinizi ailesini özlemiş diye 1 hafta ya da daha fazla ailesinin yanına gönderir misiniz?

tatlım bana sormamışsın ama izin verirsen cevap verebilir miyimmmm.. opuyorumnanaktan ben olsam gitmesinde bi sakınca görmezdim.. ama beni de götürmesini isterdim.. yani ben de giderdim.. evlenirsem sanırım ben de annemi çook özlerim sürekli kaçıp gelmek isterim.. eşimi de getiririm isterse.. ama gece ben annemin koynunda uyurum.. ben fazla anneciyimdir de.. o yüzden annesini özleyen bi insanı bayan erkek fark etmez anlayişla karşilarım.. ama madem artık eşler.. beraber gitsinler.. bu konuda sanırım sen de böyle düşünüyosundur.. öpüorum tatlımmm bayanssulusmile

bide bende erkek annesiyim oğlum için canımı gözümü kırpmadan veririm yani yarın yanıma gelmesi böle sorunmu olacak acaba boshayallersmile

yok tatlım hiç de sorun olmaz merak etme.. sen gelinini el kızı olarak görmez kızın gibi sever şefkat gösterirsen o da koşa koşa sana gelmek ister emin ol.. benim yengemle abim başka şehirdeler.. abim çaliştiği için yengem abimi tek bırakır adanaya gelir bizim yanımıza.. anneme çook düşkündür.. abimden çok yengem arar bizi.. özellikle annemi.. insan sevgi gördüğü yere koşa koşa gider.. ben de ilerde kayınvalidemi seversem o evde sevgi şefkat görürsem kendi evim gibi benimsersem koşa koşa giderim.. kocam gitmese bile ben giderim.. ilerde oğluşunun yuvasını kurarsa sen de gelinine kucak açarsan dizinin dibinden ayrılmak istemezler bence =))

Burada ki mevzu tam anlamıyla eşine annesine birkaç günlüğüne gitmek isteyen eşe izin verme,vermeme değil aslında. Daha ciddi bir bağlılık var, bence hastalık derecesinde. Özlemek değil olay yani.

Şimdi burada malesef erkekle bayan arasında bir fark görüyorum ben. Bayan eşini evde bırakıp, ailesinin yanında kalınca pek tuhaf durmuyorda, erkek eşini evde bırakıpta ailesinin yanında kalınca ( çok zaruri bir durum olmadığı sürece) tuhaf duruyor. Ve benim eşimin aklının ucundan bile geçmez, beni evde bırakıpta ,keyfi olarak 1 haftasını ailesiyle geçirmek. 1 günü bile ayrı geçirmek istemez. Yeri geldiğinde anlayışlı davranılmak durumundadır ama ,gönüllü olarak aman eşim gitsin diye can atmaz, sadece anlayış gösterir.

Benim eşim keyfi olarak beni evde bırakabiliyorsa ,ben kendi adıma normal karşılayıp, özlemiştir ne var ki gibi bakamıyorum.

eşlerimize biz annemizde kalacaz dediğimizde hiç bi zaman karşı gelmezler
istisnalar hariç tabiki.
özlemişsindir git derler hiç akıllarından benim karım ailesine hastalık derecesinde bağlı
yok gidemezsin tarzında laflar etmezler.
ama onlar gidecekleri zaman asla ailesini özleyebileceği ihtimalini vermeyiz.
onlarda insan ya.onlarda özlerler ailerini..
bırakıp gitmez o ayrı mesele ama hiç bizaman karşı çıkmam ailesine gitmesine

İmza, imza, imza.
Neredeyse annelerine bile göndermicez eşlerimizi, sanki ağaç kovuğundan çıktılar. Bırakın gitsinler ne var bunda anlamıyorum. Erkek diye anne babasını silecek değil ya.
Keşke benimkide gitse de kafamı dinlesem.

ben bu konuya diğer konudan tamamen bağımsız olarak yorum yapıyorum.. evet morgana arkadasımızın eşi daha öncesinde eşini bu bağliliği yüzünden çook üzdü.. ama olayı şuan için sadece ailesine gitmesi açısından değerlendirince ben de bi sakınca göremiyorum.. kocaman kadın evde bi hafta tek kalınca hiç bişey olmaz.. küçücük bi çocuk değil ki artık.. o da uzatsın bacaklarını ohh keyfine baksın.. umarım ilerde benim eşim de ara sıra gider de kafa dinlerim.. gittiği yer anasının evi.. içim de rahat olurdu.. bu kadar sıkmaya gerek yok eşlerimizi.. evet belki beraber gitmeleri en uygunu.. ama insan evlenince eski günlerini özleyebilir.. annesine gidip onun sıcakliğini hissetmek isteyebilir.. bunda kötü bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…