eşim koşa koşa ailesine gidiyor

ara sira uzak kalmak bence cok iyidir
sizde keyfinize bakin benim fikrim bu
yerinizde olsam öyle yapardim

Kimse ailesini silsin demedim ki zaten. Ben kimse için silmem, kimse de benim için silmez, ben öyle bir durumda bırakmam eşimi. Herkes rahatsız olmayabilir tabi, hatta 1 ayda gidebilir.

Zaten aklı başında, eşinden bıkmamış, bir sıkıntısı olmayan hiçbir erkek, gidiyimde annemle biraz vakit geçireyim, çok özledim, biraz kafa dinleyeyim diye eşini evde bırakıp gitmez. Demek ki çok normal bir durum değil. Biraz kafamızı dinleyelim diyebiliyorsa eşim, demek ki özlediğinden değil başka sıkıntılardan gidiyormuş, buda benim hoşuma gitmez. Bana göre, bir erkek annemi özledim diye eşini evde bırakıp gitmez.

Ayrıca eşim ve ben, ailemize gideceğimiz zaman birbirimizden izin almayız, o benden ayrı kalmak istemese de gayet anlayışlı şekilde gönderir, ama kafa dinlemek için değil. Ve hiç bir zaman da ben de gideyim demez, demek ki kendiside pek normal görmüyor bu durumu. Çok şükür. Ayrı kalalım da kafamızı dinleyelim, birbirimizi özleyelim gibi bahanelerimiz olmadığı ve birbirimizden kaçmaya yer aramadığımız için, ikimizde karşılıklı bu durumu normal görmüyoruz, gönül rahatlığıyla beraber gidip geliyoruz, zaruri bir durum olmadığı sürece. Benim eşim 1 gün bile beni evde yanlız bırakmaz. Böyle bir teklifte bile bulunmaz. Çünkü ayrı kalmak istemez.

Herkesin hayatının sınırları kendine ait ,herkes istediği zaman istediği süre ile ayrı kalabilir tabi ki. Oda herkesin kendi yaşantısı.

eşiniz ayrı kalmak istemese de gönderiyormuş sizi.peki neden erkeğin gitmesi bukadar problem oluyor.ailesini özlemiştir ve eşi çalıştığı için gitmesi mümkün olmadığından adam gider ne var bunda .gayet normal.
bu durumu normal gören arkadaşların eşlerinden bıktığını ayrı kalmaya bayıldıklarını sanmıyorum.tıpkı eşimle ben gibi.
birbirimizi asla yalnız bırakmadık.bırakmayız da zorunlu sabepler dışında.
benim ailemi özlemem de zorunlu bir sebeptir .eşimin ailesini özlemesi de.
ben istediğimde giderim izin almam.ama ben müsait olmadığımda da eşim bensiz gidebilir.
zaten bu durum sık tekrarlanan bişe değildir.o nedenle problem de yaratmaz aramızda normal olanda budur zaten

tabiki eşlerin birlikte gitmesi en uygunu.ama hep birlikte olamıyor malesef bazen şartlar el vermiyor.ama niye yalan söyleyim bazen eşimi istemem annemde.eski günlerdeki gibi oturup uzun uzun sohbet etmeyi koynunda yatmayı....vs
öyle özlüyorum ki.velhasıl onların da özledikleri şeyler vardır .onlarda ana kuzusu
rahat bırakın adamları birazcık yaa

di mi ana kız dedikodu bile yapamayız.. ben de eşimi istemezdim minikkedicik.. haklısın

herkesin farklı değer yargıları var uzayda marsta nerde olursa olsun belli olgunlukta bir erkeğin eşini bırakıp gitmesi doğru değil bu benim fikrim eşimle çok zorlu yoldan geçtik hala geçiyoruz onunla konuştum 1 yıldır evliyiz evliliğimizin kurallarını oluşturmaya çalışıyorum yani öyle kafama esti oraya gidiyorum diye birşey kabul etmem öyle kafama esti giderim gezerim asla kabul edemeyeceğim bir şey bunuda anlattım daha yeni evli olduğumuzu ve böyle bir hakkın ne benim olduğunu nede kendisinin olduğunu benim evliliğim özgürlükler ülkesi değil herkes sorumluluklarını bilmeli diye düşündüğümü söyledim ve hak verip gitmedi şimdilik böyle yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…