Evet vermek içimden gelmiyor çünkü diğer hatalarında rezil olmasın diye kenarda birikmişten hep verdim sonuç yine yaptı , şimdi kendim ödücem yapmıcam hesaplar sende kalsın diyor ama ya yine yaparsa ve bu sefer daha büyük borçlara dalıp eldeki arabadan olursak beni bu korkutuyor . Boşanmak artık en doğrusu gibi geliyor ama oğlum için çok üzülüyorum çünkü çok bağlı babasınaSakın verme asla düzelmez çocuğunu düşün birşey olsa elinde hiç bişi kalmayacak.Bu adam senide çocuğunuda düşünmüyor aklın varsa biraz bir kuruş verme
Hep kartlarla eksiden idare edip , benim çalıştığım zamanlarda ev alırız diye birikim yapıp kenarı koyduğumuz paralar eridi . Şuan biraz elimde var ve sanki yine borcunu kapatmamı bekliyor her böyle yaptığımda yine aynı şeyi yapıyor. Bir yanım öde belki tekrar yapmaz diyor diğer yanım kaç kere affettin inandın verdin yaptı çocuğunun geleceği olan parayı onun kumar borcuna verme diyorBoşanın çocuğunuzun gelecegını 4 senedir çöp ederek zaten oğlunuza zarar veriyor
Sizede saygısı kalmamış belli ki verdiği sözleri yemiş varlık içinde borçlar yüzünden yok gibi yaşatmış borçlara anca yetişmiştir die düşünerek bu cümleyi kurdum . Zaten kiracıysanız 40 binle borç ödeyip siz ne yediniz ne içtiniz
Sakın mehrinizi de verip elinizi boş bırakmayın olası ki ayrılmayı düşünüyormuşsunuz çocuğunuzla en azından kendınıze bi düzen kurarsınız o parayla .Hep kartlarla eksiden idare edip , benim çalıştığım zamanlarda ev alırız diye birikim yapıp kenarı koyduğumuz paralar eridi . Şuan biraz elimde var ve sanki yine borcunu kapatmamı bekliyor her böyle yaptığımda yine aynı şeyi yapıyor. Bir yanım öde belki tekrar yapmaz diyor diğer yanım kaç kere affettin inandın verdin yaptı çocuğunun geleceği olan parayı onun kumar borcuna verme diyor
Tek kuruş vermeyin..Bırsey farketmeyecek..Borcu varsa kendısı calısıp odeyecek..Bu ortamda kaldıgınız sürece bu şekılde sürüp gidecek..Seçim sizinMerhaba arkadaşlar , ben 30 yaşındayım 9 senelik evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var, eşim yaklaşık 4 senedir her sene tekrarlanan bir kumar borcuna bulaşıyor , kiradayız aldığı para 40 bin . Baştan 150 bin borca girdi onu bir şekilde ödedik ve aileden kimseye söylemedik , sonrasında yine o miktarda yaptı yine söylemeden kapattık .. sonrasında tekrardan 200 bin borç yaptı ben artık onun ailesine anlattım yardım edeceklerini söylediler onu da uyardılar yardımda etmedi ailesi sözünde durmadı işinden çıkıp tazminatının bir kısmıyla kumar borcunu ödedi 10 senelik işinden kumar yüzünden olmuş oldu. eşimde 8 ay oynamadı ve dün itiraf etti ki yine 120 bin borç yapmış. Kenarda düğünde takılan Mihrim var onu vermek içimden gelmiyor . Artık akıllanacağını sanmıyorum ama oğlum için de çok üzülüyorum benim durumumda olan var mı akıl verin ne olur ne yapmalıyım
Yine yeminler ediyor 8 ay oynamadım yine başladım baktım ki daha da büyüyecek haber vermek istedim diyor önüme geçersin engel olursun diye diyor. Borçlarımı ödücem mesai yapıcam ek iş yapıcam diyor hesaplarımı kontrol et beni düzene sok diyor. 40 bin liralık borç için ödemek uğruna bulaşmış kumara , onu çalışıp ödenek zor gelmiş şimdi kaç bin liralık borcu ödücem diyor bu bana inandırıcı gelmiyor. Annem boşan ister diyor ama son şans ver belki düzelir yeminler etti ya bize diyor pişman gibi diyorKumar bağımlılığı olanlar bu bataktan çıkamıyor, değişmiyor maalesef. Sakın mehrinizi de vermeyin. Yazık günah hem 5 yaşında çocuğunuzun hem de sizin rızkınızı yediriyor. Boşanma imkanınız var mı?
