Eşim (lafın gelişi) bizi hamile halimle terk etti, kızım onu aramış ne yapacağım bilmiyorum?

Doğum yaptın mı bilmiyorum ama bişeyleri iyi düşün kafan da herşey yerli yerine oturduktan sonra ve bu illet virüs geçtikten sonra yapman gerekeni yap..
O gelişimini tamamlayamamış kocan olacak mahluk hadi daha çocuk...
Peki ya anasına ne demeli?
Kimse seni sevmek zorunda değil konu sahibi ama saygı duymak zorunda.
En azından torunumu doğuracak deyip oğlunu geri yollayacaktı..
Allaha şükür ki ailen var..
Çocuklarına hem anne hem de baba olur hem de kafan rahat olur..
Bu tür ayaklı coronalardan da Allah herkesi korusun..
Ne geri yollaması gelmesin diye dua ediyordur geleceği zamanda evlatlıktan Red ediyor :D

Sağolun, ben yatıp kalkıp beddua ediyorum çocuğuma bunları yaşattıkları için bi önceki konuyu okursanız anlarsınız ne kdr aşağılık olduklarını
Beddua etmeyin su mubarek gunlerde beddua iki ağızlı bıçak derler Allah korusun Allaha havale edin rabbim bana afiyet ver diye bol bol dua edin

Ayetel kürsi okuyup dua edeyim en iyisi sürekli rahatlatıyor en azından
Insirah süresini bol bol oku bilmiyorsan ac telefondan sesli dinle ruhunu dinlendirir Ayet-el kürsüyü de ayriyeten oku rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı açar ınsaalh bebeklerinin hurmetine seni zorda koymaz

Boğazıma yumru oturdu. Ne vicdanlı, sevgi dolu bir babaymış. İnsan çocuğunun göz yaşına, gel diye yalvarmalarına nasıl yanmaz da kül olmaz... Umarım aklını başına alır da kızının kıymetini bilir. Ne desem bilemedim. Önceki konunuzu da okumadım ama "okusanız boşan dersiniz" demişsiniz, demek ki durumlar ciddi. Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ay bu adamda hiç vicdan yokmuş gerçekten, bir de kaç haftalık hamileymişsiniz. İnsan müsveddesi ya. Sağlıkla alın yavrunuzu da kucağınıza. Umarım her şeyin hayırlısı, güzeli olur sizin ve evlatlarınız için.

Insirah süresini bol bol oku bilmiyorsan ac telefondan sesli dinle ruhunu dinlendirir Ayet-el kürsüyü de ayriyeten oku rabbim bir kapıyı kapatırsa başka bir kapıyı açar ınsaalh bebeklerinin hurmetine seni zorda koymaz
Amin inşallah gece yatmadan okuyacağım teşekkür ederm

Boğazıma yumru oturdu. Ne vicdanlı, sevgi dolu bir babaymış. İnsan çocuğunun göz yaşına, gel diye yalvarmalarına nasıl yanmaz da kül olmaz... Umarım aklını başına alır da kızının kıymetini bilir. Ne desem bilemedim. Önceki konunuzu da okumadım ama "okusanız boşan dersiniz" demişsiniz, demek ki durumlar ciddi. Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ay bu adamda hiç vicdan yokmuş gerçekten, bir de kaç haftalık hamileymişsiniz. İnsan müsveddesi ya. Sağlıkla alın yavrunuzu da kucağınıza. Umarım her şeyin hayırlısı, güzeli olur sizin ve evlatlarınız için.
Valla senelerdir çekiyorum akılsızlığımla hep affediyorum her yalvardığında sonra ortada bıeakılıyorum bu seferde karnı burnumda bırakıldım ama Allaha havale ettim artık benim için bitti tek derdim evladımı kucağıma alıp iki yavrumla önüme bakmak elbet edem bulur

