- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Ozgedik2cocukannesi
-
Bu adamla sevişecek motivasyonu nasıl buluyorsunuz? Adam aldatıyormuş ya hani?
İsteyen istediğiyle yatar kalkar herkesin ucuzluğu hatası ne diyorsanız kendine. Elalemin derdi sizi mi gerdi? Konuyu sabote etmeyin. Konu sahibine yardımcı olacaksanız olun olmayacaksınız çıkın konudan. Ne meraklısınız ya böyle milleti yargılamaya saçma sapan şeyler söylemeye sanane kardesim sananeBekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.
Milletin sevişmesinden size ne? Size hesap mı verecekler sevişirken. Herkesin hayatı kendine. İlk önce kendi önünüzü süpürünBana namus bekçisi derken sorun yok? Benim üslubumda sorun öylemi? İşinize bak kardeşim hadeee.
Hahahahaha kişi kendinden bilir işi. Hadi ikile.Milletin sevişmesinden size ne? Size hesap mı verecekler sevişirken. Herkesin hayatı kendine. İlk önce kendi önünüzü süpürün
Milletin sevişmesinden size ne? Size hesap mı verecekler sevişirken. Herkesin hayatı kendine. İlk önce kendi önünüzü süpürün
Sende onlardan birisin işteİsteyen istediğiyle yatar kalkar herkesin ucuzluğu hatası ne diyorsanız kendine. Elalemin derdi sizi mi gerdi? Konuyu sabote etmeyin. Konu sahibine yardımcı olacaksanız olun olmayacaksınız çıkın konudan. Ne meraklısınız ya böyle milleti yargılamaya saçma sapan şeyler söylemeye sanane kardesim sanane
Ne diyorsun sen ya terbiyesizSende onlardan birisin işte
Evliyim bebisim ben hadi baska kapıyaaaa. Kendi yaran varda milleti düdüklemeye calısıyorsun galiba burda. İnsanlara dediklerin varya esas o dediklerin sensin milleti böyle şeylerden yargılamaya kalkıyorsunSende onlardan birisin işte
Evet onda sorun yok çünkü yaptığınız tam olarak bu. Hem suçlu hem güçlü, bir de millete çemkiriyorsunuz. Bu kadar çirkinleşmeye gerek var mi? Kim ne yaşıyorsa yaşasın. Size ne, bize ne?Bana namus bekçisi derken sorun yok? Benim üslubumda sorun öylemi? İşinize bak kardeşim hadeee.
Kendine laf sokmuş bi deHahahahaha kişi kendinden bilir işi. Hadi ikile.
Spiralle hamile kaldım
Boşanacak gücü yok anladık da bari aynı yatağa girmeseydi.Hastalık bile kapabilir bu adamdan. Adamın girip çıktığı yerler belli
Bu yargılamak değil canım. Bak evliyim diyorsun bide. Bende evliyim ama sizin gibi geniş bakamıyorum anladın? Sizin gibilere sıkıntı olmuyor işte kim kim dum duma misali. Neyse uğraşamıcam çalışıyorum. Konu sahibine ayıp olmasın diye daha da cevap vermiyorum daha da.Evliyim bebisim ben hadi baska kapıyaaaa. Kendi yaran varda milleti düdüklemeye calısıyorsun galiba burda. İnsanlara dediklerin varya esas o dediklerin sensin milleti böyle şeylerden yargılamaya kalkıyorsun
Senin gibi beyinsizden de bunu anlamasını beklemiyordum zaten o lafı karşı tarafa dedim ama anlayana. Uza şimdi hadi.Kendine laf sokmuş bi dekişi kendinden bilir işi deyipte milleti burda yargıladığınıza göre sizde zamanında az değildiniz galiba tövbe yarabbim asabımı bozuyor. Git şurdan güzel kardesim
Aynen kesin ondan cevap vermek istemiyorsundur. Bastırılacağını anladın daha fazla cahilliğim ortaya cıkmasın dedin herhalde. Hiçte kim kime dum duma değiliz Allaha çok şükür. Herkesin yaptığı kendine. İleride hesabını sen mi vereceksin, senin önüne mi cıkacak, sana mı engel olacak? Yoo. Ee o zaman neden gerilip hakaret ettin? Anlayamadım. Herkes dilediği gibi yaşar herkesin derdi kendine önce bi şunu anlayın. Ayrıca o şekilde yapan insanlarda ucuz bilmem ne olmuyor. KapiiişşşşBu yargılamak değil canım. Bak evliyim diyorsun bide. Bende evliyim ama sizin gibi geniş bakamıyorum anladın? Sizin gibilere sıkıntı olmuyor işte kim kim dum duma misali. Neyse uğraşamıcam çalışıyorum. Konu sahibine ayıp olmasın diye daha da cevap vermiyorum daha da.
Ooo bi yavşak da gelmiş.
Cahil insan baskasına dediğinin farkındayım senin beyindeki jeton altıgen olduğundan düşmede zorluk çekmiş burda bile ne kadar alt seviyede olduğun belli uğrasamam askom hadi işimin basımaSenin gibi beyinsizden de bunu anlamasını beklemiyordum zaten o lafı karşı tarafa dedim ama anlayana. Uza şimdi hadi.
Tamam kendi ucuzluğunu savunma artık.Aynen kesin ondan cevap vermek istemiyorsundur. Bastırılacağını anladın daha fazla cahilliğim ortaya cıkmasın dedin herhalde. Hiçte kim kime dum duma değiliz Allaha çok şükür. Herkesin yaptığı kendine. İleride hesabını sen mi vereceksin, senin önüne mi cıkacak, sana mı engel olacak? Yoo. Ee o zaman neden gerilip hakaret ettin? Anlayamadım. Herkes dilediği gibi yaşar herkesin derdi kendine önce bi şunu anlayın. Ayrıca o şekilde yapan insanlarda ucuz bilmem ne olmuyor. Kapiiişşşş
Valla sana söyleyecek çok güzel kelimelerim var ama senin gibi kenar dilberi olup mahalle kavgasında olmadığımın cok farkındayım bebisimTamam kendi ucuzluğunu savunma artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?