Kendi yaptığı borcu kendi kapatsın. Kenardaki paraya takıya güvenip oynuyor demek ki. Maalesef bu bi hastalık. Allah yardımcısı olsun. Takılarını sakla ya da başka yerde muhafaza et.Merhaba arkadaşlar , ben 30 yaşındayım 9 senelik evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var, eşim yaklaşık 4 senedir her sene tekrarlanan bir kumar borcuna bulaşıyor , kiradayız aldığı para 40 bin . Baştan 150 bin borca girdi onu bir şekilde ödedik ve aileden kimseye söylemedik , sonrasında yine o miktarda yaptı yine söylemeden kapattık .. sonrasında tekrardan 200 bin borç yaptı ben artık onun ailesine anlattım yardım edeceklerini söylediler onu da uyardılar yardımda etmedi ailesi sözünde durmadı işinden çıkıp tazminatının bir kısmıyla kumar borcunu ödedi 10 senelik işinden kumar yüzünden olmuş oldu. eşimde 8 ay oynamadı ve dün itiraf etti ki yine 120 bin borç yapmış. Kenarda düğünde takılan Mihrim var onu vermek içimden gelmiyor . Artık akıllanacağını sanmıyorum ama oğlum için de çok üzülüyorum benim durumumda olan var mı akıl verin ne olur ne yapmalıyım
Diğer oynadığının üzerinden 8 ay geçmişti elini sürmemişti , yine sıkışık durumu olmuş acaba bir şans deyip girmiş . Çok pişman gibi gözüküyor yeminler edip hesaplarımı sen kontrol et beni yönet diyor bilmiyorumKendi yaptığı borcu kendi kapatsın. Kenardaki paraya takıya güvenip oynuyor demek ki. Maalesef bu bi hastalık. Allah yardımcısı olsun. Takılarını sakla ya da başka yerde muhafaza et.
Sakın inanmayın verdiği sözlere kanmayın , değişmez. Şans verirseniz daha fazla yılınız heba olur , yorulursunuz. 40 bin TL için bu bataklığa bulaşmış olması da enteresan. Şimdiki borcu ne kadar peki?Yine yeminler ediyor 8 ay oynamadım yine başladım baktım ki daha da büyüyecek haber vermek istedim diyor önüme geçersin engel olursun diye diyor. Borçlarımı ödücem mesai yapıcam ek iş yapıcam diyor hesaplarımı kontrol et beni düzene sok diyor. 40 bin liralık borç için ödemek uğruna bulaşmış kumara , onu çalışıp ödenek zor gelmiş şimdi kaç bin liralık borcu ödücem diyor bu bana inandırıcı gelmiyor. Annem boşan ister diyor ama son şans ver belki düzelir yeminler etti ya bize diyor pişman gibi diyor
Zaten bütün kumarbazların savunması budur.Borcu kapatmak ıcın oynadım.Aslında adrenalıne bagımlılar..Sen tek kurus vermemek sartıyla bırlıktelıgınıze bır sure devam edebılırsın.Borcunu ödeyip kapatmak ıstıyorsan sana kalmış.Ama her verdiğin para uçar gıder.Ayrıca kumarbazların borcunu ödemek onları oynamaya teşvik eder. Şartın tek kuruş sen vermeden kendısı borcu odemeli..Bu bir kısır döngü..Umutlanmayın umutlanır içinde bulunduğunuz gerçeği red ederseniz psıkolojınız bozulur.Bundan sonra yapacaklarına siz bilerek ızın verıyorsunuz.Borcunu odeyecekseniz sonra aglamayacaksınız.Yine yeminler ediyor 8 ay oynamadım yine başladım baktım ki daha da büyüyecek haber vermek istedim diyor önüme geçersin engel olursun diye diyor. Borçlarımı ödücem mesai yapıcam ek iş yapıcam diyor hesaplarımı kontrol et beni düzene sok diyor. 40 bin liralık borç için ödemek uğruna bulaşmış kumara , onu çalışıp ödenek zor gelmiş şimdi kaç bin liralık borcu ödücem diyor bu bana inandırıcı gelmiyor. Annem boşan ister diyor ama son şans ver belki düzelir yeminler etti ya bize diyor pişman gibi diyor
Sakın inanmayın verdiği sözlere kanmayın , değişmez. Şans verirseniz daha fazla yılınız heba olur , yorulursunuz. 40 bin TL için bu bataklığa bulaşmış olması da enteresan. Şimdiki borcu ne kadar peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?