Normalde bu konularda bosanin ayrılın değmez diyerek yazıp geçiyorum. Gerçekten kalpten üzüldüğüm çok az konu vardır. Burda sizin yazdıklarınız falan, kızınız o yaşta ilk olumsuz duyguları öğrenmesine çok üzüldüm. Belli güçlü bir kadinsiniz. Onların ne dediği hiç takmayın, dalga mı geçeceklermis karakterleri o kadarına yetiyordur malum karaktersiz olunca küçücuk çocuğun ağlamasını gel demesini bile kullanırlar. Allah büyüktür. Lütfen çocuklarınızla ilgili uzman destek alin. Allah yolunuzu açık etsin

Bu adam nasi bi vicdana sahip bence sizi zorda birakip pisman olmanizi istiyor.tabi konu ne bilmiyorum ama ona adim atmanizi istiyor.doguma gelirse hic yuz vermeyin bu zor gunlerde kusmenin sirasi miydi

Bu adam nasi bi vicdana sahip bence sizi zorda birakip pisman olmanizi istiyor.tabi konu ne bilmiyorum ama ona adim atmanizi istiyor.doguma gelirse hic yuz vermeyin bu zor gunlerde kusmenin sirasi miydi
Ay yok öyle birşey değil 6 aydır ailesiyle görüşmüyordu geldi bana yalvardı barışöıştık iyiydik şimdi barıştı beni kullandı kenara attı işte gülüyorum kendime artık affederek bugn olanları hakettim ama çok soğudum artık çokta umrumda değil sadece çocuklarım umrumda

Normalde bu konularda bosanin ayrılın değmez diyerek yazıp geçiyorum. Gerçekten kalpten üzüldüğüm çok az konu vardır. Burda sizin yazdıklarınız falan, kızınız o yaşta ilk olumsuz duyguları öğrenmesine çok üzüldüm. Belli güçlü bir kadinsiniz. Onların ne dediği hiç takmayın, dalga mı geçeceklermis karakterleri o kadarına yetiyordur malum karaktersiz olunca küçücuk çocuğun ağlamasını gel demesini bile kullanırlar. Allah büyüktür. Lütfen çocuklarınızla ilgili uzman destek alin. Allah yolunuzu açık etsin
Boşandıktan sonra ilk işim bu olacak

Lutfen bu adami bu kadar takmayın. Bebeginize odaklanin kacinci konu bu karaktersizlerle ilgili bakin bende tek basima bekliyorum bebeğimi, biyolojik olarak bile baba olmayı hak etmeyen adam 5 aydir arayip sormadı hatta onda kalan laptopumu almak icin ararken kiz arkadasim kızıyor arama dedi. Bakma kv instasina engelle geç. Kendini yıpratıyorsun sen gerildikce bebek de geriliyor deger mi hiç?

Lutfen bu adami bu kadar takmayın. Bebeginize odaklanin kacinci konu bu karaktersizlerle ilgili bakin bende tek basima bekliyorum bebeğimi, biyolojik olarak bile baba olmayı hak etmeyen adam 5 aydir arayip sormadı hatta onda kalan laptopumu almak icin ararken kiz arkadasim kızıyor arama dedi. Bakma kv instasina engelle geç. Kendini yıpratıyorsun sen gerildikce bebek de geriliyor deger mi hiç?
Evet değmez doğru ama insan bakıyor işte, üzülmüyorum aslında öyle gerçekten sadece kızım ağlıyor arada ona falan üzülüyorum işte ama sevgim bitti canı cehenneme

Bebeğiniz de gelişim geriliği vardı sanırım stres çok etkiliyor. Benimde bebeğim gelişim geriliği ile doğdu oradan biliyorum. Zor olur farkındayım ama lütfen üzülmeyin hele sakın ağlamayın. Bebeğin için yap bunu.
Bana herkes ağlama bak hisseder derlerdi dayanamaz ağlardım. Şimdi çok huysuz bir bebeğim var ben karnımdayken yaşadığım strese bağlıyorum lütfen üzülmeyin.

Back
X