İzin vermemesi için de geçerli bir sebep yok o öyle istiyormuşHerkesin aklında aynı soru: ‘sebep?’
Yani neden izin vermiyor?
Asıl soru şu '' siz neden izin alıyorsunuz? '' çok mu arıyorsunuz böyle eşleri?Merhaba arkadaşlar eşim ablamda kalmama izin vermiyordu ablamda her ihtiyacım olduğunda koşan birisi bize gelir kalır eder bana da onlarda kalmam için ısrar etti eşim izin vermiyor desem bozulacak eşimde annemler de kalacağım diye biliyordu görüntülü aradı 3 gündür hiç konuşmuyor dün bir süre eve gelme yazmış bende hatamın farkındayım ama söylesem hayatta izin vermezdi ablamı da kırmak istemedem olan yine bana oldu
İzin vermemesi için de geçerli bir sebep yok o öyle istiyormuş
Yalan söylemek doğru değil, eşiniz haklı ama size bu şekilde yasak koyması da doğru değil...Merhaba arkadaşlar eşim ablamda kalmama izin vermiyordu ablamda her ihtiyacım olduğunda koşan birisi bize gelir kalır eder bana da onlarda kalmam için ısrar etti eşim izin vermiyor desem bozulacak eşimde annemler de kalacağım diye biliyordu görüntülü aradı 3 gündür hiç konuşmuyor dün bir süre eve gelme yazmış bende hatamın farkındayım ama söylesem hayatta izin vermezdi ablamı da kırmak istemedem olan yine bana oldu
Umarım bu farkındalık, bu adam ne saçmalıyor, ben buna nasıl izin veriyorum şeklinde bir farkındalıktır.bende hatamın farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?