Eşim küstü

Leylahyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
50
71
3
33
Merhaba arkadaşlar eşim ablamda kalmama izin vermiyordu ablamda her ihtiyacım olduğunda koşan birisi bize gelir kalır eder bana da onlarda kalmam için ısrar etti eşim izin vermiyor desem bozulacak eşimde annemler de kalacağım diye biliyordu görüntülü aradı 3 gündür hiç konuşmuyor dün bir süre eve gelme yazmış bende hatamın farkındayım ama söylesem hayatta izin vermezdi ablamı da kırmak istemedem olan yine bana oldu

Pardonda izin derken? Ablanızda kalmak için izin mi alıyorsunuz? Eşlerden izin alınmaz eşler birbirlerine haber verir, musait'lik durumuna yada plan program için haber verme yeterlidir. Benim kendi aklım, fikrim, düşüncem yokmuda eşimden izin alayım? Evlenmeden önce bir bireydiniz kendi kararlarınızı kendiniz alıyordunuz dimi? Evlenince ne değişti de sizin kendi düşüncenizden, ne hissettiğinizden, benlik kavranızı kaybettiniz de eşinizin aklına ihtiyaç duyuyorsunuz? Yapmayın şunu kendinize, kendi isteklerinizi, benliğimizi, düşüncelerinizi sırf evlendiniz diye eşinizin anlık duygu akışına bırakmayın.

Asıl soru şu '' siz neden izin alıyorsunuz? '' çok mu arıyorsunuz böyle eşleri?

İş çıkışı arkadaşımla görüşeceksem, geç geleceksem haber veririm. Anneme gideceksem de gidiyorum derim. Sen de gel istersen diye davet ederim. İsterse gelir. Bu adam benim eşim. kölem veya emir eri değil. Aynı şekilde ben de kölesi değilim. Ben olsam söylerdim kalabalık ortamda. Neden ben utanayım ki, insanların bakışlarını ve cevaplarını duyunca kendisi utanacaktır. Neden söyledin derse de senin tercihlerin yüzünden ben mi yalan söyleyim dersiniz. Cidde anlamıyorum bu tarz adamları çok mu arıyorsunuz. Hayatınıza aldığınız ilk insanla evlendiniz muhtemelen. İlişki konusunda deneyimsizlikten size normal geliyor kanısındayım. Bu davranışlar normal değil. Manipüle edilmişsiniz.

Aynı şehirde iken kalmayı saçma buluyordur belki. Gece 12-1 yatma saati neyse eve gelinir bence.
İzin almak kavramı bence de yanlış ama eşim ablamda kalacağım dese ne gerek var git uyuyacağın zaman gel derim gibi geliyor.
Bir de kandırmışsınız ki ne olursa olsun bu da yanlış bence.
Ama size eve gelme demeye hakkı yok kimin evine kimi almıyormuş

Kim bu ya? Ablanızda kalmak için izin istiyorsunuz. Bir de hatanızmış izin almadan kalmak. Babanız veya çocuğunuz mu sizin? Hala memede bu vatandaş ? Küsmesi. Ben olsam inadına eve dönmem. Süründürürüm. Oralı olmayın hatalı olan o.

Küsen erkek kadın gelişmemiş kişiliklidir. Ergenlik bitince haber ver konuşalım dersiniz.

Yalan söylemek doğru değil, eşiniz haklı ama size bu şekilde yasak koyması da doğru değil...

Aynı şehirde iseniz gerek var mı bu kadar kalmanıza. Ablaniz kırılır diyosunuz da eşinizede açıklama yapmadan kalmışsıniz bu saçma. Yinede daha ılımlı olabilirdi .

Annende kalmana bir şey demeyip ablanda kalmana neden bu kadar karşı? Ablan evli mi? Tek mi yaşıyor? Yalan söylemen yanlış evet ama böyle bir şey için eve gelme yazmak daha da yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…