Helal beeeebütün gün kadına mesaj atıp sormayıp eve gelince izin alınıp mesaj atılan kadının avukatı vardır bence. adam bir şey dememiş aşkım sevgilim bugün işe gelmedi ama senden habersiz birşey yapmak istemediğim için şimdi mesaj atıp sorucam.
Herif beni salak yerine koyuyor ya belki yazmadım zannedir diye düşündü kesinbütün gün kadına mesaj atıp sormayıp eve gelince izin alınıp mesaj atılan kadının avukatı vardır bence. adam bir şey dememiş aşkım sevgilim bugün işe gelmedi ama senden habersiz birşey yapmak istemediğim için şimdi mesaj atıp sorucam.
Herif beni salak yerine koyuyor ya belki yazmadım zannedir diye düşündü kesin
Şüphelenmim diyeeşiniz ilişkisi olduğu ya da ilgi duyduğu kadının işe gelmediği için üzgün olduğunu neden sizinle paylaşsın? üstelik sabahtan beri mesaj atmayıp neden eve gelince sizden izin alarak mesaj atsın, sonradan şak diye yapıştırdığınız ekran fotosu da bir acayip, dalga geçmiyorsunuzdur umarım.
Çimki niye?hı hı.
sabah beri niye yazmamış hadi yazmış teli niye orta yerde bırakıp tuvalete gitmiş.
Beybim kocan suzme mi?Şüphelenmim diye
Alacaktı bırak diye tavır yaptım gittihı hı.
sabah beri niye yazmamış hadi yazmış teli niye orta yerde bırakıp tuvalete gitmiş.
Bir anlığa anlattıBeybim kocan suzme mi?
İşyerine kadın arkadaşı gelmedi diye sana üzüldüğünü anlatsın.
Fake izlenimi veriyorsunuz. Olaylar çok hızlı gelişti. Birden bire adam evde kadın işe gelmedi diye üzüldü, gözünüzün önünde mesaj attı falan.Bunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
Benim kocam 2.5 saat içinde itiraf etmez mesela.Neden dalga geçtiğinizi anlamıyorum gerçek olanlara da boyle yapmayin sizin başınıza gelse üzülmezmisiniz
Fake değilFake izlenimi veriyorsunuz. Olaylar çok hızlı gelişti. Birden bire adam evde kadın işe gelmedi diye üzüldü, gözünüzün önünde mesaj attı falan.
Hala itiraf etmedi aldattım demediBenim kocam 2.5 saat içinde itiraf etmez mesela.
Ahshshsgs
Konu gerçekse daha nasıl itiraf edecek awwwHala itiraf etmedi aldattım demedi
Tamam.Fake değil
Sweni avukatiniz niye var?Hala itiraf etmedi aldattım demedi
Avukatım var demedim avukat ayarlıcam avukata ekran görüntüsü göstericemSweni avukatiniz niye var?
Avukatla işim çok en fazla 1 hafta sürerAvukatım var demedim avukat ayarlıcam avukata ekran görüntüsü göstericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?