- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.773
- 53
- Konu Sahibi Ozgedik2cocukannesi
-
Böyle bir adamdan da ikinci çocuk büyük cesaret doğrusuHerkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Sanane?toplum içinde nasıl konuşulacağını bilmiyorsanız yazmasanız keşke.
burası mahalleniz değil.
Bekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.
Yaşası bakire evlenen P papatyamm1Bu, papatyamm1, hayattaki tek basarisi bakire evlenmis olmak. O kadar dar goruslu ki kendinden baska yasam stili olanlari fikri sorulmadan elestirebilecegini saniyor. Ayrica nerede nasil konusulacagini da hic ogrenmemis.
Siz, papatyamm1 gibi olmayin. Haddini bilmek guzeldir.
Kadınlar olarak artık ilginç olmaya basladık galibaAdam pavyondan karidan kizdan uyusturucudan alkolden eve gelemiyo. Ama konu basligi esimle kavgalarimiz artti. Ya sorun bu mu gercekten?
Toplumun ahlaki çöküntüsüne neden, kınadığınız o bütün herşey kadar siz de suçlusunuz bu üslubunuzla,bu yaklaşımınızla. Yetti sizin gibiler. Dilinizle yanıyorsunuz.Bekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.
Insan kendinde olmayani surekli surekli goze sokar gibi konusurmus. Namusunuz mu yok yoksa kocaniza kendinizi bakire diye mi kakaladiniz da bu kadar hassasiyet gelisti sizdeBu yargılamak değil canım. Bak evliyim diyorsun bide. Bende evliyim ama sizin gibi geniş bakamıyorum anladın? Sizin gibilere sıkıntı olmuyor işte kim kim dum duma misali. Neyse uğraşamıcam çalışıyorum. Konu sahibine ayıp olmasın diye daha da cevap vermiyorum daha da.
Sanane?
Bana bir yarası var gibi geldi. Bu karın ağrısının başka bir açıklaması olamaz.Valla sana söyleyecek çok güzel kelimelerim var ama senin gibi kenar dilberi olup mahalle kavgasında olmadığımın cok farkındayım bebisim
Bana bir yarası var gibi geldi. Bu karın ağrısının başka bir açıklaması olamaz.
Yazık hasta galiba.Direk kişi odaklı yorum yapmış bir de Artık o üyeyle ne alıp vermediği varsa
Evet evet bende bir mesajımda yazdım zatenBana bir yarası var gibi geldi. Bu karın ağrısının başka bir açıklaması olamaz.
Oh be biri sonunda söylemek istediklerimi söyledi ağzına sağlık maşallah sanaaInsan kendinde olmayani surekli surekli goze sokar gibi konusurmus. Namusunuz mu yok yoksa kocaniza kendinizi bakire diye mi kakaladiniz da bu kadar hassasiyet gelisti sizdemilletin *minin *otunun bekciligi sana mi dustu sen kendininkini koru.
TövbeeeeeBekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?