eşim koşa koşa ailesine gidiyor

hepsi ana kuzusu şaşırmıyorum hangi yaşta olurlarsa olsunlar !! bu alışmalısın !!kafamçokkarıştı

Bırak gitsin madem anasıyla birlikte olmak istiyor olsun ..
Sende kafanı dinlersin biraz uzat ayaklarını akşamları takıl buraya boşalt sinirlerini onlar ana oğul görüşsünler..

Açıkçası ben bu konuyu açmana şaşırıyorum, tabi ki açabilirsinde, eşin zaten böyle biri, bunu yapmasaydı şaşırman lazımdı, yapmasında şaşacak ne var ki.

Senden sürekli uzaklasmak isteyen bir adami neden zorla yaninda tutmaya cabaliyorsun anlamiyorum morgana?benneyaptımki

Ya esini gercekten herseye ragmen cok seviyorsun....yada bu saplanti haline gelmis sende....

Birak gitsin, zaten seni dinleyip kalacak hali yokki...:çok üzgünüm:

sen olsan sende bir hafta ailenle vakit geçirmek eski bekarlık günlerindeki gibi hissetmek isterdin. eşine baskı yapmıyorsundur umarım ..

valla bence normal değil siz evinizde 1 hafta yalnız mı kalıcaksınız?şayet benim nişanlım öyle bir durum olsa beni bırakmazdı yalnız.anlamıyorum bazı erkekleri ya..

ya Allah aşkına böyle basit şeyleri konu olarak açmayın lütfen ne var gidip kalacaksa ? ne olmuş annesine gidiyor herhangi bir arkadaşına değil ya

seninle evlendi diye annesinde bir gece kalamaz mı ? hangimiz evlendikten sonra zaman zaman annemizin evinde kalmak istemedik ki?

Son düzenleme:
keyfine bak canım benim gitsin ana kuzusu
gıcık et ama iyi oluyormuş aman bir rahatımki...vs

bence de bozulduğunu bellı etme bakalım.
gıt gıt bende keyıf yaparım gezer tozar,arkadaslarımde kalırım.
bu bır hafta bana da tatıl olacak ben tadını cok guzel çıkarırım de.
bakalım ne yapacak.bence aklı sende kalacak...

sen çalışıyormuşsun, evde yoksun nasılsa.. bırak da anası saat başı çayını sütünü getirsin çalıştırsın evladını..
yanlız kalman sorun olacaksa onu bilemem tabii...

1 hafta onlarla vakit geçirmek istiyorum demiyorda, ders çalışıcam 1 hafta diyor işte,,,
sizde denginden anlayın,ben olsamda hoşuma gitmezdi,,1 hafta değilde 2 gün öncesinden gitse anlarım,,
amaaan gitsin ne aryın ne sorun,anasıyla geçirsin 1 haftayı,,sizde kendinize güzel planlar yapın bu hafta içinde,,değişiklik olur,o da annesiyle dipdibe otursun:)))

iide seni evde tek başına bırakıp gitmeye gönlü razı olacakmıymış bi sor ondan sonrada yine gidicem dersee ii bende giderim b, yerlere sorun yok dersinn
yaaa bu erkeklerin bazı şeylere kafası basmıyomu bana mı öyle geliyo bi de kadınların çözülmez bi varlık olduklarını düşünürler :mymeka:

morgana_aa demek hala berabersin o adamla...

Görüyorum ki hala mutsuzsun...

Yine dayak yemediğine şükret de, bırak 1 hafta annesinde kalsın

Seni yalnız bırakması hoş değil tabi ama özlemiştir ailesini fazla sorun etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…