Eşim le sürekli kavga halindeyiz

Baby erva

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
241
36
18
30
Merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim çocuğum yok biraz da bu yüzden belkı de Eşim le sürekli anlaşamıyoruz bana hep ters gidiyor bende çok sinirliyim o da ikimiz de alttan almıyoruz eşimde azospermi var çocuğumuzun olma şansı biraz düşük o yüzden çok üzerin e de gitmek istemiyorum üzülüyor diye ve eşimin saçma sapan arkadaşları var ne zaman ben evde olmasam ayda bi alkol kullanır bende sürekli bu yüzden kavga ediyorum suçunu biliyor bi daha olmaz diyor bir kaç ay sonra yine aynı bana çok ters geliyor arkadaş ortamından bir türlü kopamıyor hiç kimseye de birşey diyemiyorum kimseyle paylaşamıyorum kendi aranızda halledelim diyoruz olmuyor ikimiz de geri adım atmıyoruz bundan 3 ay önce de beni aldattı zaten herşeyi unuttum ama astarini istiyor yeter artık sizce napmaliyim bana akıl verin delirmek üzereyim

Aldatmış sineye çekmişsiniz. Burda yanlış yaptınız ama sizin bileceğiniz iş unuttum diyorsanız..
ama unutmuş olsanız sürekli kavga halinde olmazsınız..

Aldatmış sineye çekmişsiniz. Burda yanlış yaptınız ama sizin bileceğiniz iş unuttum diyorsanız..
Unutum derken unutmadım her fırsatta yüzüne vurdum annemin evine gittim ilk duyduğum da geldi özür diledi getirdi beni ailemde ayrılmam taraftarı değildi zaten severek evlenmistik aldatma dediysem kız la aynı yerde değildi uzaktı sadece gece gündüz iş yerinde tel konuşmuş saatlerce buluşma görüşme olmamış kız da zaten daha 17 yaşındaymış abla ben bilmiyordum evli olduğunu diye yalvardı özür diledi

Aldatmaya gelene kadar herşey normal geldi bana ama siz aldatmayı sorun etmemişsiniz
Eşinizin ayda bir arkadaşlarıyla alkol almasını sorun etmişsiniz yanlış mı anladım

Boşanmayı da düşündüm ama o hiç istemedi beni boşa dava aç dedim seni seviyorum sensiz yapamam dedi ama şimdi hareketlerine bakıyorum aklım almıyor

Allahım birde daha reşit olmamış kızla aldatmış

Ne kadar iğrenç bir kocanız var kusura bakmayın

Aldatmaya gelene kadar herşey normal geldi bana ama siz aldatmayı sorun etmemişsiniz
Eşinizin ayda bir arkadaşlarıyla alkol almasını sorun etmişsiniz yanlış mı anladım
Aldatmak tel sohbet devamı yok hemde onu da çok büyük sorun ettim aylarca kavgalar ettik yanlış yaptim bir boşluğa düştüm affet dedi o günden sonra görmedim yoksa her fırsatta yüzüne de vuruyorum sen söylesin böylesin diye

Rest çekme vaktiniz gelmiş de geçmiş bence. Ya düzelirsn ya da biter demelisin. Güzellikten anlamıyorsa

Allahım birde daha reşit olmamış kızla aldatmış

Ne kadar iğrenç bir kocanız var kusura bakmayın
Evet aynen öyle kız bunu görmemiş bu da kzii görmemiş görmeden böyle aylarca tel aşık olmuşlar ne demiş de aşık etmisse

Telefon sohbetide aldatmak tabiki baska ne olurki ismi? Ekonomik ozgurlugunuz varmi aileniz arkanizda mi?

Boşanmayı da düşündüm ama o hiç istemedi beni boşa dava aç dedim seni seviyorum sensiz yapamam dedi ama şimdi hareketlerine bakıyorum aklım almıyor
Seven adamın 17 yaşındaki daha reşit bile olmayan bir çocukla ne işi vardı ? Geçsin o seviyorum ,ölüyorumları ..nasıl da hemen kandırmış seni ..saatlerce konuşmuşlar diyorsun ..yetmez mi? sevişince mi aldatmış sayacaksin ?

Un
Unutmadım ki her fırsatta yüzüne vuruyorum unutmak kolay mı rüyalarıma bile giriyor unutmak istesem bile

her fırsatta yüzüne vurmak neden? Affettiysen bitmiştir kendi içinde ne yaşarsan yaşa ona farkettirmemelisin. Bunun sana yararı olmaz bence zararı olur sadece. Bıraksaydın kırgın ama vakur bi duruşun olsaydı, o da kendi vicdanıyla hesaplaşsaydı. Böyle vırvır yapan kadın modeli olmuşsun.. yaşadıkların çok zor biliyorum ama tüm bunların karşısında nasıl durduğun çok önemli

E madem şans vermişsin sürekli yüzüne vurmak nedir?barışmışsın daha neyi konuşuyorsun? Mevzu bu olsa gerek. Huzur istiyorsan huzur vermelisin sürekli yüzüne vurursan kavga olur tabi ki.

Haklisiniz beni iş yerinden 5 dk arar isim var der kapatır o kız la hergün en az 4 saat konuşmuş msj gördüm sık oldum

E madem şans vermişsiniz sürekli yüzüne vurmak nedir?barışmışsın daha neyi konuşuyorsun? Mevzu bu olsa gerek. Huzur istiyorsan huzur vermelisin sürekli yüzüne vurursan kavga olur tabi ki.
O da kendini affettirmeye çalışmadı ben affetdikçe sürekli affeder şandi galiba

Haklisiniz beni iş yerinden 5 dk arar isim var der kapatır o kız la hergün en az 4 saat konuşmuş msj gördüm sık oldum
Bence çok iyi şok olamamışsın. .komşunun kocası aldatmış gibi anlatıyorsun .. neden gururunu cignettin? Yarın bahanelere sığınıp başkasıyla da aldatır ,uyandırayım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…